Cosmote TV GO

Re: COSMΟΤΕ GO

Σε Samsung s7 edge μου πέταξε αυτό
94a2c7cc5c5432c9141b041710611c43.jpg
καλό ε?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: COSMΟΤΕ TV GO

Τι να πω δεν ξέρω....

Και σε εμένα με Nexus τα ίδια, δεν μου επιτρέπει να την κατεβάσω. Υποθέτω είναι κάτι που θα λυθεί σύντομα

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τους πήρα τηλ και το κοιτάνε για να δούμε...

iOS και πάλι iOS .. Τέλος.. Ειχα S6 Samsung και ενα nexus 5 παντα τα ιδια προβληματα σε καθε αναβαθμιση.

Samsung Note 4 ,κανένα πρόβλημα κατέβηκε και παίζει κανονικά .

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και στο Samsung Tab pro 12.2 που έχω μια χαρά έγινε η αναβάθμιση το S7 edge φαίνεται το έγραψαν στα.....@@@ τους

Απάντηση: COSMΟΤΕ TV GO

Τυχαίνει αυτές τις μέρες να βρίσκομαι στο χωριό για μάζεμα ελιών. Σταθερή γραμμή δεν υπάρχει οπότε τη δουλειά μου για πρόσβαση στο internet την κάνω από ένα mifi στο οποιο εχω sim από cosmote internet on the go prepaid.
Και φυσικά δεν μπορώ να δω γιατί δεν έχω κινητό cosmote. Δλδ πρέπει να τρέχω στα καφενεία για να δω 2-3 αγώνες που θέλω. Πότε θα αρθούν επιτέλους αυτοί οι ηλίθιοι περιορισμοί...
Το novago από την άλλη τρέχει νερό.

εεε; καπου σε εχασα.. εφοσον λες οτι η sim ειναι cosmote, γιατι δεν μπορεις να δεις;

edit: μαλλον ειναι "μουφα" σιμ, μονο για ιντερνετ;

εγω εχω καρτοκινητο κοσμοτε, κι εγω για ελιες ημουνα, αλλα δεν ειδα γιατι μου βγαλε το γνωστο μηνυμα getbrowserfailed και βαριομουνα να το φτιαξω,
ευρωλιγκα μονο ειδα (που δεν εχει φυσικα ο οτε)

Re: COSMΟΤΕ GO

Σε Samsung s7 edge μου πέταξε αυτό
94a2c7cc5c5432c9141b041710611c43.jpg
καλό ε?

Το έφτιαξαν το πρόβλημα με το S7 edge όλα οκ!!!

Απάντηση: Re: COSMΟΤΕ GO

Ενω βλεπω κανονικα ote tv go στο λαπτοπ, οταν παταω εκει που αλλαζουμε καναλι πεταγεται ενα μηνυμα που λεει "παρουσιαστηκε ενα σφαλμα στη δεσμη ενεργειων αυτης της σελιδας" και απο κατω "το 'sidechannelname' δεν εχει οριστει". Ακομα πιο κατω "Θελετε να συνεχισετε την εκτελεση δεσμων ενεργειων σε αυτην τη σελιδα" και εχει ενα ναι και ενα οχι. Παταω ναι και τοτε μπορω να αλλαξω καναλι. Βλεπω παντως κανονικα αλλα ειναι εκνευριστικο να πεταγεται αυτο το μηνυμα οταν θελω να αλλαξω καναλι. Χρησιμοποιω firefox, win7 x64 και εχω ηδη κανει εκκαθαριση cookies, απεγκατασταση και επανεγκατασταση player, επανεκκινησεις αλλα τιποτα. Καμια ιδεα κανεις?

Αυτό είναι πρόβλημα του Firefox το κάνει και σε άλλα sites. Δες αν είναι ενημερωμένος ο Firefox και ο Flash Player.
Αλλιώς χρησιμοποίησε Chrome.

Ενημερωμενα ειναι και τα δυο. Κατεβασα μαλιστα και το Chrome και το προβλημα επιμενει και εκει! Το λαπτοπ εχει επεξεργαστη celeron n2840. Εχετε κανεις λαπτοπ με επεξεργαστη αυτης της σειρας και να παιζει κανονικα?

Για το προβλημα αυτο που αντιμετωπιζω απο καιρο ειχα επικοινωνησει με 13888 και με ενημερωσανε οτι το γνωριζουνε το προβλημα, καθως το αντιμετωπιζουνε και αλλοι χρηστες (παντως απο σας δεν το χει κανεις βλεπω), και οτι θα το λυσουνε με το επομενο update της εφαρμογης. Ε λοιπον μολις βγηκε η αναβαθμιση χαρηκα και εγω αλλα μολις την εβαλα παλι τζιφος!

Απάντηση: Re: COSMΟΤΕ TV GO

εεε; καπου σε εχασα.. εφοσον λες οτι η sim ειναι cosmote, γιατι δεν μπορεις να δεις;

edit: μαλλον ειναι "μουφα" σιμ, μονο για ιντερνετ;

εγω εχω καρτοκινητο κοσμοτε, κι εγω για ελιες ημουνα, αλλα δεν ειδα γιατι μου βγαλε το γνωστο μηνυμα getbrowserfailed και βαριομουνα να το φτιαξω,
ευρωλιγκα μονο ειδα (που δεν εχει φυσικα ο οτε)
Ναι είναι μόνο για internet. Δε στέλνει sms

Sent from my MX4

Σήμερα που μπήκα στο TV GO από κινητό Nexus για να δω το νέο update παρατήρησα ότι μόλις ξεκίνησε η εφαρμογή "κλείδωσε" το WiFi του κινητού για να χρησιμοποιεί δεδομένα κινητής.
Μπήκα από κινητό COSMOTE που είναι δηλωμένο στο TV GO, η σύνδεση έγινε στο σπίτι μου που έχει σταθερό και internet COSMOTE που επίσης είναι δηλωμένο στο TV GO.
Παρόλα αυτά η εφαρμογή έκλεισε το WiFi (πράγμα που το θεωρώ απαράδεκτο, official application να παρεμβαίνει στις βασικές λειτουργίες του κινητού) και το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό αλλά ότι μετά που έκλεισα την εφαρμογή TV GO το WiFi στο κινητό δεν επανερχόταν και δεν άνοιγε με τίποτα. Είχε νεκρώσει τελείως και επανήλθε μόνο μετά από επανεκκίνηση.

Είχε κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα;

Κι εγώ με Nexus είμαι με nougat, σήμερα αναβάθμισα στο νέο cosmote tv go καθώς τις προηγούμενες μέρες δεν μου εμφανιζε διαθέσιμη τη νέα εφαρμογή και δουλεύει μια χαρά.
Δε νομίζω ότι φταίει η εφαρμογή για το θέμα που αναφέρεις

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: COSMΟΤΕ GO

Για το προβλημα αυτο που αντιμετωπιζω απο καιρο ειχα επικοινωνησει με 13888 και με ενημερωσανε οτι το γνωριζουνε το προβλημα, καθως το αντιμετωπιζουνε και αλλοι χρηστες (παντως απο σας δεν το χει κανεις βλεπω), και οτι θα το λυσουνε με το επομενο update της εφαρμογης. Ε λοιπον μολις βγηκε η αναβαθμιση χαρηκα και εγω αλλα μολις την εβαλα παλι τζιφος!

Φιλε εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και χρησιμοποιω google chrome.πειρα τηλεφωνο τους ενημερωνω για το θεμα μ λενε καθαρισε cookies κανε επανεγκατασταση το προγραμμα .το προβλημα φυσικα και δεν λυθηκε .μ λενε κατεβασε τον Firefox και παλι ομως τα ιδια αν και τους εκραξα λεγωντας οτι γενικα μια τοσο μεγαλη εταιρεια δε γινετε να εχει ενα τοσο αθλιο προγραμμα και να φταινε οι δικοι μας υπολογιστες...δεν το σχολιασε φυσικα αυτο ..το θεμα ειναι οτι και μετα το προχθεσινο update το θεμα συνεχιζει να υπαρχει αμα εχεις και εσυ καποιο νεοτερο σχετικα με αυτο το ζητημα ενημερωσε να ξερω και εγω οι και αλλοι π πιθανοτατα να εχουν το ιδιο θεμα! παντως πραγματικα το προγραμμα τους ειναι για τα σκουπιδια με κολληματα και σφαλματα εχει τυχει πολλες φορες ενω εβλεπα για καμια ωρα μετα παντα να κολλαγε τελειως ....:(

Μας γραψανε στα παλια τους παπουτσια φαινεται γιατι ειμαστε λιγοι. Αν βρεθει λυση εδω θα ειμαστε.

Re: Απάντηση: Re: COSMΟΤΕ GO

Φιλε εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και χρησιμοποιω google chrome.πειρα τηλεφωνο τους ενημερωνω για το θεμα μ λενε καθαρισε cookies κανε επανεγκατασταση το προγραμμα .το προβλημα φυσικα και δεν λυθηκε .μ λενε κατεβασε τον Firefox και παλι ομως τα ιδια αν και τους εκραξα λεγωντας οτι γενικα μια τοσο μεγαλη εταιρεια δε γινετε να εχει ενα τοσο αθλιο προγραμμα και να φταινε οι δικοι μας υπολογιστες...δεν το σχολιασε φυσικα αυτο ..το θεμα ειναι οτι και μετα το προχθεσινο update το θεμα συνεχιζει να υπαρχει αμα εχεις και εσυ καποιο νεοτερο σχετικα με αυτο το ζητημα ενημερωσε να ξερω και εγω οι και αλλοι π πιθανοτατα να εχουν το ιδιο θεμα! παντως πραγματικα το προγραμμα τους ειναι για τα σκουπιδια με κολληματα και σφαλματα εχει τυχει πολλες φορες ενω εβλεπα για καμια ωρα μετα παντα να κολλαγε τελειως ....:(

παιδια δε ξερω τι ακριβως σφαλμα αντιμετωπιζετε αλλα εμενα μου κανει το εξης σπαστικο... ανοιγο chrome γενικα οποιοδηποτε browser και μου βγαζει ενα μηνυμα να βαλω την εφαρμογη να εκινη με το chrome και κατι τετοιο... οταν διαγραφο και το εγκαθιστω ξανα την πρωτη φορα βλεπω κανονικα, μετα παλι τα ιδια και τα ιδια... δεν ξερω αν οντως εγω κανω κατι λαθος ή το προγραμμα ειναι προβληματικο, πριν το update δουλευε κανονικα!!!