Cosmote TV GO

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Ότι δεν παίζει σε τηλεόραση είναι γνωστό της πάσης... Δεν μπορώ να το δω γιατί δεν το έχω εγώ το iPad, αλλά ο πατέρας μου. Και φυσικά δεν είναι δωρεάν

και γω είχα μείνει με την εντύπωση ότι παίζει και σε τηλεόραση.
Πουλιά στον αέρα πιάνεις. Πρέπει να είσαι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που σκέφτηκε και πέτυχε κάτι τέτοιο. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι παίζει με αυτό τον τρόπο, μέχρι που βρέθηκες εσύ. Από πού πήρες το ερέθισμα ότι μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο και το δοκίμασες ?

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Όχι, δεν παρεξήγησα κανένα. Σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας ενεργώ (2.6 παρ. β). Η συζήτηση για το τι έκανες κλείνει εδώ. Πάμε στο θέμα μας τώρα.

2.6. Περιεχόμενο, κοσμιότητα, και ύφος των δημοσιεύσεων και επικοινωνία με την ΔΟ:
α) ................................................
β) Δεν επιτρέπονται επιθέσεις σε άλλους χρήστες ή Διαχειριστές. Συγκεκριμένα, η δυσφήμηση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία και κάθε είδους προσωπικές προσβολές θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, και θα υπάρχει σύσταση προς το μέλος και σε περίπτωση υποτροπής περιορισμός πρόσβασης του μέλους για ένα χρονικό διάστημα
.

Συμφωνα με τα παραπανω αναζητω την...αλεπου που ειδε στα γραφομενά μας κατι απο αυτα!

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Καλησπέρα παίδες.Η ερώτηση μου θα φανεί σαν αρχαρίου αλλά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το ΟΤΕ Go ως τώρα.

Έχω ένα Samsung Galaxy 3 και σκέφτομαι να βάλω το ΟΤΕ Go εκεί.

Μπορώ να βλέπω μέσω του wi-fi του σπιτιού μου ή χρειάζομαι απαραίτητα (και αποκλειστικά;) Κοσμοκάρτα και να χρησιμοποιώ έπειτα data (με χρέωση);

Αν γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει,ευχαριστώ εκ'των προτέρων.

Μπορεις αν εχεις συνδεση ΟΤΕ ,σε αλλα wifi δεν θα μπορεις να δεις για την ωρα τουλαχιστον.

Το ΟΤΕ go ομοίως και το nova go έχει αναφερθεί πολλές φορές στις συζητήσεις μας στ ανάλογα νήματα, πως με το Android TV stick, tv box η όπως αλλιώς λέγετε έχει την δυνατότητα θέασης σε tv.
Όσοι παρακολουθούν τα νήματα και τις όποιες αναφορές, διακριτικά δεν το συζητούν για ευνόητους λόγους.
Κανείς δεν είπε ότι παρανομούμε.

Βάζετε και φωτογραφίες φόρα παρτίδα και, αν έρθει μετά αναβάθμιση και πέσει σκοτάδι, θα είστε οι ίδιοι που θα παραπονιέστε...

Την απάντηση την έδωσε ο Σεραφείμ, και θυμίζω τι πάθαμε με την αναβάθμιση του πλαγκιν στο nova go.

Οι συντονιστές ζήτησαν να επανέλθουμε στην κουβέντα μας, κάτι που αγνοήθηκε από ορισμένους.

evam7 2 ημέρες εκτός για υποδείξεις.

Παρακαλώ πολύ στο θέμα μας.

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Καλησπέρα παίδες.Η ερώτηση μου θα φανεί σαν αρχαρίου αλλά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το ΟΤΕ Go ως τώρα.

Έχω ένα Samsung Galaxy 3 και σκέφτομαι να βάλω το ΟΤΕ Go εκεί.

Μπορώ να βλέπω μέσω του wi-fi του σπιτιού μου ή χρειάζομαι απαραίτητα (και αποκλειστικά;) Κοσμοκάρτα και να χρησιμοποιώ έπειτα data (με χρέωση);

Αν γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει,ευχαριστώ εκ'των προτέρων.

Φώτη,θα πρέπει όταν ενεργοποιήσεις την υπηρεσία,να δηλώσεις σταθερή γραμμή ΟΤΕ (αν υπάρχει) στην οποία είναι καταχωρημένη η υπηρεσία ΟΤΕ TV.Επίσης,θα πρέπει να δηλώσεις νούμερο cosmote (είτε σύνδεση,είτε what's up ή cosmocarta κλπ) στο οποίο θα καταχωρηθεί η υπηρεσία.Από την δηλωμένη γραμμή ΟΤΕ (αν υπάρχει) θα παίζει απευθείας από το wi-fi με τα στοιχεία της υπηρεσίας,χωρίς την δωρεάν αποστολή sms.Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν,δεν χρειάζεσαι κάρτα cosmote.Αν θέλεις να συνδέεσαι σε οποιοδήποτε άλλο wi-fi,η χρήση κάρτας cosmote (το νούμερο της οποίας θα είναι το δηλωμένο κατά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας) είναι υποχρεωτική.Θα χρειάζεται να αποστέλλει η κάρτα δωρεάν sms για να συνδεθείς κάθε φορά σε wi-fi.

Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Άρα άμα έχεις cosmote αλλά όχι γραμμη οτε, μπορεις να βλέπεις και πάλι απο wi-fi αφού στέλνεις κάθε φορά το sms;

Εννοείται!Αρκεί να είναι το δηλωμένο νούμερο cosmote της υπηρεσίας.

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Βάζετε και φωτογραφίες φόρα παρτίδα και, αν έρθει μετά αναβάθμιση και πέσει σκοτάδι, θα είστε οι ίδιοι που θα παραπονιέστε...
Πες τα...

Άντε!Μα καλά,πώς το κατάφερες?Δεν είχα καθόλου υπόψη μου κάτι τέτοιο!Πρώτη φορά το βλέπω.Είχα μείνει με την εντύπωση ότι δεν παίζει στην τηλεόραση με αυτόν τον τρόπο.Πρέπει να είσαι ο μόνος που το έχει καταφέρει!

Πουλιά στον αέρα πιάνεις. Πρέπει να είσαι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που σκέφτηκε και πέτυχε κάτι τέτοιο. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι παίζει με αυτό τον τρόπο, μέχρι που βρέθηκες εσύ. Από πού πήρες το ερέθισμα ότι μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο και το δοκίμασες ?

Ευχαριστώ για την υπέροχη φιλοξενία από τον "Συντονιστή κατηγορίας" hdanca που όντας συντονιστής εξαιρείται από τους κανονισμούς λειτουργίας του forum και μπορεί να ειρωνεύεται ανεξέλεγκτα.

Όποτε, σ' αυτό εδώ το νήμα απαγορεύεται να μιλάμε για το αν και πως παίζει το OTE TV GO στην τηλεόραση!!! Τώρα το κατάλαβα.

Ευχαριστώ πολύ Χάρη για τον κόπο σου,να είσαι καλά.

Και πάλι ευχαριστώ.

Να 'σαι καλά Φώτη.Κανένας κόπος.Οποιαδήποτε απορία κι αν έχεις,να μην διστάσεις καθόλου να με ενοχλήσεις.

Ενημερωτικά, εγκυκλοπαιδικά ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το, επειδή είχα ελεύθερο απόγευμα, δοκίμασα την εφαρμογή με το κινητό συνδεδεμένο στη usb του φορητού με τη βοήθεια μιας java εφαρμογής και των adb οδηγών. Η εφαρμογή έπαιξε με ρυθμό δεδομένων ~4Mbps στα 720p της οθόνης σταθερά. Δυστυχώς, δε γνωρίζω βασικά γιατί, ούτε θα κάτσω να το ψάξω, είχα αρκετό lag και ήχο μόνο από το κινητό. Αυτάαααααα :)

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ σχετικά με την ποιότητα του streaming. Σε μένα σε ένα Nexus 10 σε όλες τις επιλογές ανάλυσης πολύ συχνά δείχνει να χάνει frames και συνεχίζει παίζοντας την εικόνα γρήγορα (σαν σε fast forward). To έχει παρατηρήσει κι άλλος αυτό ή έχει να κάνει με το tablet που έχω; Να σημειώσω εδώ πώς το Novago παίζει απροβλημάτιστα, όπως επίσης και το filmon σε hd streaming.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ σχετικά με την ποιότητα του streaming. Σε μένα σε ένα Nexus 10 σε όλες τις επιλογές ανάλυσης πολύ συχνά δείχνει να χάνει frames και συνεχίζει παίζοντας την εικόνα γρήγορα (σαν σε fast forward). To έχει παρατηρήσει κι άλλος αυτό ή έχει να κάνει με το tablet που έχω; Να σημειώσω εδώ πώς το Novago παίζει απροβλημάτιστα, όπως επίσης και το filmon σε hd streaming.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Καλημέρα φίλε,το κάνει μόνο όταν δεν είναι καλή η σύνδεση (wifi) και προσπαθεί να πιάσει τα 720p,οπότε χειροκίνητα το βάζεις 480p η 576p.

Καλημέρα φίλε,το κάνει μόνο όταν δεν είναι καλή η σύνδεση (wifi) και προσπαθεί να πιάσει τα 720p,οπότε χειροκίνητα το βάζεις 480p η 576p.

Το κάνει στη γραμμή του σπιτιού μου, η οποία "πιάνει" 18 Mbps και κατεβάζει αρχεία με 1,5 Mb/s.

Σε μπέρδεψα! Εννοώ επανεγγραφή στην υπηρεσία γιατί δεν "επαιρνε" το τηλέφωνο συνδεσης adsl!

Φιλε διορθωθηκε το θεμα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Το κάνει στη γραμμή του σπιτιού μου, η οποία "πιάνει" 18 Mbps και κατεβάζει αρχεία με 1,5 Mb/s.

Πολύ φοβάμαι φίλε μου,ότι υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με το tablet σου.Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει με ένα Samsung P5200,για χρήση nova go.Σε άλλο wi-fi δεν συμβάδιζε ποτέ η εικόνα με τον ήχο και σε άλλα έτρεχε σαν ταινίες του Σαρλό. Ποτέ δεν μπόρεσε να παίξει σωστά,αν και ήταν από τα προτεινόμενα μοντέλα για εκείνη την υπηρεσία.Δεν υπήρχε όπως αποδείχτηκε κατάλληλη συμβατότητα με το μοντέλο αυτό.Πιθανώς να έχεις παρόμοια περίπτωση.Εύχομαι να κάνω λάθος.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

just for reference,το εβαλα προσφατα σε samsung tablet και παιζει φανταστικα,ουτε σπασιματα ουτε τπτ.