Cosmote TV GO

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !!! Παίζει σε android 6.x !!

Μετά από μήνες επιτέλους δουλεύει σε Nexus 5 (rooted) και σε Nexus 7 (not rooted)

Πόσο δύσκολο ήταν δηλαδή...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απο το Nexus 5 μπορώ και βλέπω στην Samsung TV (δεν ξέρω τί παίζει με άλλες TVs) με cast screen, δεν δουλεύει τέλεια όμως, κολλάει μερικές φορές.
Τι εννοείς με cast screen φίλε; έχω Samsung tv

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

υπαρχει περιπτωση να ζητησω reset σε συσκευη πριν περασουν οι 30 μερες απο την τελευταια αλλαγη? μεσω τηλεφωνου ή να το ζητησω καπως?

Το One Plus One πάντως εξακολουθεί να μην το υποστηρίζει η εφαρμογή.

Το One Plus One πάντως εξακολουθεί να μην το υποστηρίζει η εφαρμογή.
Ναι, έτσι είναι.
Αν βρούμε το .apk υπάρχει περίπτωση μετά την εγκατάσταση να παίξει;

Ή δεν θα μπορέσει καν να το εγκαταστήσει;

Να ρωτήσω κατι, έχει φάει ένα κόλλημα σήμερα το tablet και μετά το login που βάζω τα στοιχεία μου κολλάει στη κλεψυδρα όταν σκέφτεται και δεν ξεκινάει ποτε.
Restart uninstall και ξανά install τα έκανα αλλά πιφ..
Καμιά πρόταση?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να ρωτήσω κατι, έχει φάει ένα κόλλημα σήμερα το tablet και μετά το login που βάζω τα στοιχεία μου κολλάει στη κλεψυδρα οταν σκέφτεται και δεν ξεκινάει ποτε.
Restart uninstall και ξανά install τα έκανα αλλά πιφ..
Καμιά πρόταση?
Είχα καιρό να το χρησιμοποιήσω δούλευε κανονικα αλλά σήμερα δεν μπαίνει με τιποτα.

Υπάρχει περίπτωση να παίξει το ote go σε ipad wi fi εκτος σπιτιού με κάποιο ανταπτορα που να δέχεται κάρτα cosmote

καλημερα! να ρωτησω κατι ρε παιδια. στο οτε tv εχω δηλωμενο μονο ενα νουμερο cosmote απο το οποιο βλεπω και απο το κινητο και απο το ταμπλετ μου. επειδη θελει να βλεπει κανεναν αγωνα και ο θειος μου , ειδα οτι μπορω να δηλωσω κι αλλο ενα νουμερο cosmote. απο το κινητο ή το ταμπλετ βλεπω στις ρυθμισεις του οτε tv go οτι μπορω να φτιαξω μεχρι 5 χρηστες.
αν φτιαξω και 2ο χρηστη για το ταμπλετ του θειου με το 2ο δηλωμενο νουμερο , θα μπορουμε να βλεπουμε αραγε και οι 2 ταυτοχρονα χωρις προβλημα? γιατι κατι τετοιο μου ειπαν σε γερμανο αλλα λιγο μπερδεμενα χωρις να βγαλω ξεκαθαρα αποψη.
απο την αλλη σκεφτομαι μηπως οταν δηλωθει στο 13888 το 2ο νουμερο του ερθει νεοι δικοι του κωδικοι για το οτε tv go. οποτε υποθετω οτι ετσι οντως θα παιζουν και τα 2 μαζι αφου μιλαμε για ξεχωριστα τελειως accounts και οχι 2 χρηστες απο το ιδιο account.
ευχαριστω!!!

Ξέρουμε αν η διάθεση σε λάπτοκ και pc θα αφορά και mac;

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Υπάρχει περίπτωση να παίξει το ote go σε ipad wi fi εκτος σπιτιού με κάποιο ανταπτορα που να δέχεται κάρτα cosmote
Ναι,υπάρχει...Χωρίς να χρειαστείς τη χρήση adaptor.
Θα κάνεις hotspot τα δεδομένα του κινητού που έχει το δηλωμένο νούμερο cosmote της υπηρεσίας.Θα συνδεθείς από το iPad με wi-fi στο δίκτυο που δημιούργησες από το hotspot του κινητού που είπαμε.Θα ανοίξεις από το iPad το ΟΤΕ GO και θα δώσεις τα στοιχεία σου.Μόλις δεις ότι μπήκες και βλέπεις το όνομα χρήστη πάνω δεξιά (άσχετα αν πάρεις μήνυμα ελέγξτε τη σύνδεση κλπ),κάνε αποσύνδεση από την υπηρεσία.Αρκεί μόνο επναλαμβάνω,να έχεις δει ότι μπήκες,βλέποντας πάνω δεξιά το όνομα χρήστη που έχεις δώσει.Τώρα...
Στο iPad,αποσυνδέσου από το hotspot του κινητού σου.Κάνε σύνδεση σε οποιοδήποτε wi-fi και άνοιξε το ΟΤΕ GO.Δώσε τα στοιχεία σου και μπήκες κανονικά.Η διάρκεια αυτής της δυνατότητας είναι περίπου 48 ώρες,ίσως και λίγο περισσότερο έχω διαπιστώσει στην πράξη.Το πότε θα λήξει η διάρκεια της δυνατότητας αυτής,θα το καταλάβεις όταν πηγαίνοντας να συνδεθείς,παίρνεις μήνυμα να χρησιμοποιήσεις την adsl σύνδεση του σπιτιού σου,ή τη 3g σύνδεση του αριθμού που έχεις δηλώσει.Μόλις το δεις,τότε θα πρέπει να κάνεις και πάλι τη διαδικασία που είπαμε.
Περιττό βέβαια να αναφέρω,ότι πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο πακέτο δεδομένων στο cosmote νούμερο που έχεις δηλώσει.

καλημερα! να ρωτησω κατι ρε παιδια. στο οτε tv εχω δηλωμενο μονο ενα νουμερο cosmote απο το οποιο βλεπω και απο το κινητο και απο το ταμπλετ μου. επειδη θελει να βλεπει κανεναν αγωνα και ο θειος μου , ειδα οτι μπορω να δηλωσω κι αλλο ενα νουμερο cosmote. απο το κινητο ή το ταμπλετ βλεπω στις ρυθμισεις του οτε tv go οτι μπορω να φτιαξω μεχρι 5 χρηστες.
αν φτιαξω και 2ο χρηστη για το ταμπλετ του θειου με το 2ο δηλωμενο νουμερο , θα μπορουμε να βλεπουμε αραγε και οι 2 ταυτοχρονα χωρις προβλημα? γιατι κατι τετοιο μου ειπαν σε γερμανο αλλα λιγο μπερδεμενα χωρις να βγαλω ξεκαθαρα αποψη.
απο την αλλη σκεφτομαι μηπως οταν δηλωθει στο 13888 το 2ο νουμερο του ερθει νεοι δικοι του κωδικοι για το οτε tv go. οποτε υποθετω οτι ετσι οντως θα παιζουν και τα 2 μαζι αφου μιλαμε για ξεχωριστα τελειως accounts και οχι 2 χρηστες απο το ιδιο account.
ευχαριστω!!!
Μέχρι 5 χρήστες,αλλά στην ίδια συσκευή.
Μπορείς να δηλώσεις δεύτερο νούμερο,αλλά 2 θα είναι ο ανώτερος αριθμός συσκευών που θα χρησιμοποιούνται.Μπορείς δηλαδή να χρησιμοποιήσεις για παράδειγμα,το κινητό ή το τάμπλετ σου (ένα από τα δύο με την κάρτα του δηλωμένου αριθμού),ενώ ο θείος σου με το δεύτερο νούμερο που θα δηλωθεί,θα βλέπει από τη συσκευή που θα περιέχει την κάρτα με το νούμερο αυτό (το δεύτερο δηλαδή).

Αν μπορείτε βοηθήστε με λίγο, γιατί δεν βγάζω άκρη με τον ΟΤΕ.

Η σύνδεση του ΟΤΕ (και το ΟΤΕ TV) είναι στο όνομα της μαμάς μου. Από την πρώτη μέρα που ενεργοποίησα το OTE TV GO, το πέρασα στο Nexus 7, αλλά δεν έπαιζε η υπηρεσία γιατί είχα Android Marshmallow.

Με το τελευταίο update που η υπηρεσία παίζει ΚΑΙ σε Android Marshmallow ΚΑΙ σε rooted συσκευές, πέρασα την εφαρμογή εκτός του tablet και στο Oneplus One (εγκατέστησα απευθείας το .apk, γιατί η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με το κινητό μου!!!!!! και δεν εμφανίζεται στο Google Play), και ενώ παίζει μια χαρά στο πατρικό μου, σε άλλο μέρος δεν παίζει, μου βγάζει μήνυμα να επικοινωνήσω με την Εξυπηρέτηση Πελατών.
Από τον ΟΤΕ μού είπαν κάποιοι υπάλληλοι (όχι όλοι, οι υπόλοιποι δεν ήξεραν τι φταίει) ότι δεν μπορεί να παίξει εκτός του πατρικού μου στο Oneplus One, γιατί η SIM που έχω μέσα δεν είναι στο όνομα της μαμάς μου, και δεν μπορούν να δηλώσουν ΚΑΙ το νούμερο της SIM, το δικό μου δηλαδή.

Γνωρίζετε αν όντως είναι έτσι; Πρέπει η SIM να είναι στο όνομα αυτού που έχει το συμβόλαιο ΟΤΕ;

Αν μπορείτε βοηθήστε με λίγο, γιατί δεν βγάζω άκρη με τον ΟΤΕ.

Η σύνδεση του ΟΤΕ (και το ΟΤΕ TV) είναι στο όνομα της μαμάς μου. Από την πρώτη μέρα που ενεργοποίησα το OTE TV GO, το πέρασα στο Nexus 7, αλλά δεν έπαιζε η υπηρεσία γιατί είχα Android Marshmallow.

Με το τελευταίο update που η υπηρεσία παίζει ΚΑΙ σε Android Marshmallow ΚΑΙ σε rooted συσκευές, πέρασα την εφαρμογή εκτός του tablet και στο Oneplus One (εγκατέστησα απευθείας το .apk, γιατί η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με το κινητό μου!!!!!! και δεν εμφανίζεται στο Google Play), και ενώ παίζει μια χαρά στο πατρικό μου, σε άλλο μέρος δεν παίζει, μου βγάζει μήνυμα να επικοινωνήσω με την Εξυπηρέτηση Πελατών.
Από τον ΟΤΕ μού είπαν κάποιοι υπάλληλοι (όχι όλοι, οι υπόλοιποι δεν ήξεραν τι φταίει) ότι δεν μπορεί να παίξει εκτός του πατρικού μου στο Oneplus One, γιατί η SIM που έχω μέσα δεν είναι στο όνομα της μαμάς μου, και δεν μπορούν να δηλώσουν ΚΑΙ το νούμερο της SIM, το δικό μου δηλαδή.

Γνωρίζετε αν όντως είναι έτσι; Πρέπει η SIM να είναι στο όνομα αυτού που έχει το συμβόλαιο ΟΤΕ;

Πρέπει να έχεις πακέτο DATA!(στην σύνδεσή σου)για να παίξει σε άλλο wifi!

Πρέπει να έχεις πακέτο DATA!(στην σύνδεσή σου)για να παίξει σε άλλο wifi!
Έχω πακέτο data (200Mb).
Μου εμφανίζει το κλασικό μήνυμα ότι θα πρέπει να αποσταλεί το sms, τελειώνει η διαδικασία και μου πετάει το μήνυμα να επικοινωνήσω με την Εξυπηρέτηση Πελατών.

Έχω πακέτο data (200Mb).
Μου εμφανίζει το κλασικό μήνυμα ότι θα πρέπει να αποσταλεί το sms, τελειώνει η διαδικασία και μου πετάει το μήνυμα να επικοινωνήσω με την Εξυπηρέτηση Πελατών.

Δεν ξέρω αν το δέχεται αυτό το πακέτο ,μπες στο site της cosmote και ψάξε το faq τις υπηρεσίας!

Δεν βρήκα πουθενά να αναφέρεται αν υπάρχει κάποιο ελάχιστο πακέτο δεδομένων, που πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο για να παίξει η υπηρεσία.

Και στον ΟΤΕ, σε όλους τους υπαλλήλους που ρώτησα μού είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τα 200Mb που έχω (αλήθεια, πόσα θα έπρεπε να έχω δηλαδή; !!!!)
Απλά οι περισσότεροι δεν ήξεραν το έφταιγε, και 2 αν θυμάμαι καλά, μου ανέφεραν το θέμα με την SIM η οποία δεν ανήκει στην μαμά μου.

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

εγω με 5 ευρω παιρνω 500 mb και δουλευει το οτε go

Δεν βρήκα πουθενά να αναφέρεται αν υπάρχει κάποιο ελάχιστο πακέτο δεδομένων, που πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο για να παίξει η υπηρεσία.

Και στον ΟΤΕ, σε όλους τους υπαλλήλους που ρώτησα μού είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τα 200Mb που έχω (αλήθεια, πόσα θα έπρεπε να έχω δηλαδή; !!!!)
Απλά οι περισσότεροι δεν ήξεραν το έφταιγε, και 2 αν θυμάμαι καλά, μου ανέφεραν το θέμα με την SIM η οποία δεν ανήκει στην μαμά μου.
OTE TV. H ΠPOΣBAΣH ΣTHN YΠHPEΣIA AΠO OΠOIOΔHΠOTE ΔIAΘEΣIMO ΔIKTYO WiFi EINAI ΔYNATH EΦOΣON EXETE ΣYMBATO ENEPΓO ΠAKETO ΔEΔOMENΩN (MB) ΣTH ΣYNΔEΣH KINHTHΣ THΛEΦΩNIAΣ COSMOTE ΠOY EXETE ΔHΛΩΣEI ΓIA XPHΣH THΣ YΠHPEΣIAΣ. ΠEPIΣΣOTEPEΣ ΠΛHPOΦOPIEΣ ΣTO MENOY ΣYNΔPOMH KAI ΠPOΣBAΣEIΣ H ΣTO http://bit.ly/1Ngi9oL

Σας ευχαριστώ όσοι ασχοληθήκατε.

Τηλεφώνησα ξανά στον ΟΤΕ, και αυτή τη φορά ο υπάλληλος με τον οποίο μίλησα μού είπε ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να δηλώσει το δικό μου νούμερο στο σύστημα.
Δηλαδή εντελώς διαφορετική απάντηση από αυτή που έπαιρνα από τους προηγούμενους συναδέλφους του, ότι δηλαδή δεν μπορεί να δηλωθεί κάποιο νούμερο που δεν ανήκει σ' αυτόν που έχει κάνει τη σύνδεση στον ΟΤΕ.

Έλεγξα και την υπηρεσία σε γειτονικό σπίτι, και βλέπω μια χαρά τα κανάλια στο Oneplus One.

Ευχαριστώ και πάλι.

Σας ευχαριστώ όσοι ασχοληθήκατε.

Τηλεφώνησα ξανά στον ΟΤΕ, και αυτή τη φορά ο υπάλληλος με τον οποίο μίλησα μού είπε ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να δηλώσει το δικό μου νούμερο στο σύστημα.
Δηλαδή εντελώς διαφορετική απάντηση από αυτή που έπαιρνα από τους προηγούμενους συναδέλφους του, ότι δηλαδή δεν μπορεί να δηλωθεί κάποιο νούμερο που δεν ανήκει σ' αυτόν που έχει κάνει τη σύνδεση στον ΟΤΕ.

Έλεγξα και την υπηρεσία σε γειτονικό σπίτι, και βλέπω μια χαρά τα κανάλια στο Oneplus One.

Ευχαριστώ και πάλι.

Δηλαδή φίλε μου με δύο sim δηλωμένες μπορούν να βλεπουν και οι 2 ταυτόχρονα?

Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μέχρι 5 χρήστες,αλλά στην ίδια συσκευή.
Μπορείς να δηλώσεις δεύτερο νούμερο,αλλά 2 θα είναι ο ανώτερος αριθμός συσκευών που θα χρησιμοποιούνται.Μπορείς δηλαδή να χρησιμοποιήσεις για παράδειγμα,το κινητό ή το τάμπλετ σου (ένα από τα δύο με την κάρτα του δηλωμένου αριθμού),ενώ ο θείος σου με το δεύτερο νούμερο που θα δηλωθεί,θα βλέπει από τη συσκευή που θα περιέχει την κάρτα με το νούμερο αυτό (το δεύτερο δηλαδή).

αν καταλαβα καλα, θα μπορω να βλεπω εγω απο το ταμπλετ μου και ο θειος μου απο το δικο του με το 2ο δηλωμενο νουμερο αλλα εγω ή εκεινος δεν θα μπορουμε να δουμε απο κινητο αν δεν καταργησουμε ενα απο τα 2 ταμπλετ με τον περιορισμο της αλλαγης 1 φορα ανα μηνα? ή ειναι 2 ο μεγιστος αριθμος συσκευων ανα δηλωμενο νουμερο?
επισης μπορει να γινεται ταυτοχρονη παρακολουθηση οτε tv go?
ευχαριστω!

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Σωστά κατάλαβες το πρώτο σκέλος...Δύο συσκευές είναι ο μέγιστος αριθμός,όχι ανά νούμερο,αλλά συνολικά με δικαίωμα μιας αλλαγής ανά μήνα.
Με μια μικρή επιφύλαξη,δεν μπορούν ταυτόχρονα και οι 2 να χρησιμοποιούν την υπηρεσία...