Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Αυτη τη στιγμη βλεπω otego απο iphone6 με vodafone sim απο ασχετο wifi οτε χωρις να μου ζητησει τιποτα! Πως γινεται αυτο; Αλλαξαν κατι απο σημερα;
Τελικά;Συνεχίζεις να βλεπεις απο vod sim?

εχει κανεις κανενα apk απο otetv που παιζει σε root κινητα?

εχει κανεις κανενα apk απο otetv που παιζει σε root κινητα?
Και εμένα με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο γιατί και χωρίς ρουτ με βγάζει το μήνυμα ότι είναι ρουτ

Τελικά;Συνεχίζεις να βλεπεις απο vod sim?

Οχι σημερα παλι μου ζηταει να στειλω sms. Δεν ξερω τι συνεβη χθες αλλα εβλεπα ολη μερα και αλλαξα και τρια διαφορετικα wifi για να το τεσταρω και επαιζε κανονικα! Ισως κανουν δοκιμες...

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μήπως είχες συνδεθεί (μέχρι) πριν από 48 ώρες σε hotspot από τη δηλωμένη κάρτα cosmote?

Μπορείτε πλέον να μπαίνετε στο ote tv go χρησιμοποιώντας τα MB/GB της σύνδεσης σας. Δεν απαιτείται το πακετάκι.

Τώρα μόλις το δοκίμασα και δεν παίζει.Όταν πατάς σε κανάλι να παίξει,βγαίνει το μήνυμα ότι χρειάζεται το πακέτο των 2GB.

Με καρτοκινητό είμαι και έχω ενεργοποιημένο πακέτο δεδομένων,αλλά δεν παίζει.Πιθανώς να ξεκινάει το πρωί η χρήση της υπηρεσίας με αυτόν τον τρόπο.Θα δοκιμάσω αύριο.

Περιμένω σε μερικές ημέρες να παραλάβω από gearbest το MX iii gigabit TV BOX, κυρίως το θέλω για Kodi και plex αλλά δεν θα με χαλούσε εάν παίξει και το ote TV go. Έχει κανείς την συσκευή για να ενημερώσει;

Περιμένω σε μερικές ημέρες να παραλάβω από gearbest το MX iii gigabit TV BOX, κυρίως το θέλω για Kodi και plex αλλά δεν θα με χαλούσε εάν παίξει και το ote TV go. Έχει κανείς την συσκευή για να ενημερώσει;

χωρις να το γνωριζω αλλα βαση λογικης,δεν πρεπει να παιζει.
οταν τρεξει η εφαρμογη και καταλαβει οτι θα δωσει εικονα σε οτιδηποτε αλλο εκτος απο οθονη smartphone ή Tablet,θα μαυρισει ο τοπος...

Μπορείτε πλέον να μπαίνετε στο ote tv go χρησιμοποιώντας τα MB/GB της σύνδεσης σας. Δεν απαιτείται το πακετάκι.
Επιβεβαιώνω. Μου ήρθε ενημερωτικό sms.
Όσον αφορά στο κινητό cosmote, εξακολουθεί να είναι προυπόθεση; Το sms ανέφερε μόνο για τα MB του προγράμματός μας.

95b859b33153ad1ddbcdb4a4bab26973.jpg
Σε p8 lite δικαρτο 1 sim cosmote ,2 sim wind ανοιχτά τα data τις wind.Η cosmote είναι η δηλωμένη!!!

95b859b33153ad1ddbcdb4a4bab26973.jpg
Σε p8 lite δικαρτο 1 sim cosmote ,2 sim wind ανοιχτά τα data τις wind.Η cosmote είναι η δηλωμένη!!!

Φιλε μου δεν ειναι ρουταρισμενο το Huawei?

Τελικά βρήκα λύση για το ροοτ. Όσοι προσπαθείτε με εφαρμογή όπως hide root και δεν πιάνει πάτε ρυθμίσεις εφαρμογές βρείτε το οτεgo και καντε clear cache. Μετά μπαίνετε otetv ξαναβαζετε κωδικούς και αν δεν παίζει παλι λυση 2η. Πάτε στις ρυθμίσεις από την εφαρμογή ροοτ που έχετε (πχ supersu, kingroot κτλ) και κάνετε full unroot. Μετα πάτε ρυθμίσεις εφαρμογές βρείτε το otego και καντε clear cache και θα παίξει. Το κινητό έχει ξερουταριστει και ανάλογα με την συσκευη σας είτε το ρουταρετε απο τον υπολογιστη σας ή απο recovery κανετε ξανά εγκατάσταση το zip αρχείο root.

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Με καρτοκινητό είμαι και έχω ενεργοποιημένο πακέτο δεδομένων,αλλά δεν παίζει.Πιθανώς να ξεκινάει το πρωί η χρήση της υπηρεσίας με αυτόν τον τρόπο.Θα δοκιμάσω αύριο.

για να παιξει πρεπει να εχουμε ενεργοποιημενη την υπηρεσια cosmote my internet. εγω το δοκιμασα πριν την ενεργοποιησω και δεν μου εκανε κατι. αφου την ενεργοποιησα , μπηκα με 3g και μολις πατας να παιξει ενα καναλι σου βγαζει μηνυμα για το πακετο των 2gb με 7ευρω , πατας συνεχεια και ξεκιναει να παιζει με τα δικα σου mb!

Τι σχέση έχει το cosmote my internet με το καρτοκινητό που λέω εγώ?Το ίδιο μήνυμα μου βγάζει κι εμένα,αλλά δεν παίζει.Το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι ίσως είναι λόγος,ότι δεν έχω καλό σήμα εκεί που το έχω δοκιμάσει.Εννοώ μήπως δεν μπορεί να συνδεθεί γι αυτό το λόγο.Αλλά και πάλι,το μήνυμα πώς μου το βγάζει?

εγω προσπαθησα να το βαλω στο LENOVO 7000 ανοιγη κανονικα..βαζω κωδικους αλλα εκει που πρεπει να μαρκαρω τα κουτακια αποδοχης ορων/δεν μαφηνει παρολο που το παταω ..αυτο τιποτα...
εχω και ενα ταμπλετ MLS IQTAB στο οποιο τοτε που το εβαλα και εκει ..την εκδοση για ταμπλετ.. εκανε και σε αυτο το ιδιο..και εγκατεστησα την εκδοση για τηλεφωνα και δουλεψε μια χαρα....
τωρα παρατηρησα οτι ενοποιησαν τις εφαρμογες σε μια
και μου κανει στο τηλ..αυτο που μουεκανε τοτε στο ταμπλετ η αντοιστιχη εφαρμογη που υπηρχε για ταμπλετ..
το εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος το προβλημα1;;

Τελικά βρήκα λύση για το ροοτ. Όσοι προσπαθείτε με εφαρμογή όπως hide root και δεν πιάνει πάτε ρυθμίσεις εφαρμογές βρείτε το οτεgo και καντε clear cache. Μετά μπαίνετε otetv ξαναβαζετε κωδικούς και αν δεν παίζει παλι λυση 2η. Πάτε στις ρυθμίσεις από την εφαρμογή ροοτ που έχετε (πχ supersu, kingroot κτλ) και κάνετε full unroot. Μετα πάτε ρυθμίσεις εφαρμογές βρείτε το otego και καντε clear cache και θα παίξει. Το κινητό έχει ξερουταριστει και ανάλογα με την συσκευη σας είτε το ρουταρετε απο τον υπολογιστη σας ή απο recovery κανετε ξανά εγκατάσταση το zip αρχείο root.

Μπα εμενα δεν δουλεψε με κανεναν απο τους δυο τροπους, δεν ξερω εχει δοκιμασε κανεις εφαρμογη unroot που να δουλευει?