τι να σου πω ρε Φωτη.η αληθεια ειναι οτι εδω που ειμαι βγαζω στην καλυτερη H+.αλλα και παλι ενα μηνυμα στελνει μεσω του 3g.ποσο ταχυτητα θελει..?
ασε που πρωτου μπω στην εφαρμογη,τεσταρω το ιντερνετ και παει σφαιρα.
αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι μου πεταει το μηνυμα "αδυναμια συνδεσης..¨"που σημαινει οτι η εφαρμογη δεν βλεπει εκεινη την στιγμη ιντερνετ.
περιεργα πραματα..:guitarist:
Όλα αυτά που λες είναι απολύτως σωστά. Τίποτα δεν είναι λάθος. Μετά από το μήνυμα "αδυναμία σύνδεσης",το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κλείσεις την εφαρμογή, να συνδεθείς στο wifi του σπιτιού σου και να ξανασυνδεθείς στην εφαρμογή. Είμαι με τον Χάρη και μου το έφτιαξε στο κινητό όπως ακριβώς στο λέω. Είναι απλό,μην μπερδεύεσαι.
Το Ε με τίποτα!
Δημήτρη,δε φταίει ούτε το Ε,ούτε το Η,ούτε το Χ,Ψ,Ω.Αν θυμάσαι όταν το φτιάξαμε,αυτό ακριβώς σου είπα να θυμάσαι,επειδή ήξερα ότι αν μπερδευτείς κάπου,σ' αυτό το σημείο θα είναι.Όταν δεις το μήνυμα για τη σύνδεση,είναι φυσιολογικό σου είχα πει,όλα πάνε καλά. Βγες λοιπόν τότε από την εφαρμογή,συνδέσου σε wi-fi και μετά θα μπεις χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα στην εφαρμογή.Όπως στο είπε ο Νίκος.Μαζί ήμασταν και ότι σου είπε ισχύει.
Κριμα που δεν επιτρεπουν να "περασει" εικονα μεσω ταμπλετ σε τηλεοραση. Τι τους πειραζει;
Κι αν αυτα ειναι σε διαφορετικους χωρος, τι πειραζει δηλαδη να βλεπει και καποιος αλλος που συν-πληρωνει τη συνδρομη;Μα χάνετε η έννοια On The Go. Ο σκοπός αυτός είναι.
Για τηλεόραση έχουμε το δέκτη.
Και όμως αυτό δεν το αποφεύγουν... Εγώ το έχω κάνει ήδη...Προφανώς θέλουν να αποφύγουν, οτι θα δώσεις τους κωδικούς στον αδελφό σου να βλέπει στην οικία του, και μάλιστα σε τηλεόραση.
Νίκο πάλι γκρινιάζεις; Για περισσότερες πληροφορίες στο Χάρη. :idea:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.