Cosmote TV GO

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Κύριοι κινήστε σε μια ψιλή κλωστή ζώνης κίνδυνου και απαγόρευσης, θα ήθελα παρακαλέσω την προσοχή σας.
Καλύτερα να σβηστούν τα τελευταία μηνύματα δεν προσφέρουν κάτι.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Κι εκει που (τωρα) χαζευω το Αρης-Ολυμπιακος στο ταμπλετ, πεταγομαι διπλα και ανοιγω το desktop pc για να κανω μια μεταφορα απο το nuc. Γυριζω και βλεπω σταματημενο τον αγωνα κι ενα μηνυμα, στο ταμπλετ, "δεν επιτρεπεται η παρακολουθηση σε δευτερη συσκευη". Τι ειναι παλι αυτο, και γιατι το εβγαλε δεδομενου οτι στο πισι δεν εχω βεβαια το go. Εκανα επανεκκινηση το προγραμμα και βλεπω τωρα, αλλα η απορια μενει...

Και εμένα μου το έχει κάνει σε άσχετη φάση

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νέα πακέτο μέσω ίντερνετ για Go.

Πριν λίγο έλαβα το κάτωθι μήνυμα στο κινητό μου.
Δώστε και βάση στα "ψιλά γράμματα" κάτω από τους πηχυαίους τίτλους.

ΓIA EΣAΣ ΠOY ΘEΛETE NA BΛEΠETE OΛO TO AΠOKΛEIΣTIKO AΘΛHTIKO ΠEPIEXOMENO THΣ COSMOTE TV ΣTO KINHTO 'H TO TABLET ΣAΣ, AΠOKTHΣTE TΩPA TH NEA YΠHPEΣIA COSMOTE TV GO SPORTS ΔΩPEAN ΓIA 1 MHNA. MAΘETE ΠEPIΣΣOTEPA ΓIA THN ONLINE ΠPOΣΦOPA ΣTO https://www.cosmote.gr/fixed/sms/cosmote-tv-sports-pack

Sent from my A0001 using Tapatalk

Last edited:
Νέα πακέτο μέσω ίντερνετ για Go.

Πριν λίγο έλαβα το κάτωθι μήνυμα στο κινητό μου.
Δώστε και βάση στα "ψιλά γράμματα" κάτω από τους πηχυαίους τίτλους.

ΓIA EΣAΣ ΠOY ΘEΛETE NA BΛEΠETE OΛO TO AΠOKΛEIΣTIKO AΘΛHTIKO ΠEPIEXOMENO THΣ COSMOTE TV ΣTO KINHTO 'H TO TABLET ΣAΣ, AΠOKTHΣTE TΩPA TH NEA YΠHPEΣIA COSMOTE TV GO SPORTS ΔΩPEAN ΓIA 1 MHNA. MAΘETE ΠEPIΣΣOTEPA ΓIA THN ONLINE ΠPOΣΦOPA ΣTO https://www.cosmote.gr/fixed/sms/cosmote-tv-sports-pack

Sent from my A0001 using Tapatalk

ειναι αυτονομη χωρις συμβολαιο ?

το γραφει ότι είναι αοριστου χρόνου
μια χαρά προσφορα είναι πάντως 15 + τα τέλη + ένα 50νταρικο για τα δεδομένα του μηνα, πιστεύω θα εξαντληθεί άμεσα

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

το γραφει ότι είναι αοριστου χρόνου
μια χαρά προσφορα είναι πάντως 15 + τα τέλη + ένα 50νταρικο για τα δεδομένα του μηνα, πιστεύω θα εξαντληθεί άμεσα

ναι δηλαδη μπορω να νοικιασω ενα μηνα και τον επομενο οχι ?

προφανώς αφού λέει αοριστου

δηλαδη ειναι η νεα υπηρεσια που ελεγαν για αυτονομο cosmote go ? το κακο ειναι οτι παρακολουθεις μονο μεσω ταμπλετ και κινητο και οχι pc

Θα υποστηρίζει και wifi μέσω άλλου παρόχου ή μόνο μέσω δεδομένων κινητής; Θα είναι μόνο για συνδρομητές COSMΟΤΕ τηλεόρασης ή κινητής ή και από άλλους παρόχους; ρώτησε κανείς τι παίζει;

Last edited:
Αν μπορω να βλεπω απο οπου θελω σε οποιοδηποτε wifi και με οποιαδηποτε εταιρεία κινητης τότε ειναι καλη προσφορα...

γιατί ζητάει συνεχεια να κάνω εγκατάσταση τον player σε desktop? δέκα φορες τον έκανα εγκατάσταση k όταν πατάω σύνδεση πάλι το ίδιο μήνυμα βγάζει

κανε ρεσταρτ broswer κλπ και δοκιμασε.. btw το pc το ποιανει σαν συσκευη; εχω ηδη δυο θα πρεπει να βγαλω μία; σε macosx δοκιμασε κανενας;

Sent from my iPhone using Tapatalk

έκανα restart, μέχρι που έκανα απεγκατάσταση τον broswer k τον ξανακατέβασα, αλλα συνεχεια μου λέει να ξανακάνω εγκατάσταση τον player
η πλακα είναι ότι μεχρι μερικές μέρες πριν δούλευε

ναι το πιάνει σαν συσκευη

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δοκίμασα με opera k άνοιξε
Ελα όμως που δεν παιζει στο pc, γιατί έφτασα λέει το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο συσκευών, η δουλειά είναι ότι έχω δυο συσκευές δηλωμένες, το pc k το κινητό, στη διαχείριση συσκευών γραφει, pc k το κινητό που έχω, αλλα δεν παίζει, πρέπει να αντικαταστήσω λέει μια συσκευη
Αντε βγάλε άκρη τώρα

γιατί ζητάει συνεχεια να κάνω εγκατάσταση τον player σε desktop? δέκα φορες τον έκανα εγκατάσταση k όταν πατάω σύνδεση πάλι το ίδιο μήνυμα βγάζει
Και σε μενα το ιδιο στον chrome!Στον explorer παιζει κανονικα γτπκτχμ!Αθλια η υπηρεσια!:furious3::violent-smiley-030:

θα τα διορθώσουν όλα...ακόμα στο 2017 είμαστε..
το 2030 θα δουλευουν όλα ρολόι

Εχει αποσαφηνιστεί ποιο ειναι το πακέτο που πρεπει να αγοράσεις σε καρτοκινητο για να μπορει να παίξει η υπηρεσία;(οχι η καινούργια, για συνδρομητή).χρειαζεται τα 600mb με τα 6 , ή μπορείς και με τα 100mb που έχουν και χρόνο ομιλίας 250' να συνδυάσεις και θέαση της υπηρεσίας και χρόνο ομιλίας στη διάθεσή σου;