Cosmote TV GO

Άλλαξα χτες συσκεύη για να παίζει το Cosmote TV GO, πιο παλιά το είχα σε pc και έπαιζε μια χαρά .
Χτες που δοκίμασα σε συσκευή που μπαίνει ασύρματα στο δίκτυο μου έκανε πολλά κολληματάκια κατά την αναπαραγωγή .
Όταν κατέβασα την ανάλυση ,μου φαίνεται, έπαιζε καλύτερα .
Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα ;

θεμα ταχυτητας μου μοιαζει...

στις διακοπες εγω παρολο που ειχα ταχυτητα κατεβασματος 5mb/s το go το εβαζα παντα στο 480p γιατι
1) εκρινα οτι ηταν καλη η ποιοτητα και
2) δεν θα ετρωγα υπερβολικο αριθμο δεδομενων για ενα ματς (λιγοτερο απο 1gb νομιζω εβγαινε το ματς)
στο 480p λοιπον δεν μου εκανε κολληματα, απο laptop εβλεπα,
απο κινητο δεν ημουν που δεν ημουν φαν, εγινα και ρουτ, οποτε και να θελα λιγο δυσκολο...
πρεπει να αλλαξω ρομ κλπ, που δεν παιζει μονο για το go, καλα ειμαστε...

Έχω vdsl 50 , αν το σύνδεα με καλώδιο δεν θα είχα πρόβλημα .
Ασύρματα πως μπορούμε να βελτιώσουμε την ταχύτητα ;
Ξάχνω να βρω αν με κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις αλλάξει κάτι .

Ή συσκευή τι είναι,πχ ένα mls με mtk cpu και Mali gpu και ένα Lenovo με snapdragon cpu adreno gpu , με παρόμοια χαρακτηριστικά το Lenovo έπαιζε 720 και το mls 576 με το ζόρι (αναφέρω παράδειγμα σε tablet)

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα αδύναμα -κατά γενική ομολογία κάτω του κατοστάρικου- tablet γενικά έχουν θέματα με τις περισσότερες εφαρμογές.

Και τα δύο είναι παρόμοια χαρακτηριστικά (του κατοστάρικου) δηλ. το Lenovo έχει τον sd 210,απλώς η adreno έχει καλύτερη διαχείριση πόρων , όσες συσκευές έχω δοκιμάσει με Mali (ακόμα και το samsung a5 2017) στο miracast έχει πολλά σπασίματα ενώ η adreno αντίθετα δουλεύει σωστά (όσο μπορεί,και ανάλογα πιο μοντέλο είναι)

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάλλον για σταθερό pc εννοεί!!!

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ναι παιδες για desktop pc Μιλαω.. παιζει κανονικα? για να μην κανω αλλαγη συσκευης και μεινω χωρις..

Θέλω σας παρακαλώ να με βοηθήσετε στο εξής: Το COSMOTE tv go γινεται να παίζει με σύνδεση Ίντερνετ στην forthnet?

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Θέλω σας παρακαλώ να με βοηθήσετε στο εξής: Το COSMOTE tv go γινεται να παίζει με σύνδεση Ίντερνετ στην forthnet?
Γίνεται εφόσον έχεις κινητό cosmote και δηλωμένο στο cosmote GO.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Και πακέτο δεδομένων ενεργά άνω των 500mb είτε συμβόλαιο είτε καρτοκινητό!!

παιζει αφου υπαρχει και εκδοση για desktop

βεβαια παιζει με windows τωρα με αλλο λειτουργικο δεν γνωριζω

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Και πακέτο δεδομένων ενεργά άνω των 500mb είτε συμβόλαιο είτε καρτοκινητό!!

Αν είσαι σε WiFi δεν χρειάζεται. Αρκεί να έχεις στείλει το mi στο 1333 για να μην χρεωθείς το ευρω εφόσον δεν έχεις δεδομένα ώστε απλά να γίνει επιβεβαίωση του κινητού.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Επειδή έχω κάποιο διάστημα να ασχοληθώ και επειδή έχω μόνιμα data πακέτο,κάποιος με δηλωμένη σιμ και χωρίς data μπορεί πλέον να δει σε άλλο Wi-Fi με το τρόπο που έγραψες;