Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

ImageUploadedByTapatalk1443463857.678945.jpg

Σε Ίντερνετ explorer edge δε παίζει! Βγάζει το ίδιο μήνυμα που βγάζει και στο chrome.

Μπες από Firefox. Στους webkit based browsers δεν τρεχει το plugin.

Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μπες από Firefox. Στους webkit based browsers δεν τρεχει το plugin.

πρεπει να κανουμε ρεσετ συσκευες λογικα ετσι; απο wifi τι παιζει; σμς και τετοια θελει απλο λογκιν;

απο οτι καταλαβα βγηκε για λαπτοπ εκδοση? πολυ καλο νεο!
το βασικο θεμα ειναι ομως, παιζει σε αλλα wifi εκτος της οτε που μπορει να εχει ο αλλος μαζι με το πακετο του tv?
γιατι φανταζομαι δεν ζητανε να στειλει sms το λαπτοπ!

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Περιπτωση καποιος να μπορει να δει απο το εξωτερικο (κατα την διαρκεια καποιου ταξιδιου) υπαρχει?

καλημερα βγηκε για λαπτοπ? η ειναι δοκιμαστκο?

καταφερε καποιος να κατεβασει αυτο που χρειαζεται για να παιξει? εμενα μου βγαζει κουμπι για ληψη αλλα δεν κανει τιποτα οταν το παταω...

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Προσπαθω να κανω την εγγραφη στο Μyote για να ενεργοποιησω το go αλλα ζηταει κατι στοιχεια μεσα στα οποια ειναι και ο κωδικος λογαριασμου τον οποιο δεν εχω μιας και μολις το Σαββατο εγινε η ενεργοποιηση.Τι κανω?

39454438da0bb959b51cef67ec413612.jpg
Έφτασα μέχρι εδώ, δεν μπορώ να αλλάξω συσκευή ακόμα, στο firefox έχω το plugin του nova go(πρώτο θέμα)

Είναι στο pc αυτό που βλέπεις με remote desktop από το κινητό (είμαι δουλειά ακόμα) απλώς θέλω να το βάλω στό laptop γιαυτό το δοκιμασα

Είχε κάποιος χτες πρόβλημα στο Άρσεναλ -Ολυμπιακός ;σ εμένα ειδικά στο 2ο ημίχρονο κολλούσε αρκετά ,έπρεπε να βγω τελείως και να ξαναμπώ από την αρχή στην εφαρμογή για να δείχνει ...Να φανταστώ έγινε λόγω πολλών συνδέσεων μαζί εκείνη την ώρα ;Να τονίσω ότι το είχα βάλει στην 460 ανάλυση για να μην κολαει αλλά πάλι κολλούσε ...Μου το έκανε 5-6 φορές στο 2ο ημίχρονο και έβγαινα κ ξαναεμπαινα από την αρχή....

Είχε κάποιος χτες πρόβλημα στο Άρσεναλ -Ολυμπιακός ;σ εμένα ειδικά στο 2ο ημίχρονο κολλούσε αρκετά ,έπρεπε να βγω τελείως και να ξαναμπώ από την αρχή στην εφαρμογή για να δείχνει ...Να φανταστώ έγινε λόγω πολλών συνδέσεων μαζί εκείνη την ώρα ;Να τονίσω ότι το είχα βάλει στην 460 ανάλυση για να μην κολαει αλλά πάλι κολλούσε ...Μου το έκανε 5-6 φορές στο 2ο ημίχρονο και έβγαινα κ ξαναεμπαινα από την αρχή....

εμενα δεν το εκανε...

Εδώ και μερικές μέρες με το που ανοίγω την εφαρμογή στο κινητό μου βγάζει μήνυμα (μετά το using wifi network), "Can't connect. Check your internet connection and try again".......
Αισιχτιρ πια με τους γραφικούς του ΟΤΕ......