Cosmote TV GO

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Σχετικά με τη χρέωση, η αν προτιμάς αυτό που είπες ποιο πάνω κάποια στιγμή.
Είναι δωρεάν η όχι το ΟΤΕ GO?

Εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι εγώ Νίκο, δες μια σελίδα πίσω.

Μα χάνετε η έννοια On The Go. Ο σκοπός αυτός είναι.

Για τηλεόραση έχουμε το δέκτη.

Ενώ τώρα η έννοια του "δωρεάν" και " on the Go" , κανει θραύση...

Πέρα από την πλάκα πάντως, αυτό που με στεναχωρει, είναι ότι όταν πρωτοβγήκε το NovaGO, ήμασταν δυσαρεστημενοι με τους περιορισμούς και ευελπιστουσαμε σε κάτι καλύτερο όταν θα έβγαινε το ΟΤΕ GO.. Τελικά τρεφαμε αυταπατες...
Το πόσο "δωρεάν" είναι και πόσο "Go" είναι,τα έχουμε πει πολλές φορές.
Προφανώς θέλουν να αποφύγουν, οτι θα δώσεις τους κωδικούς στον αδελφό σου να βλέπει στην οικία του, και μάλιστα σε τηλεόραση.

Νίκο πάλι γκρινιάζεις; Για περισσότερες πληροφορίες στο Χάρη. :idea:

Και όμως αυτό δεν το αποφεύγουν... Εγώ το έχω κάνει ήδη...

Τι να κάνω... Αφού με ταλαιπωρουν..
Τι πληροφορίες έχει ο Χάρης;;;;
Το έχεις κάνει ήδη Νίκο,ναι.Ο άλλος Νίκος όμως θέλει να πει ότι δεν παίζει σε τηλεόραση.
Περιμένω να μου πεις για την αρχική σύνδεση του i-pad,μέχρι να συνδεθείς σε wi-fi,αν καταναλώνει έστω και 1 (ένα) byte,ή είναι δωρεάν.Και μόλις μου πεις,έλα πάλι να συζητήσουμε πόσο δωρεάν είναι η υπηρεσία. :smile:

Ότι δεν παίζει σε τηλεόραση είναι γνωστό της πάσης... Δεν μπορώ να το δω γιατί δεν το έχω εγώ το iPad, αλλά ο πατέρας μου. Και φυσικά δεν είναι δωρεάν

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μια ερώτηση παιδιά και απο εμένα
Αριθμο cosmote μπορείς να δήλωσης παραπανω απο ενα?

Ενεργοποίησα κι εγω την υπηρεσία σε ipad που εχει καρτα cosmote με πακετο ιντερνετ on the go. Δήλωσα τον αριθμό της κάρτας και συνδεθηκε κανονικα και στη συνέχεια κανονικα παίζει με wifi forthnet που εχω σπιτι.
Με την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής για ipad λέει ότι μπορεί να παίζει σε όλα τα wifi, οπότε πλέον δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Μένει να το δοκιμάσω και εκτός σπιτιού να το επιβαιώσω.

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

και γω είχα μείνει με την εντύπωση ότι παίζει και σε τηλεόραση.

View attachment 118810

Android TV stick tronsmart MK908II με rom την http://freaktab.com/forum/tv-player...-kitkat-v1-new-firmware-for-cx-921-and-cx-919
Αυτό δεν ακυρώνει το ότι η εφαρμογή δεν αφήνει να δουλεύει σε τηλεοράσεις.
"Λύσεις", θα υπάρχουν πάντα.
Δεν ξέρω αν κατάλαβες τι θέλω να σου πω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ενεργοποίησα κι εγω την υπηρεσία σε ipad που εχει καρτα cosmote με πακετο ιντερνετ on the go. Δήλωσα τον αριθμό της κάρτας και συνδεθηκε κανονικα και στη συνέχεια κανονικα παίζει με wifi forthnet που εχω σπιτι.
Με την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής για ipad λέει ότι μπορεί να παίζει σε όλα τα wifi, οπότε πλέον δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Μένει να το δοκιμάσω και εκτός σπιτιού να το επιβαιώσω.
Το έχω δοκιμάσει σε forthnet και ΟΤΕ, με επιτυχία

View attachment 118810

Android TV stick tronsmart MK908II με rom την http://freaktab.com/forum/tv-player...-kitkat-v1-new-firmware-for-cx-921-and-cx-919
Άντε!Μα καλά,πώς το κατάφερες?Δεν είχα καθόλου υπόψη μου κάτι τέτοιο!Πρώτη φορά το βλέπω.Είχα μείνει με την εντύπωση ότι δεν παίζει στην τηλεόραση με αυτόν τον τρόπο.Πρέπει να είσαι ο μόνος που το έχει καταφέρει!

Περιμενουμε τη λυση με πμ!!!

Τι πμ, κανονικά πεστα σε όλους για να μάθουμε και εμείς. Δήλ. Να ξέρουν όνομα οι μισοί?

Βάζετε και φωτογραφίες φόρα παρτίδα και, αν έρθει μετά αναβάθμιση και πέσει σκοτάδι, θα είστε οι ίδιοι που θα παραπονιέστε...

Κόψε την ειρωνία και τον "γνωστικισμό", σε παρακαλώ. Αν μετράγαμε την οξυδέρκεια και την εξυπνάδα με ένα android tv stick τότε μπορεί και να το δεχόμουνα, όμως τώρα; 101 τα αλεπουδάκια δεν γίνεται! Μία και μοναδική προειδοποίηση.

Περιμενουμε τη λυση με πμ!!!

Και γιατί δεν του στέλνεις εσύ τι θες και το γράφεις δημόσια; Το ίδιο και για σένα: 101 τα αλεπουδάκια δεν γίνεται! Μία και μοναδική προειδοποίηση.

καλησπερα παιδια, υπαρχει καμια λυση να παιξει σε INTEL ταμπλετ? Και αν ξερει κανεις αν παιζουν οτεtvgo και novago σε κανενα στικακι η κουτι ,android h windows? Ευχαριστω!!!!

Κόψε την ειρωνία και τον "γνωστικισμό", σε παρακαλώ. Αν μετράγαμε την οξυδέρκεια και την εξυπνάδα με ένα android tv stick τότε μπορεί και να το δεχόμουνα, όμως τώρα; 101 τα αλεπουδάκια δεν γίνεται! Μία και μοναδική προειδοποίηση.

Αυτό τι σήμαινει. Έχω παραβιάσει κάποιο από τους όρους χρήσης του forum?
Έχω βάλει το OTE TV GO σε ένα smartphone και στο Android stick που είπα πριν και από την 1η στιγμή δουλεύει συνδεδεμένο στο hdmi. Και εδώ διαβάζω ότι θεωρείτε δεδομένο ότι η εφαρμογή δεν δουλεύει όταν συνδέσεις με HDMI τη συσκευή στην τηλεόραση. Ψάχνοντας για τις προϋποθέσεις χρήσης της εφαρμογής δεν βρήκα πουθενά να αναφέρει ότι είναι κλειδωμένο το HDMI.

Συγνώμη αλλά μάλλον με παρεξηγήσατε.

Μια ερώτηση παιδιά και απο εμένα
Αριθμο cosmote μπορείς να δηλώσεις παραπανω απο ενα?

Τελικά εναν αριθμο cosmote μονο μπορείς να δηλώσεις?

Αυτό τι σήμαινει. Έχω παραβιάσει κάποιο από τους όρους χρήσης του forum?
Έχω βάλει το OTE TV GO σε ένα smartphone και στο Android stick που είπα πριν και από την 1η στιγμή δουλεύει συνδεδεμένο στο hdmi. Και εδώ διαβάζω ότι θεωρείτε δεδομένο ότι η εφαρμογή δεν δουλεύει όταν συνδέσεις με HDMI τη συσκευή στην τηλεόραση. Ψάχνοντας για τις προϋποθέσεις χρήσης της εφαρμογής δεν βρήκα πουθενά να αναφέρει ότι είναι κλειδωμένο το HDMI.

Συγνώμη αλλά μάλλον με παρεξηγήσατε.

Όχι, δεν παρεξήγησα κανένα. Σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας ενεργώ (2.6 παρ. β). Η συζήτηση για το τι έκανες κλείνει εδώ. Πάμε στο θέμα μας τώρα.