Cosmote TV GO

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Και σε μενα το ιδιο στον chrome!Στον explorer παιζει κανονικα γτπκτχμ!Αθλια η υπηρεσια!:furious3::violent-smiley-030:

Το ίδιο και σε μένα σε laptop win 10 τόσο στο Chrome έκδοση 56.0.2924.76 (64-bit) όσο και στο Mozila Firefox έκδοση 51.0.1 (32-bit), μόνο σε Edge τρέχει απροβλημάτιστα! :smash:

Πριν την αναβάθμιση και των δύο περιηγητών (Chrome & Firefox) έτρεχε και στους δύο χωρίς κανένα πρόβλημα.:chinscratch:

Σε μένα δουλεψε στο what's up χωρίς κανένα πακέτο με απλή ογκοχρεωση. Ισα ισα τις μοναδες που ειχε η σιμ με την αγορά της.

Παιζει όμως σε οποιοδήποτε wifi?

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιζει όμως σε οποιοδήποτε wifi?

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ένα σαιτ για δορυφορικά που διάβασα γράφει παίζει σε όλα τα wifi. Καλύτερα όμως τους ρωτήσεις

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και σε μενα το ιδιο στον chrome!Στον explorer παιζει κανονικα γτπκτχμ!Αθλια η υπηρεσια!:furious3::violent-smiley-030:

ναι τι έχει γίνει με αυτή την ιστορία...σε firefox 51.0.1 και σε Chrome 56 όλο ζητάει να γίνει η εγκατάσταση του player. τι και αν εκανα 2 φορες uninstall και reboot το pc τι και αν προσπάθησα και χωρίς add-ons και σε private mode τίποτα....
μόνο στον Edge παιζει μια χαρά.........καλό κ αυτό? μήπως υπογράψανε κανένα deal με την microsoft ? :smash::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

**Off-topic**

Αν παιζει σε Edge, δωστε του μια ευκαιρια. Ειναι πλεον πολυ αξίολογος browser.

o edge νομιζω παιζει μονο με windows 10 oποτε ολοι αλλοι που εχουνε 8-7 κλπ τι θα κανουνε?

οpera εχω και τα ιδια κανει (εγκατασταση-απεγκατασταση για να παιξει για μια δυο φορες και μετα παλι τα ιδια)

Σε μένα 5-6 φορες που δοκίμασα με opera neon ανοιξε κανονικά, τη να πω μπέρδεμα είναι όλη η κατάσταση

Πάω να δω τη σιτυ τώρα ζωντανά κ τα γνωστά κολλήματα ...λέω θα φταίει το Ίντερνετ ..ανοίγω στο stream να το δω από εκεί ..όλα οκ ...αδιόρθωτη Cosmote go δεν θα φτιάξει ποτέ ..ειδικά σε live ..

ναι τι έχει γίνει με αυτή την ιστορία...σε firefox 51.0.1 και σε Chrome 56 όλο ζητάει να γίνει η εγκατάσταση του player. τι και αν εκανα 2 φορες uninstall και reboot το pc τι και αν προσπάθησα και χωρίς add-ons και σε private mode τίποτα....
μόνο στον Edge παιζει μια χαρά.........καλό κ αυτό? μήπως υπογράψανε κανένα deal με την microsoft ? :smash::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Καλημέρα και καλο μηνα, δοκίμασα πριν με Chrome v.56 και Firefox v.51 και αφού μου ζητησε να κατεβασω νεο player, παιζει μια χαρά!

Εμένα πάλι το plugin δεν παίζει. Φορτώνει μεν το extra window αλλά δείχνει το στρογγυλό να φορτώνει συνέχεια. Firefox 51.0.1 (32-bit) + win7 64 bit

Last edited:

Καλημέρα και καλο μηνα, δοκίμασα πριν με Chrome v.56 και Firefox v.51 και αφού μου ζητησε να κατεβασω νεο player, παιζει μια χαρά!

Οταν το κανεις εγκατασταση τον Player παιζει σε ολα την πρωτη φορα μετα ειναι το θεμα.αφου το κλεισεις και μπεις την επομενη μερα πχ

Μέχρι στιγμής χρησιμοποιούσα στο κινητό μου τη σύνδεση για να ανοίξει μέσω mobile network το app και μετά συνδεόμουν στο ασύρματο δίκτυο που βρισκόμουν.
Χθες ήμουν στο δρόμο και ήθελα να δω για λίγο μέσω 4G και δεν μπορούσα.
Δεν ισχύει ότι μπορείς να καταναλώσεις τα MB από το δικό σου πρόγραμμα; Το μήνυμα που εμφανίζεται έτσι γράφει. Χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία;

Ακριβως τα ιδια και σε μενα σημερα. Και εβαλα 5 ευρω στην καρτα αποκλειστικα για αυτον τον λογο. Επισης δοκιμασα με το Opera neon και νομιζει οτι ειμαι σε διαφορετικη συσκευη.
Σκετο τσιρκο. Χειροτεροι και απο τους αλλους εγιναν

Οταν το κανεις εγκατασταση τον Player παιζει σε ολα την πρωτη φορα μετα ειναι το θεμα.αφου το κλεισεις και μπεις την επομενη μερα πχ

Εμένα πάντως παίζει μια χαρά που βλέπω NBA! :2thumb22sup: για δοκιμάστε πάλι