Δεν παίζει μόνο σ' εσένα το laptop στην τηλεόραση, αλλά σε όλους. Για τα laptops/desktops επιτρέπουν την έξοδο στην tv, αλλά έχουν τη δέσμευση ότι παίζουν μόνο στη γραμμή ΟΤΕ που είναι δηλωμένη η υπηρεσία και πουθενά αλλού. Οπότε, ουσιαστικά δεν είναι GO σ' αυτή την περίπτωση και το παρέχουν σαν ένα άτυπο multiview για θέαση δεύτερου καναλιού μέσα στο σπίτι.
Η έξοδος προς τηλεόραση είναι κλειδωμένη όμως στην εφαρμογή GO για smartphones και tablets και σ' αυτό το κομμάτι αναφερόταν ο cmoustakas παραπάνω με το σχόλιό του.
Μπορεί να έχεις και δίκιο, δεν επιμένω. Η απάντησή μου βασίστηκε σε 2 πράγματα:Δεν παιζει σε ολους λαπτοπ σε tv. Εχουν γραφτει πολλα μηνυματα ως προς αυτο.
Το κινητό που θα δηλωθεί κατα την εγγραφή πρέπει να ανήκει στον κατοχο της γραμμής;
καλησπερα παιδια ηθελα να ρωτησω κατι το otetvgo αν παω σε ενα φιλο μου που εχει wind θα παιζει?
Δεν παιζει σε ολους λαπτοπ σε tv. Εχουν γραφτει πολλα μηνυματα ως προς αυτο.
αν αλλαξει ο φιλοσ μου απο ςινδ σε οτε τοτε θα παιζει?
αν εχει οτε μπορω να παρω το λαπτοπ και να παω να δω σπιτι του?
Να ρωτήσω κάτι; Εάν γυρίσω το συμβόλαιο μου (COSMOTE) σε whatsup, Και έχω mb από κάποια μπόνους ή κάτι παρόμοιο θα μπορώ να δω σε αλλα WiFi ; ή θα πρέπει ντε και καλά να βάλω κάρτα για να αγοράσω πακέτο δεδομένων;
Να ρωτήσω κάτι; Εάν γυρίσω το συμβόλαιο μου (COSMOTE) σε whatsup, Και έχω mb από κάποια μπόνους ή κάτι παρόμοιο θα μπορώ να δω σε αλλα WiFi ; ή θα πρέπει ντε και καλά να βάλω κάρτα για να αγοράσω πακέτο δεδομένων;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.