Cosmote TV GO

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μια ερώτηση παιδιά, σε tablet με Windows παίζει το ΟΤΕ GO ;

Παιδιά μια απορία . Πήρα τηλέφωνο για να δηλώσω κινητό νούμερο cosmote (προηγούμενος έβλεπα μέσω wifi) και μου είπανε ότι θέλει 24 ώρες για να απενεργοποιηθεί η υπηρεσία και άλλες 24 για να ενεργοποιηθεί με καινούργιους κωδικούς .κουφαθηκα. Ετσι ειναι τα πραματα ? ξενέρωσα λίγο. Άκου 48 ώρες .

Και σε μένα έτσι έγινε σε ανάλογη περίπτωση.Αν θυμάμαι καλά μάλιστα,έκανε και 2-3 μέρες παραπάνω.

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

δυστυχώς όχι ,σε tablet με windows δεν παιζει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

ok φιλε ευχαριστω.

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Επειδή άλλαξα πρόσφατα κινητό (πήρα το Galaxy S6) η διαδικασία να αλλάξεις την σύνδεση του OTE Go είναι πολύ εύκολη , συγκεκριμένα με το που πας να κάνεις log in με το νέο κινητό σου βγάζει επιλογή να απενεργοποιήσεις το παλιό και άμεσα βλέπεις με το καινούργιο.

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Επειδή άλλαξα πρόσφατα κινητό (πήρα το Galaxy S6) η διαδικασία να αλλάξεις την σύνδεση του OTE Go είναι πολύ εύκολη , συγκεκριμένα με το που πας να κάνεις log in με το νέο κινητό σου βγάζει επιλογή να απενεργοποιήσεις το παλιό και άμεσα βλέπεις με το καινούργιο.
Απλά θέλει ένα μήνα αν το έχεις αλλάξεις πρόσφατα. Δεν γίνεται να κάνεις 2 αλλαγές μέσα σε ένα μήνα.

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια λογική εξήγηση,αν μας έλεγε ο φίλος πώς συνδέθηκε.Με κωδικό του ξένου wi-fi,ή με τον δικό του κωδικό μέσω του ΟΤΕ My WiFi?
Με τον κωδικό του ξένου...

Μόλις διαγράφηκε post το οποίο δεν είχε καμία σχέση με το παρόν θέμα και θα παρακαλέσω, πριν κάνετε νέο ποστ να διαβάσετε τους όρους χρήσης του φόρουμ .
Εφεξής μήνυμα που θα είναι εκτός θέματος ή/και δεν πληροί τους όρους χρήσης, θα διαγράφεται κι ο συντάκτης θα κινδυνεύει με ολιγοήμερο αποκλεισμό από το φόρουμ.

Πήγα να κάνω ενεργοποιηση του go σε νέα δεύτερη συσκευή και τελικά δεν έπαιξε και μόλις πήγα να επαναφερω τη παλιά έβγαλε ότι πρέπει να περιμένω ένα μήνα.Τόσο δύσκολο τους είναι αυτή τη προειδοποίηση να τη βγαζανε πριν αλλάξω τη συσκευή? Φυσικά ούτε με τηλ στο 13888 δέχτηκαν να την αλλάξουν.Και να πω ότι έχω κάνει δέκα αλλαγές,κοντεύω χρόνο και μόνο μια φορά άλλαξα και ήταν αυτή ή χθεσινη....

η αναλυση 360p δεν εμφανιζεται παντα στο player τωρα που το βλεπω υπαρχει και παιζει γιατι τα 144p δεν βλεπονται.. και το ιδανικο για μενα ειναι το 360p αν το βαλω σε αλλο wifi να βλεπω αλλου εχει 144p και μετα παει στο 480p... πως γινεται να το βαλω να ειναι 360 εφοσον δεν εμφανιζετε?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

τελικα η αναλυση 360p δεν υπαρχει στα ote cinema και ote sport εκτος το ote sport 8 που εχει την 360p.. τι μαλκια.. υπαρχει παλιοτερη εκδοση ote tv go που ειχε την 360p μεσα?

Φίλε μου στα hd κανάλια δεν έχει 360p!

μονο σε αυτην παιζει smooth, τι βλακεια.. την 144p τι την εχουν τοτε..?που δεν μπορει κανεις να δει

υπαρχει καποια παλια εκδοση apk που ειχε αναλυση 360p στα otesport και otecinema στο otetvgo?

Πήρα καινούρια android συσκευή, η παλιά είχε 4.1.2 και δεν ήταν συμβατή. Η νέα έχει 5.1.1, όλα κομπλέ. Την βάζω με το wifi στο σπίτι, όλα super. Την βάζω με το wifi στην δουλειά δοκιμαστικά για να δω πως παίζει το feature με το SMS, κολλάει στην welcome screen και στο τέλος μου πετάει μήνυμα για αδυναμία σύνδεσης και με πάει σε οθόνη που καταχωρώ τα στοιχεία για login στην υπηρεσία. Τα βάζω, πάλι αδυναμία. Καμιά πρόταση-λύση;

Πήρα καινούρια android συσκευή, η παλιά είχε 4.1.2 και δεν ήταν συμβατή. Η νέα έχει 5.1.1, όλα κομπλέ. Την βάζω με το wifi στο σπίτι, όλα super. Την βάζω με το wifi στην δουλειά δοκιμαστικά για να δω πως παίζει το feature με το SMS, κολλάει στην welcome screen και στο τέλος μου πετάει μήνυμα για αδυναμία σύνδεσης και με πάει σε οθόνη που καταχωρώ τα στοιχεία για login στην υπηρεσία. Τα βάζω, πάλι αδυναμία. Καμιά πρόταση-λύση;

Καλησπέρα φίλε,στην δουλειά παίζει να'χει static ip και κλειστό το dchp?Δεν ξέρω και γω απλώς ρωτάω!!

Ότι λέει ο φίλος από πάνω. Μίλα με τους IT να στο επιβεβαιώσουν

Επειδη Θελω να κανω μια καρτα μου το πρόγραμμα της κοσμοτε με μηδενικό συμβόλαιο ξερει κανεις αν μπορω να την συνδεσω με το οτε go και να στελνει μνμ για να παιζει σε ξενα wifi; το εχει κανει κανεις;

Επειδη Θελω να κανω μια καρτα μου το πρόγραμμα της κοσμοτε με μηδενικό συμβόλαιο ξερει κανεις αν μπορω να την συνδεσω με το οτε go και να στελνει μνμ για να παιζει σε ξενα wifi; το εχει κανει κανεις;

Ότι cosmote έχεις (συνδεσή ή καρτοκινητό) γίνεται.