Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

ειχα καιρο να μπω στο φορουμ για οτε τβ και επειδη προκειται να βαλω στο σπιτι κατοπιν επιμονης του γιου μου
ειπα ο αφελης οτι τωρα θα βλεπω και απο μακρια στο λαπτοπ μου κυριως το κυπελο ελλαδας
αλλα επεσα απο τα συννεφα διαβαζοντας τις προυποθεσεις που ισχυουν σε συγκριση με το novago
ξαναεπιστρεφω στο υποφορουμ της νοβα
α ρε νοβα ποσο μπροστα εισαι ακομα

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Τρέχει κανονικά το ote GO σε ρουτ συσκευές με την τελευταία έκδοση. Μακάρι να κρατήσει έτσι.

ειχα καιρο να μπω στο φορουμ για οτε τβ και επειδη προκειται να βαλω στο σπιτι κατοπιν επιμονης του γιου μου
ειπα ο αφελης οτι τωρα θα βλεπω και απο μακρια στο λαπτοπ μου κυριως το κυπελο ελλαδας
αλλα επεσα απο τα συννεφα διαβαζοντας τις προυποθεσεις που ισχυουν σε συγκριση με το novago
ξαναεπιστρεφω στο υποφορουμ της νοβα
α ρε νοβα ποσο μπροστα εισαι ακομα
Βέβαια εδώ δεν περιοριζεσαι σε μια συσκευή όπως στο νόβα go...

Τελικα το tv go σε ρουτ συσκευές παιζει κανονικά με την τελευταία έκδοση?
και επίσης αν παρουμε ενα Android tv box μπορουμε εκει μεσα να βαλουμε το ote tv go να παιζει κανονικά? Το εχει δοκιμάσει κανεις?!

Παιζει ρε root συσκευες , σε ενα φιλο που ειδα πριν αλλα απ'οτι ειδα στο ποδοσφαιρο εχει την καθυστερηση σαν ειναι στο replay tv, οπως επαιζε και πριν δηλαδη , καθυστερηση 20 περιπου δευτερολεπτων. Σε android tv box θα παιζει αλλα φυσικα μονο στο σπιτι με wi fi , να εχεις οτε τβ και σε αλλο δωματιο

20 δευτερόλεπτα σε σχέση με το live καλά είναι. Νόβα που είχα ήταν περίπου 1 λεπτό σε live αγώνες. Πάντως είναι φυσιολογικό .

Μια ερώτηση που λογικά έχει απαντηθεί αλλά θέλει πολύ διάβασμα για να βρω την απάντηση..
Μπορώ να κάνω mirroring otetv go απτο κινητο με smart tv??

Όχι,δεν μπορείς και δεν υπάρχουν προϋποθέσεις.Αλλά ακόμα και να υπήρχαν,αν αναφέρονταν δημόσια είναι βέβαιο ότι θα κόβονταν σύντομα.

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Όχι,δεν μπορείς και δεν υπάρχουν προϋποθέσεις.Αλλά ακόμα και να υπήρχαν,αν αναφέρονταν δημόσια είναι βέβαιο ότι θα κόβονταν σύντομα.

ΜΠΟΡΕΙΣ, αλλα δεν το αναφέρω ακριβώς για τον λόγω που λες.

καλα γενικά χαλαρώστε, δεν ειναι στο ΙΤ του οτε 5 ατομα που περιμενουν να διαβασουν στο φόρουμ αν δουλεύει σε ρουτ κλπ, flags ειναι που εχουν επιτρέψει αυτοί για τους δικους τους λόγους.Το go αυτή την στιγμη παίζει σε οποιαδήποτε Android συσκευή απο 4,4 και πάνω με support σε mirroring και mhl.

Υπάρχει γενικά χαλαρότητα,όπως και γενικά χαλαρά αναφέρονται όλες οι απόψεις.Οπότε είμαστε και γενικά χαλαροί...Οι διάφορες ¨τρύπες¨ υπάρχουν σε κάθε project που δίνεται σε κυκλοφορία,επειδή πάντα κάτι έχει ξεφύγει από τις δοκιμές που έχουν γίνει πριν.Όχι επειδή τις επιτρέπουν για δικούς τους λόγους.Όταν διαπιστώνεται η ύπαρξή τους στην πορεία,τότε κλείνονται.Φυσικά,η ανάγνωση σχετικών αναφορών από το forum μας,δεν είναι η μοναδική αιτία κλεισίματός τους.Είναι σίγουρο όμως,ότι επιταχύνει την διαδικασία αυτή.Και όταν έρθει η στιγμή και κλείσουν αυτές οι τρύπες,εκφράζονται παράπονα τύπου ¨έπαιζε πριν έτσι,τώρα γιατί δεν παίζει?¨,ή ¨ξέρει κανείς αν παίζει έτσι?¨,ή ¨το έκοψαν?είναι τραγικοί¨ και διάφορα τέτοια...Οπότε,καλό είναι να είναι προσεχτικός ο καθένας στο τι γράφει.

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Υπάρχει γενικά χαλαρότητα,όπως και γενικά χαλαρά αναφέρονται όλες οι απόψεις.Οπότε είμαστε και γενικά χαλαροί...Οι διάφορες ¨τρύπες¨ υπάρχουν σε κάθε project που δίνεται σε κυκλοφορία,επειδή πάντα κάτι έχει ξεφύγει από τις δοκιμές που έχουν γίνει πριν.Όχι επειδή τις επιτρέπουν για δικούς τους λόγους.Όταν διαπιστώνεται η ύπαρξή τους στην πορεία,τότε κλείνονται.Φυσικά,η ανάγνωση σχετικών αναφορών από το forum μας,δεν είναι η μοναδική αιτία κλεισίματός τους.Είναι σίγουρο όμως,ότι επιταχύνει την διαδικασία αυτή.Και όταν έρθει η στιγμή και κλείσουν αυτές οι τρύπες,εκφράζονται παράπονα τύπου ¨έπαιζε πριν έτσι,τώρα γιατί δεν παίζει?¨,ή ¨ξέρει κανείς αν παίζει έτσι?¨,ή ¨το έκοψαν?είναι τραγικοί¨ και διάφορα τέτοια...Οπότε,καλό είναι να είναι προσεχτικός ο καθένας στο τι γράφει.

Ακριβώς όπως τα λες. Το έχω καταφέρει το mirroring πάντως, δουλεύει κανονικά αλλα σταματάει αν πάω να αλλάξω κανάλι.

καλα ερωτηση αλλα ίσως και βλακεια ερωτηση οταν λενε 30 μερες εννοουν μετα τις 12 οταν αλλαξει η μερα ή αν ειχε γινει η αλλαγη το απογευμα θα ειναι 30 μερες οταν φτασει παλι την ιδια ωρα?

ρωταω γιατι θελω να κανω αλλαγη οσο πιο συντομα γινετε για καποιον λογο.. επισης μπορω να δω καπου ποτε εγινε η τελευταια αλλαγη?

Εγώ πάντως ποτέ δεν κατάφερα το mirroring. Οπότε το κάνω, ακόμη κ σήμερα, γραφεί "υπηρεσία προσωρινά μη διαθέσιμη". Είτε με Asus ZenFone 2 είτε με Samsung Galaxy S3. Επίσης δε μου δούλεψε ποτέ ο mhl adaptor. Το κλειδώνει.

To go, σας δουλεύει στο παιχνίδη με τον Ολυμπιακό κανονικά, γιατί καθαρά δεν μπορώ να δώ....

και εμενα θολωνε χτες στον αγωνα αρκετα συχνα και δεν ειναι η πρωτη φορα

Σας δουλεύει κανονικά σήμερα η υπηρεσία.επειδή εμένα μου βγάζει μονιμος "Υπηρεσία προσωρινά μη διαθέσιμη" και στις 2 συσκευές.

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Τωρα που δοκιμαζω δουλευει κανονικα