Cosmote TV GO

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Επειδή έχω κάποιο διάστημα να ασχοληθώ και επειδή έχω μόνιμα data πακέτο,κάποιος με δηλωμένη σιμ και χωρίς data μπορεί πλέον να δει σε άλλο Wi-Fi με το τρόπο που έγραψες;

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι γίνεται κανονικά στέλνει ένα SMS το κινητό και μπαίνεις. Στο βγάζει μόλις μπεις στην εφαρμογή.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Καλημέρα παιδιά,να ρωτήσω κι εγώ επειδή είμαι νέος στο cosmote tv go:
Έχω κινητό Vodafone,ipad με κάρτα Vodafone,πως μπορώ να δω κάνοντας χρήση WiFi όχι δεδομένων στο ipad?Μιλάω για εκτός σπιτιού,σε ξενοδοχεία κυρίως που πάω
Ευχαριστώ

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Καλό ,απλά αν έχεις 2η συσκευή χωρίς σιμ δεν θα μπαίνει σε άλλο Wi-Fi λόγω περιορισμού data,τότε αναγκαστικά χρειάζεται πακέτο!

Καλημέρα παιδιά,να ρωτήσω κι εγώ επειδή είμαι νέος στο cosmote tv go:
Έχω κινητό Vodafone,ipad με κάρτα Vodafone,πως μπορώ να δω κάνοντας χρήση WiFi όχι δεδομένων στο ipad?Μιλάω για εκτός σπιτιού,σε ξενοδοχεία κυρίως που πάω
Ευχαριστώ

Θα βγάλεις την Vodafone από το ipad και θα βάλεις την δηλωμένη cosmote sim !!!!

Θα βγάλεις την Vodafone από το ipad και θα βάλεις την δηλωμένη cosmote sim !!!!

Δεν έχω ακόμα ενεργοποιησει τίποτα,οπότε τι cosmote sim να πάρω,απλή καρτοκιηντης ή πρέπει με δεδομένα;
Και επίσης θα παίζει σε όλα τα WiFi ανεξαρτήτου παροχου;

Αναγκαστικά καρτοκινητό (κατά προτίμηση frog 4gb 4.44 το φθηνότερο data πακέτο cosmote)

Το ipad στέλνει sms ? Για να κάνεις το τρικ που ανέφερε ο king2009 ποιο πάνω και να μην χρειάζεται data. Αλλιώς πακέτο data!!

Αναγκαστικά καρτοκινητό (κατά προτίμηση frog 4gb 4.44 το φθηνότερο data πακέτο cosmote)

Ωραία,και αυτήν την κάρτα όταν θέλω να δω με WiFi στο ipad την πετάω μέσα για να γίνει η ενεργοποίηση;
Και μετά θα είμαι οκ,με οποιουδήποτε παροχου WiFi,γιατί δεν έχουν όλοι cosmote!! Και αυτά τα 4.44 είναι ανά μήνα;
Sorry για το πρωινό πρήξιμο,απλά επειδή θα τα τρέξω όλα αυτά από αύριο,είπα να δω τι γίνεται

Θα πρέπει μέσω cosmote.gr να κάνεις λογαριασμό και να δηλώσεις το νούμερο στο cosmote tv go ή αλλιώς τηλ. στο 13888 να την δηλώσεις και να σου στείλουν sms με τους κωδικούς για το app!

Τα 4gb τα αγοράζεις οπότε τα χρειάζεσαι ή και κάθε μήνα αν θες (αν αγοράσεις πακέτο πριν λήξει το προηγούμενο προστίθεται το υπόλοιπο data με την καινούργια ημερομηνία λήξης )

Άρα για να συνοψισω :
1. Αγοράζω ένα νουμερο κοσμοκαρτας
2. Αυτό δηλώνω στην cosmote για κωδικούς
3. Αγοράζω πακέτο frog για αυτό το νούμερο
4. Την βάζω στο ipad
5. Μπαίνω στο site για να ξεκινήσει
6. Το γυρνάω σε οποιοδήποτε wifi για να δω
Σωστά τα έγραψα;;;
Υ.Γ. Το frog δεν μπορεί να μπει στο υπάρχον Vodafone,σωστα(χαζομάρα;)

Το frog είναι ότι η κοσμοκαρτα και το what's up , είναι ένα 3ο καρτοκινητό που έχει η cosmote όχι πολύ διαδεδομένο. Δηλαδή αν δεν βρεις νούμερο frog πέρνεις 1 από τ άλλα 2 και το αλλάζεις σε frog καρτοκινητό.

Το frog είναι ότι η κοσμοκαρτα και το what's up , είναι ένα 3ο καρτοκινητό που έχει η cosmote όχι πολύ διαδεδομένο. Δηλαδή αν δεν βρεις νούμερο frog πέρνεις 1 από τ άλλα 2 και το αλλάζεις σε frog καρτοκινητό.

Οκ,κατάλαβα,αυτή η κάρτα θα παίζει όμως σε ipad?
Και επίσης,κάνω όλα αυτά πριν δηλώσω τηλέφωνο στην cosmote

Όλα κανονικά , όπως το έγραψες!!!

καλησπερα,εχω συνδεση forthnet μπορω να βλεπω cosmote tv go μεσω pc και αν γινεται πως?

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

καλησπερα,εχω συνδεση forthnet μπορω να βλεπω cosmote tv go μεσω pc και αν γινεται πως?
Μέσω pc ίσως γίνεται με στικακι data της cosmote. Ίσως δεν είμαι σίγουρος.

Re: Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Μέσω pc ίσως γίνεται με στικακι data της cosmote. Ίσως δεν είμαι σίγουρος.

Ή με tethering από τι δηλωμένο κινητό!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Ή με tethering από τι δηλωμένο κινητό!

Ναι σωστος το σκέφτηκα και αυτό λιγο μετά το ποστ.

Όπως το έγραψε ο φίλος @ king2009.

Αγοράζεις από την Cosmote ένα usb modem βάζεις κάποια χρήματα το μήνα στην κάρτα sim που έχει το usb modem μέσα και βλέπεις κανονικά.