Cosmote TV GO

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

τι να σου πω ρε Φωτη.η αληθεια ειναι οτι εδω που ειμαι βγαζω στην καλυτερη H+.αλλα και παλι ενα μηνυμα στελνει μεσω του 3g.ποσο ταχυτητα θελει..?
ασε που πρωτου μπω στην εφαρμογη,τεσταρω το ιντερνετ και παει σφαιρα.
αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι μου πεταει το μηνυμα "αδυναμια συνδεσης..¨"που σημαινει οτι η εφαρμογη δεν βλεπει εκεινη την στιγμη ιντερνετ.
περιεργα πραματα..:guitarist:

Όλα αυτά που λες είναι απολύτως σωστά. Τίποτα δεν είναι λάθος. Μετά από το μήνυμα "αδυναμία σύνδεσης",το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κλείσεις την εφαρμογή, να συνδεθείς στο wifi του σπιτιού σου και να ξανασυνδεθείς στην εφαρμογή. Είμαι με τον Χάρη και μου το έφτιαξε στο κινητό όπως ακριβώς στο λέω. Είναι απλό,μην μπερδεύεσαι.

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Όλα αυτά που λες είναι απολύτως σωστά. Τίποτα δεν είναι λάθος. Μετά από το μήνυμα "αδυναμία σύνδεσης",το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κλείσεις την εφαρμογή, να συνδεθείς στο wifi του σπιτιού σου και να ξανασυνδεθείς στην εφαρμογή. Είμαι με τον Χάρη και μου το έφτιαξε στο κινητό όπως ακριβώς στο λέω. Είναι απλό,μην μπερδεύεσαι.

Ωραια..την επομενη που θα θελει παλι sms θα το επιβεβσιωσω.
Thx

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Παιδια sos! Μετα την τελευταια αναβαθμιση δεν μπορω να δω οτε go, γιατι οταν ανοιγω την εφαρμογη πεταγεται το μηνυμα για αποστολη sms ενω χρησιμοποιω παντα τη δικη μου οτε wifi συνδεση. Ποτε δεν ειχα θεμα ουτε με τις προηγουμενες αναβαθμισεις, μονο με την τελευταια! Κανεις καμοια ιδεα?

Το ιδιο επαθα κι εγω κι αναγκάστηκα να κανω επανεκκινηση (αυριο θα ολοκληρωθει)!

Εκανα επανεκκινηση και το κινητο και το ρουτερ αλλα τζιφος. Μηπως εννοεις κατι αλλο?

Σε μπέρδεψα! Εννοώ επανεγγραφή στην υπηρεσία γιατί δεν "επαιρνε" το τηλέφωνο συνδεσης adsl!

Ω καταλαβα. Οταν με το καλο τα καταφερεις σε παρακαλω ενημερωσε για να το κανω και εγω.

Δημήτρη,δε φταίει ούτε το Ε,ούτε το Η,ούτε το Χ,Ψ,Ω.Αν θυμάσαι όταν το φτιάξαμε,αυτό ακριβώς σου είπα να θυμάσαι,επειδή ήξερα ότι αν μπερδευτείς κάπου,σ' αυτό το σημείο θα είναι.Όταν δεις το μήνυμα για τη σύνδεση,είναι φυσιολογικό σου είχα πει,όλα πάνε καλά. Βγες λοιπόν τότε από την εφαρμογή,συνδέσου σε wi-fi και μετά θα μπεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα στην εφαρμογή.Όπως στο είπε ο Νίκος.Μαζί ήμασταν και ότι σου είπε ισχύει.

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Δημήτρη,δε φταίει ούτε το Ε,ούτε το Η,ούτε το Χ,Ψ,Ω.Αν θυμάσαι όταν το φτιάξαμε,αυτό ακριβώς σου είπα να θυμάσαι,επειδή ήξερα ότι αν μπερδευτείς κάπου,σ' αυτό το σημείο θα είναι.Όταν δεις το μήνυμα για τη σύνδεση,είναι φυσιολογικό σου είχα πει,όλα πάνε καλά. Βγες λοιπόν τότε από την εφαρμογή,συνδέσου σε wi-fi και μετά θα μπεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα στην εφαρμογή.Όπως στο είπε ο Νίκος.Μαζί ήμασταν και ότι σου είπε ισχύει.

οκ Χαρη.ισως μπερδευτηκα παλι(!!):ADFADF1:

Aν αλλαξω ρομ στο κινητο , το otego θα το δει σαν άλλη συσκευή ?
Γιατι στη novago που ειχα αλλαξει ρομ επρεπε να κανω αλλαγη συσκευης

Αλλαγη ρομ θεωρειται και το update απο kitkat σε lollipop?

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Κριμα που δεν επιτρεπουν να "περασει" εικονα μεσω ταμπλετ σε τηλεοραση. Τι τους πειραζει;

τοτε θα το ελεγαν multiview και θα μπει λενε αργοτερα και ισως με κοστος.. :P αλλα ετσι ειναι και για λογους πειρατειας αν πας καπου και το βαζεις να βλεπουν κλπ τεσπα

Κριμα που δεν επιτρεπουν να "περασει" εικονα μεσω ταμπλετ σε τηλεοραση. Τι τους πειραζει;

Μα χάνετε η έννοια On The Go. Ο σκοπός αυτός είναι.

Για τηλεόραση έχουμε το δέκτη.

Last edited:

Ενώ τώρα η έννοια του "δωρεάν" και " on the Go" , κανει θραύση...

Πέρα από την πλάκα πάντως, αυτό που με στεναχωρει, είναι ότι όταν πρωτοβγήκε το NovaGO, ήμασταν δυσαρεστημενοι με τους περιορισμούς και ευελπιστουσαμε σε κάτι καλύτερο όταν θα έβγαινε το ΟΤΕ GO.. Τελικά τρεφαμε αυταπατες...

Last edited:

Μα χάνετε η έννοια On The Go. Ο σκοπός αυτός είναι.

Για τηλεόραση έχουμε το δέκτη.
Κι αν αυτα ειναι σε διαφορετικους χωρος, τι πειραζει δηλαδη να βλεπει και καποιος αλλος που συν-πληρωνει τη συνδρομη;

Προφανώς θέλουν να αποφύγουν, οτι θα δώσεις τους κωδικούς στον αδελφό σου να βλέπει στην οικία του, και μάλιστα σε τηλεόραση.

Νίκο πάλι γκρινιάζεις; Για περισσότερες πληροφορίες στο Χάρη. :idea:

Προφανώς θέλουν να αποφύγουν, οτι θα δώσεις τους κωδικούς στον αδελφό σου να βλέπει στην οικία του, και μάλιστα σε τηλεόραση.

Νίκο πάλι γκρινιάζεις; Για περισσότερες πληροφορίες στο Χάρη. :idea:
Και όμως αυτό δεν το αποφεύγουν... Εγώ το έχω κάνει ήδη...

Τι να κάνω... Αφού με ταλαιπωρουν..
Τι πληροφορίες έχει ο Χάρης;;;;