Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Επειδη Θελω να κανω μια καρτα μου το πρόγραμμα της κοσμοτε με μηδενικό συμβόλαιο ξερει κανεις αν μπορω να την συνδεσω με το οτε go και να στελνει μνμ για να παιζει σε ξενα wifi; το εχει κανει κανεις;
Όχι δεν γίνεται. Το είχα ρωτήσει όταν έβαλα ΟΤΕ TV. Το γράφει και μέσα στο site αν ψάξεις.

αν κανεις vpn απο την ip που εχει ο αλλος το otetv τοτε ναι..

δηλαδη κανω vpn απο το σπιτι που χω το ote tv και συνδεθω στο vpn σπιτι μου απο παντου θα μπορεις να δεις.. απλα πρεπει να εχεις vdsl αλλιως λιγα πραγματα..

Επειδη Θελω να κανω μια καρτα μου το πρόγραμμα της κοσμοτε με μηδενικό συμβόλαιο ξερει κανεις αν μπορω να την συνδεσω με το οτε go και να στελνει μνμ για να παιζει σε ξενα wifi; το εχει κανει κανεις;
Γινεται κανονικα. Εχω κοσμοκαρτα σε otetvgo και παιζει κανονικοτατα. Διατηρω μια μικρη επιφυλαξη σχετικα με την αποστολη sms οταν το υπολοιπο της καρτας ειναι μηδενικο. Χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω πρεπει να εχεις μεσα υπολοιπο τουλαχιστον για ενα sms, ωστε να μην φαινεται "μπλοκαρισμενη", για να μπορει να στειλει το sms. Οταν θα παρεις για να συνδεσεις τον αριθμο με το οτεgo ρωτησε τους για διευκρινηση.

Γινεται κανονικα. Εχω κοσμοκαρτα σε otetvgo και παιζει κανονικοτατα. Διατηρω μια μικρη επιφυλαξη σχετικα με την αποστολη sms οταν το υπολοιπο της καρτας ειναι μηδενικο. Χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω πρεπει να εχεις μεσα υπολοιπο τουλαχιστον για ενα sms, ωστε να μην φαινεται "μπλοκαρισμενη", για να μπορει να στειλει το sms. Οταν θα παρεις για να συνδεσεις τον αριθμο με το οτεgo ρωτησε τους για διευκρινηση.
Ο φίλος αναφέρθηκε σε συμβόλαιο cosmote μηδενικό πάγιο. Σε τέτοιο συμβόλαιο δεν γίνεται
0ea5cc24b86546130717f380125d9e59.jpg

Παιδιά διάβασα οτι υπαρχει 3G modem με hotspot που μπορεί να στείλει sms μεσω tablet wifi για να μπορω να συνδέομαι σε αλλά δίκτυα .
Γνωρίζει κάποιος να μου πει κάποιο μοντέλο ;

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Στο πατρικό μου υπάρχει δορυφορικό OTE TV + OTE ADSL (στο όνομα του πατέρα μου) και Cosmote σύνδεση (στο όνομα της μάνας μου).
Εγώ έχω Cyta, iPhone και Cosmote σύνδεση (στο όνομα της μάνας μου πάλι ο αριθμός- οικογενειακό πακέτο).

Υπάρχει τρόπος να δω εγώ από το κινητό μου μέσω της Cyta;

Συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά είναι τεράστιο το thread.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το βρήκα μόνος μου. Θα πρέπει να στέλνω μήνυμα κάθε φορά από το κινητό μου για να βλέπω από non-OTE wifi.
Θα πάρω τηλ. να το ενεργοποιήσω. Μπορεί να μου πει κάποιος τι ακριβώς στοιχεία θα μου ζητηθούν (ΑΦΜ κτλ);

Ο φίλος αναφέρθηκε σε συμβόλαιο cosmote μηδενικό πάγιο. Σε τέτοιο συμβόλαιο δεν γίνεται
0ea5cc24b86546130717f380125d9e59.jpg
Καλημέρα. Το βρηκα και το ειδα αυτο που λες. Η πλακα ειναι οτι πηρα και στο 13888 για να το τσεκαρω και απο εκει μου ειπαν οτι γινεται. Τι να πω, μαλλον δεν ηταν καλα ενημερωμένοι....για αυτο ειπα μηπως και κανας αλλος το εχει κανει γιατι και και αυτοι που εχουν ιντερνετ on the go που λεει οτι δεν γίνεται αλλα απο οτι εχω διαβασει εδω καποια παιδια τους παιζει κανονικα

Καλημέρα. Το βρηκα και το ειδα αυτο που λες. Η πλακα ειναι οτι πηρα και στο 13888 για να το τσεκαρω και απο εκει μου ειπαν οτι γινεται. Τι να πω, μαλλον δεν ηταν καλα ενημερωμένοι....για αυτο ειπα μηπως και κανας αλλος το εχει κανει γιατι και και αυτοι που εχουν ιντερνετ on the go που λεει οτι δεν γίνεται αλλα απο οτι εχω διαβασει εδω καποια παιδια τους παιζει κανονικα
Καλημέρα bebakos,γίνεται κανονικά απλώς σε αυτές τις υπηρεσίες δεν μπορείς να αγοράσεις το πακέτο 2gb 7E (δεν είμαι σίγουρος για το ciotg)Ετσι και αλλιώς μόνο το μήνυμα θέλεις να στέλνεις για να βλέπεις απο wifi απο ότι κατάλαβα!(γιατί δεν παίρνεις καρτοκινητό ?)

Και σε εμένα από το 13888 μου είχαν πει ότι δεν γίνεται. Τελικά γίνεται ή δεν γίνεται; Υπάρχει κάποιος με μηδενικό συμβόλαιο που το έχει κάνει;

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Σχετικά με προβολή ote go στο εξωτερικό μεσο της εφαρμογής hide my ass υπαρχει δυνατότητα να δούμε ?

εχουμε καμια ιδεα ποτε θα μπουνε τα καναλια που δεν εχει τωρα το οτε go αλλα εχει το οτε tv μεσω sat ? δεν ειδα το history / Ε ! που παρακολουθει η γυναικα

Πήγα σημερα στο γερμανό πήρα κωδικούς (έχω cosmote) πάω να μπω από wifi forthnet και τρώω άκυρο. Στέλνει ή εφαρμογή το μηνυμα στο 12112 και μετά μου βγάζει ότι μπορώ να δω μόνο μέσω της δικιάς μου συνδεσης

Πειτε μου τι να κάνω γτ θέλω να δουλεύει με όλα τα δίκτυα όχι μόνο του οτε

Τώρα που το δοκιμασία δεν παίζει ούτε με τη δική μου σύνδεση adsl στον ΟΤΕ μου λέει χρησιμοποίησε την δικιά σε σύνδεση και τέτοια έχω το moto g του 2014

Πολύ καλό.
Θα δοκιμάσω το βράδυ σε Mac, αλλά έχω ήδη τις 2 συσκευές "πιασμενες"... Θα δω αν δουλεύει

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Πάντως σε linux δεν φαινεται να δουλευει

Πολύ καλό.
Θα δοκιμάσω το βράδυ σε Mac, αλλά έχω ήδη τις 2 συσκευές "πιασμενες"... Θα δω αν δουλεύει

Φίλε μου βλέπεις σε δυο συσκευές ? νόμιζα ειναι μονο μια που μπορείς να εχεις

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Για οσους ενδιαφερονται κ εχουν λινουξ, παιζει μεσω virtualbox