Cosmote TV GO

Άρα το Πάσχα που θα πάω στα πεθερικά που είναι μακριά και πάρω το λάπτοπ,θα μπορώ με τους κωδικούς μου να μπω στο otego μέσω της σταθερής σύνδεσης cosmote που έχουν?

Άρα το Πάσχα που θα πάω στα πεθερικά που είναι μακριά και πάρω το λάπτοπ,θα μπορώ με τους κωδικούς μου να μπω στο otego μέσω της σταθερής σύνδεσης cosmote που έχουν?

Και να μην είχαν σύνδεση cosmote αλλά οτιδήποτε άλλο,εγώ ας πούμε έχω nova,έτσι όπως είναι η κατάσταση εδώ και μια εβδομάδα,ΝΑΙ θα μπεις κανονικά

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Παιδιά εχω κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό. Για να συνδεθεί ζητάει κωδικό και pin. Που στο καλο τα βρίσκω αυτά?
Είμαι συνδρομητης χρόνια, αλλα επειδή δεν ειχα ποτε τηλεφωνική σύνδεση cosmote δεν ειχα ασχοληθεί με το σπορ

Παιδιά εχω κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό. Για να συνδεθεί ζητάει κωδικό και pin. Που στο καλο τα βρίσκω αυτά?
Είμαι συνδρομητης χρόνια, αλλα επειδή δεν ειχα ποτε τηλεφωνική σύνδεση cosmote δεν ειχα ασχοληθεί με το σπορ

Από ότι φαίνεται πρέπει ακόμα να έχεις σταθερό ή κινητό cosmote για να πάρεις τους κωδικούς, απλά δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να παίξει!

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βλέπω COSMOTE tv από κινητό μέσω WiFi σε wind. Λογικά ο ΟΤΕ το έκανε διαθέσιμο παντού ;

Με τα Windows tablets/laptops και σύνδεση με HDMI στην TV τι ισχύει τελικά; Έχουμε εικόνα αν τα συνδέσουμε στην TV;

Και εγώ που δοκίμασα το κινητό με Vodafone και άλλα σύνδεση σταθερή έπαιξε.

Δύο δεν είναι οι συσκευές που δηλώνουμε;

Με τα Windows tablets/laptops και σύνδεση με HDMI στην TV τι ισχύει τελικά; Έχουμε εικόνα αν τα συνδέσουμε στην TV;

Και εγώ που δοκίμασα το κινητό με Vodafone και άλλα σύνδεση σταθερή έπαιξε.

Δύο δεν είναι οι συσκευές που δηλώνουμε;

εγω νομιζα απο οσα εχω ακουσει πως δεν δουλευει στην tv και χθες το δοκιμασα δουλευει κανονικοτατα. βεβαια δεν το κρατησα πανω απο ενα λεπτο μηπως κ ριχνει μαυρο μετα! δεν ξερω καναν αρση σε αυτο διοτι παντα ακουγα οτι δεν δουλευει κ χθες που κατεβασα το ote go το δοκιμασα οπως ειπα για λιγο.

1 ερωτηση: για οσους επειδη δεν προλαβα χθες να το επεξεργαστω. ειδα στο menu του cosmote tv go οτι λεει εγγραφες. πατησα εκει δεν θυμαμαι τι μου εγραψε παντως ελεγε οτι δεν υπαρχουν. και ρωταω οι εγγραφες στο cosmote tv go ειναι ξεχωριστες απο τον κεντρικο αποκοδικωποιητη? διοτι εχω εγγραφες, μαλιστα εγγραφε κ εκεινη την ωρα αλλα οπως ειπα στο pc k στο cosmote go δεν ελεγε κατι. πρεπει εκει οτι εγγραφη προγραμματισω κ θα μου τη βγαλει? κ αν ναι σε τι χωρο πιανει θεση στον σκληρο δισκο? 2. για οσους δεν εχουν pvr τι αλλαζει με το cosmote tv go? 3. η δυνατοτητα plus 48 ωρες πισω κ η βιντεοθηκη ειναι διαθεσιμη στο cosmote tv go σε ολους ανεξαρτητως κεντρικου αποκοδικοποιητη αν ειναι στο ιντερνετ? και 4. οπως απαντησα πιο πανω συνδεσα μεσω hdmi τον υπολογιστη με tv και εδειχνε κανονικα. αλλαξε αυτο διοτι ακουγα οτι δεν λειτουργει?(δεν ξερω αν συνδεθηκε το κουτι του pc με την tv η η οθονη-μονιτορ με την tv διοτι το εκανε ο γιος μου κ δεν καταλαβα! ΥΓ. παντως αν οντως δουλευει κ σε tv( το αφησα ενα λεπτο κ ειδα οτι δειχνει μια χαρα δεν το αφησα παραπανω) κ με δεδομενο στην μια ωρα που λειτουργησαμε το cosmote tv go δεν ειδα το παραμικρο κολλημα δεν καταλαβαινω ποιο το νοημα καποιου να βαλει multiroom? δεν ξερω αν το ονο κερδος ειναι δευτερος αποκοδικοποιητης αν εχει κ αυτος pvr και τι γινεται γενικα με τις εγγραφες οπως προειπα στις ερωτησεις μου. ευχαριστω εκ των προτερων!

Ερωτηση γενικής φύσης: Ειστε ευχαριστημένοι απο την ποιότητα του OTE TV GO (μιλω σε desktop). Βασικά εννοώ το bitrate που μου φαινεται ΑΘΛΙΟ σε resolution 720p. Περίμενα τωρα με τις νέες συνδέσεις (50/100/200 άρες) πως θα διναν την δυνατοτητα σε χρηστες με καλό ιντερνετ να χουν και καλύτερη ποιότητα εικόνας αλλά.. Πιθανώς δεν φαινεται στο κινητό λογω μικρης οθονης, αλλά σε ένα 28 άρι πχ μονιτορ ειναι χάλια..

Ερωτηση γενικής φύσης: Ειστε ευχαριστημένοι απο την ποιότητα του OTE TV GO (μιλω σε desktop). Βασικά εννοώ το bitrate που μου φαινεται ΑΘΛΙΟ σε resolution 720p. Περίμενα τωρα με τις νέες συνδέσεις (50/100/200 άρες) πως θα διναν την δυνατοτητα σε χρηστες με καλό ιντερνετ να χουν και καλύτερη ποιότητα εικόνας αλλά.. Πιθανώς δεν φαινεται στο κινητό λογω μικρης οθονης, αλλά σε ένα 28 άρι πχ μονιτορ ειναι χάλια..
Προφανώς δεν έχει να κάνει τόσο με το δίκτυο όσο με την εφαρμογή, ακόμα και σε 15 λαπτοπ σε 720 έχει τα θέματα του (έχω έως 24 και τα πιάνω, αλλά??). Εγώ πάντως όχι, δεν είμαι!!!

Προφανώς δεν έχει να κάνει τόσο με το δίκτυο όσο με την εφαρμογή, ακόμα και σε 15 λαπτοπ σε 720 έχει τα θέματα του (έχω έως 24 και τα πιάνω, αλλά??). Εγώ πάντως όχι, δεν είμαι!!!

Συμφωνώ οπως ειπα και πριν με την ποιοτητα. Πολύ κακή (λες και ειναι ~1 Μbps bitrate το video). Tι να πω, ελπίζω καποια στιγμη να το μεγαλωσουν (λογω και hd πλέον θα θελα το birate να πηγαινε στο 5-7 αλλά ειναι προσωπική εκτίμηση). Και μια 2η ερωτηση (οποιος το χει κάνει). Αν συνδεσω το desktop μου στην TV μεσω hdmi θα μπορω να δω ote tv go? Ή το κόβουν λόγω TV?

Συμφωνώ οπως ειπα και πριν με την ποιοτητα. Πολύ κακή (λες και ειναι ~1 Μbps bitrate το video). Tι να πω, ελπίζω καποια στιγμη να το μεγαλωσουν (λογω και hd πλέον θα θελα το birate να πηγαινε στο 5-7 αλλά ειναι προσωπική εκτίμηση). Και μια 2η ερωτηση (οποιος το χει κάνει). Αν συνδεσω το desktop μου στην TV μεσω hdmi θα μπορω να δω ote tv go? Ή το κόβουν λόγω TV?
Δεν νομίζω να έχει σχέση αν είναι οθόνη ή tv ,εφόσον παίζει σε desktop λογικά ναι ,συνήθως την έξοδο κόβουν (βλέπε nova go πχ)

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν κοβεται η εξοδος (αφου δινεται σε desktop θα ητανε παραλογο)

για την ποιοτητα το ειχα πει οταν ακομα ειχε την ολυμπιαδα θυμαμαι
τοτε η εικονα ητανε εξαιρετικη και δεν μπορουσες να ξεχωρισεις την διαφορα απο το "κανονικο"
λιγο καιρο μετα κατι κανανε και επεσε εμφανως η ποιοτητα

Δεν κοβεται η εξοδος (αφου δινεται σε desktop θα ητανε παραλογο)

Ευχαριστώ

για την ποιοτητα το ειχα πει οταν ακομα ειχε την ολυμπιαδα θυμαμαι
τοτε η εικονα ητανε εξαιρετικη και δεν μπορουσες να ξεχωρισεις την διαφορα απο το "κανονικο"
λιγο καιρο μετα κατι κανανε και επεσε εμφανως η ποιοτητα

Λογικό. Τότε ειχε 10 άτομα clients και τώρα 10.000..Παντως, αν βλεπει το φορουμ κάποιος από εκεί ας το χει υπόψιν του να μεγαλώσουν το bitrate δεν ειναι δα και πυρηνική φυσική..

Συγνωμη για να καταλαβω, στο otego δουλευει κανονικα η εξοδος απο laptop για TV (HDMI)??
Δηλ μπορει καποιος να το συνδεσει με την τηλεοραση?

@stonecityboys νομιζω στο λαπτοπ κόβεται. Στο desktop (απ 'οτι ειπε ο φιλος anto) όχι. Ας το διευκρινήσει και άλλος.