Cosmote TV GO

Σωστά, ωστόσο, να προσθέσουμε πως σε καρτοκινητά, χρειάζεται να υπάρχει ενεργό πακέτο δεδομένων ώστε να λειτουργήσει η υπηρεσία με το ελάχιστο να είναι αυτό των 500Mb.
Αυτό μάλλον πρέπει να έχει αλλάξει δλδ έχω μαζέψει πχ 15gb και τους τελευταίους μήνες βάζω 3 120mb και διατείνεται η ημερομηνία λήξης κατά 30 μέρες και παίζει κανονικά!!!! (αναφέρομαι για καρτοκινητό)

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Σωστά, ωστόσο, να προσθέσουμε πως σε καρτοκινητά, χρειάζεται να υπάρχει ενεργό πακέτο δεδομένων ώστε να λειτουργήσει η υπηρεσία με το ελάχιστο να είναι αυτό των 500Mb.
Δεν χρειάζεται κανένα πακέτο. Έχω 10gb από πάρε μοίρασε βλέπω cosmote go χωρίς θέμα.

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom

για ν ακαταλαβω μιας κ δεν εχω οτε ιντερνετ σταθερης αυτος ο ορος που μου λετε με τα gb στο καρτοκινητο η στο συμβολαιο οτε ειναι για να χρησιμοποιησεις την υπηρεσια κ σε ενα λαπτοπ η για το κινητο μονο?

για ν ακαταλαβω μιας κ δεν εχω οτε ιντερνετ σταθερης αυτος ο ορος που μου λετε με τα gb στο καρτοκινητο η στο συμβολαιο οτε ειναι για να χρησιμοποιησεις την υπηρεσια κ σε ενα λαπτοπ η για το κινητο μονο?
Γενικά για να μπορεί να την έχεις την δυνατότητα να βλέπεις από οποιοδήποτε συσκευή!!!

Όταν λέγανε από τον Απρίλιο θ απελευθερωθεί, δεν εννοούσαν ότι δεν θα χρειάζεται να αγοράσεις data για θέαση μέσω wifi διαφορετικού από το οικιακό cosmote;

Καλησπερα,
μια διευκρινιση...εχω cosmote tv go σε ενα κινητο και σε μια ταμπλετα.Μπορω να βαλω το tv go σε μια smart tv(αφου πρωτα καταργησω πχ το tv go στο κινητο..)

Καλησπερα,
μια διευκρινιση...εχω cosmote tv go σε ενα κινητο και σε μια ταμπλετα.Μπορω να βαλω το tv go σε μια smart tv(αφου πρωτα καταργησω πχ το tv go στο κινητο..)
Δεν υποστηρίζονται οι smart tv...απ'οσο γνωρίζω τουλάχιστον...γι'αυτό άλλωστε λέγεται "go" η εφαρμογή ;)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Cosmote go πλέον μέσω δικτύου Vodafone 4g μετά από το σημερινό update.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Cosmote go πλέον μέσω δικτύου Vodafone 4g μετά από το σημερινό update.

Γιατί πριν δεν είχες? Από τότε που ξεκίνησε έπαιζε και με άλλες (sim) εταιρείες, απλά ήθελε το τρυκ!

Τώρα που η cosmote έχει σκοπό να ανοίξει περισσότερο το go βγάζοντας εφαρμογές για smart tv/Android tv δεν βάζει στα πλάνα της και το Apple TV, είτε ως εφαρμογή είτε μέσω Air play; (Μπας και το διαβάσει κανένας υπεύθυνος)

Ποτέ , πρώτη φορά έπαιξε κατευθείαν

Επιβεβαιώνω, βλέπω σε desktop με σταθερό Vodafone χωρις πρόβλημα το ote tv go πλεον!!!

Απ'οτί φαίνεται τέλος στον περιορισμό

Παντως σε ipad με καρτα vodafone μου ζητουσε το πρωι να κανω log in με την cosmote καρτα που εχω δηλωσει
Ποτε αλλαξε;
Οταν λετε τελος,τι εννοειτε;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Σε android tablet μέσω wifi συνδέθηκε άμεσα χωρίς να ζητήσει δεδομένα και επαλήθευση με κινητό cosmote.

Λοιπόν σε εναλλαγή με άλλο κινητό σε Nova 3play δούλεψε μια χαρά.

Οπότε τέρμα το λεγόμενο Τρυκ που έπρεπε να κάνουμε!!!!

Τέρμα ακριβως το τρικ.
Και σε εμενα μπήκε χωρίς να ζητάει τα γνωστά,σταθερο η πακέτο κινητής.
Μπράβο 👏 cosmote κάλλιο αργά παρα ποτε

Ελπίζω μόνο μην είναι κάνα bug και το φτιάξουν και γυρίσουμε στα παλιά :( :(

Το σκέφθηκα και εγω αλλα τόσο τρανταχτό δεν νομιζω.
Είχε πει για Απρίλιο. Άνοιξαν πρώτα σε εμάς κ λογικά η δεύτερη φάση θα ναι η αυτονομη υπηρεσία
Παντως εχει θεματακια ο player ειναι απ τους χειρότερους .
Πρεπει να χει κ memory leak
Σε αρκετές ώρες προβολης βγάζει το μήνυμα.το χω δει σοσιαλ να το αναφέρουν κ αλλοι+το χω πάθει κ γω