Απλά θέλει ένα μήνα αν το έχεις αλλάξεις πρόσφατα. Δεν γίνεται να κάνεις 2 αλλαγές μέσα σε ένα μήνα.Επειδή άλλαξα πρόσφατα κινητό (πήρα το Galaxy S6) η διαδικασία να αλλάξεις την σύνδεση του OTE Go είναι πολύ εύκολη , συγκεκριμένα με το που πας να κάνεις log in με το νέο κινητό σου βγάζει επιλογή να απενεργοποιήσεις το παλιό και άμεσα βλέπεις με το καινούργιο.
Με τον κωδικό του ξένου...Αυτό θα μπορούσε να είναι μια λογική εξήγηση,αν μας έλεγε ο φίλος πώς συνδέθηκε.Με κωδικό του ξένου wi-fi,ή με τον δικό του κωδικό μέσω του ΟΤΕ My WiFi?
Φίλε μου στα hd κανάλια δεν έχει 360p!
Πήρα καινούρια android συσκευή, η παλιά είχε 4.1.2 και δεν ήταν συμβατή. Η νέα έχει 5.1.1, όλα κομπλέ. Την βάζω με το wifi στο σπίτι, όλα super. Την βάζω με το wifi στην δουλειά δοκιμαστικά για να δω πως παίζει το feature με το SMS, κολλάει στην welcome screen και στο τέλος μου πετάει μήνυμα για αδυναμία σύνδεσης και με πάει σε οθόνη που καταχωρώ τα στοιχεία για login στην υπηρεσία. Τα βάζω, πάλι αδυναμία. Καμιά πρόταση-λύση;
Πήρα καινούρια android συσκευή, η παλιά είχε 4.1.2 και δεν ήταν συμβατή. Η νέα έχει 5.1.1, όλα κομπλέ. Την βάζω με το wifi στο σπίτι, όλα super. Την βάζω με το wifi στην δουλειά δοκιμαστικά για να δω πως παίζει το feature με το SMS, κολλάει στην welcome screen και στο τέλος μου πετάει μήνυμα για αδυναμία σύνδεσης και με πάει σε οθόνη που καταχωρώ τα στοιχεία για login στην υπηρεσία. Τα βάζω, πάλι αδυναμία. Καμιά πρόταση-λύση;
Επειδη Θελω να κανω μια καρτα μου το πρόγραμμα της κοσμοτε με μηδενικό συμβόλαιο ξερει κανεις αν μπορω να την συνδεσω με το οτε go και να στελνει μνμ για να παιζει σε ξενα wifi; το εχει κανει κανεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.