Cosmote TV GO

Πήρα εγώ χθες στο 13888 και η απάντηση ήταν συγκλονιστική....μου είπαν ότι η υπηρεσία βρίσκεται σε στάδιο αλλαγών αλλά επειδή δεν έχουν οριστικοποιηθεί,δεν μπορούν να με ενημερώσουν για κάποια αλλαγή.

Καλό ε...?

Πήρα εγώ χθες στο 13888 και η απάντηση ήταν συγκλονιστική....μου είπαν ότι η υπηρεσία βρίσκεται σε στάδιο αλλαγών αλλά επειδή δεν έχουν οριστικοποιηθεί,δεν μπορούν να με ενημερώσουν για κάποια αλλαγή.

Καλό ε...?
Είναι γεγονός πάντως πως θα γίνουν και άλλες αλλαγές.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά κατάφερα να συνδεθώ κανονικά και με Browser αλλά και απο την εφαρμογή σε κινητό με sim Vodafone (και στα δύο με WiFi). Τέλεια! Το μόνο άσχημο είναι ότι σου επιτρέπει είσοδο μόνο απο μια συσκευή και η αλλαγή συσκευής γίνεται ανα 30 μέρες

Εμενα έμπαινε κ απο τις 2 συσκευές που εχω δηλωμένες.άλλαξε κατι στο όριο των συσκευων;

Εμενα έμπαινε κ απο τις 2 συσκευές που εχω δηλωμένες.άλλαξε κατι στο όριο των συσκευων;

Πάντα 2 ήταν,εμπαινες και ταυτόχρονα;;;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Ε οχι κ ταυτόχρονα,ποιος ειμαι,ο τσαμαζ;:flipout:
Απλα επειδή είπε ο maximusv για μια συσκευή λέω μήπως άλλαξε κατι.
Έως 2 συσκευές απο μια η θεαση.για να αλλάξεις απ την πρώτη στην δεύτερη θέλει κάνα 5λεπτο το συστημα

Ε οχι κ ταυτόχρονα,ποιος ειμαι,ο τσαμαζ;:flipout:
Απλα επειδή είπε ο maximusv για μια συσκευή λέω μήπως άλλαξε κατι.
Έως 2 συσκευές απο μια η θεαση.για να αλλάξεις απ την πρώτη στην δεύτερη θέλει κάνα 5λεπτο το συστημα

Ακριβώς έτσι

Παίδες καλησπέρα . Μετά τις τελευταίες αλλαγές μπορώ να δω σε τάμπλετ που είναι μόνο WiFi ( άρα δεν μπορεί να σταλεί μήνυμα ) Ote TV go σε ξενα δίκτυα WiFi ?

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίδες καλησπέρα . Μετά τις τελευταίες αλλαγές μπορώ να δω σε τάμπλετ που είναι μόνο WiFi ( άρα δεν μπορεί να σταλεί μήνυμα ) Ote TV go σε ξενα δίκτυα WiFi ?

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λογικά ναι!

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λίγο βοήθεια βρε παιδιά..... Σε διαφορετικό wifi από Cosmote και προσπάθεια σύνδεσης μέσω ipad ζητάει "Όνομα σύνδεσης" & "Pin"...... Τι ακριβώς πρέπει να βάλω και πού τα βρίσκω ????

Σε υπολογιστή Mac είναι δυνατό να πάιξει (πάντα από ξένο wifi) ???

Σημειώνω ότι μέσα στο mycosmote ζητάει να καταχωρήσω Αριθμός τηλεφωνικής γραμμής με OTE ADSL-VDSL & Αριθμός κινητού τηλεφώνου COSMOTE 1

Αυτά με τα οποία συνδεεσαι και στο cosmoteTV.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εξακολουθουν να μην δινουν κωδικους otego εαν δεν υπαρχει συνδεση internet στο σταθερο Η καρτα cosmote σε κινητο.
Δηλωνουν αγνοια.

Εξακολουθουν να μην δινουν κωδικους otego εαν δεν υπαρχει συνδεση internet στο σταθερο Η καρτα cosmote σε κινητο.
Δηλωνουν αγνοια.

Πάρε ένα whats up ή ένα frog να ξεμπερδευεις και να μην ταλαιπωρησαι

Πάρε ένα whats up ή ένα frog να ξεμπερδευεις και να μην ταλαιπωρησαι

και μετα θα μπορω να συνδεθω απο laptop σε αλλο wifi (παροχο) και χωρις το κινητο (μηνυματα,ΜΒ κτλ) ???

Εννοείται. Μετά θα έχεις αριθμό cosmote κινητού άρα θα μπορούν να σου δώσουν κωδικούς για το go.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

«Άνοιξε» η υπηρεσία Cosmote TV Go και για συνδρομητές άλλων δικτύων

Αν και δεν έχει ακόμη υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, τα πλάνα της Cosmote TV για μία αυτόνομη on demand υπηρεσία προχωρούν κανονικά. Πλέον, για τη θέαση των καναλιών και των προγραμμάτων της υπηρεσίας Cosmote TV Go σε laptops, tablets κλπ, δεν απαιτείται η κίνηση των δεδομένων να γίνεται από δίκτυο του Ομίλου.

Πιο απλά, έως και πρόσφατα, εάν ήσασταν συνδρομητές στην Cosmote TV και είχατε κινητό και σταθερό από άλλο πάροχο, δεν είχατε τη δυνατότητα θέασης της υπηρεσίας (υπήρχαν βέβαια μερικά workarounds). Πλέον, μπορείτε.

Δοκιμάσαμε την υπηρεσία σε υπολογιστή Mac με σταθερή σύνδεση διαδικτύου της Cyta και λειτουργεί κανονικά.

1-35.jpg

tecky

Παιδια επίσημα δεν εχει αλλάξει τιποτε.ειναι λογικό στην εξυπηρέτηση να μην λένε κατι,δεν υπάρχει ακόμη ενημερωση.
Τα προαπαιτουμενα για την είσοδο δεν έχουν αλλάξει ,δεν εχει αφαιρεθεί Δηλαδη το σταθερο/κινητο cosmote ,αλλα αν είσαι συνδρομητής με αυτα τα προαπαιτουμενα μπαίνεις ελεύθερα απο οποιο δικτυο

Δεν νομιζω να κρατησει σε βαθος χρονου αυτο το "ανοιγμα'

Γιατί να μην κρατήσει;; Επειδή η Cosmote είχε σκεφτεί αυτή την απάτη με τα κινητά;
Στο Nova go έτσι είναι από την 1η μέρα