Cosmote TV GO

Ο μοναδικός μου ενδοιασμός είναι μην και μειωθεί στο προσεχές διάστημα η ελάχιστη ανανέωση σε 2μηνο -κρίνοντας από τη γενικότερη πολιτική εναρμονισμού τιμών μεταξύ εταιριών στη κινητή. Κατά τα άλλα, τα 5ε το 3μηνο όντως είναι μικρό ποσό.

Μεσα στο έτος 2018 θα υπάρξουν αλλαγες στην καρτοκινητη και οι 3 εταιριες στα καρτοκινητα θα αλλαξουν :

1) απο 3 μηνες σε 1 μηνα η διαρκεια ισχυος του χρηματικου υπολοιπου

2) απο τους 4 μηνες σε 1 μηνα χωρις ανανεωσει χρηματικου υπολοιπου θα γινετε φραγη εισερχομενης-εξερχομενης κλησης.

Δεν πιστεύω να πέσουν κάτω από το 2μηνο. Ούτε γίνεται φραγή ανά μήνα.

Καιρός να σκεφτούνε σοβαρά όσοι έχουν καρτοκινητά για δεύτερα και τρίτα τηλεφωνά αν τους χρειάζονται πραγματικά η πρέπει να τα κόψουν.

Προσωπικά ήδη σταμάτησα να ανανεώνω το 2ο νούμερο που είχα. Enough με τις αυξήσεις τιμών και μειώσεις παροχών.

Η κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα για το 2017 έκλεισε με: 4,955,483 συνδρομητές συμβολαίου κινητής και 12,603,911 καρτοκινητής, συνολικά 17,559,394 εκ των οποίων αποκλειστικά κινητής τηλεφωνίας -εκτός από κάρτες για internet κλπ- είναι τα 16,339,855.

Ενεργές συνδέσεις εκ των 16,339,855 είναι οι 12,487,560.

Κάθε χρόνο εντάσσονται πάνω από 1εκ καρτοκινητά στο δίκτυο. Προφανώς και αυτά θα εκλείψουν κάποια στιγμή.

Offtopic αλλά ενδιαφέρον, 26 petabyte συνολική κίνηση στη κινητή το 17.

Πότε περίπου θα έχουμε την υπηρεσία cosmote go για όλους; μέσα Απρίλιο έλεγαν

send from my nexus 5 using Tapatalk

Πόσο χρόνο παίρνει να στείλουν κωδικούς; έκανα αίτηση χθες και δεν έχει έρθει μήνυμα, λογικό;

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τελικά μπορώ να δω cosmote tv go μέσα απο οποιοδήποτε δίκτυο που είμαι συνδεμένος και όχι μονο στο δίκτυο τους σπιτιού μου (όπου έχω την τηλεφωνική γραμμή OTE)?

είχα διαβάσει ότι θα γίνει αυτό που αναφέρω κάποια στιγμή άλλα δεν ξέρω τι έγινε τελικά και αν χρειάζεται κάποια ενέργεια απο εμένα...

τελικά μπορώ να δω cosmote tv go μέσα απο οποιοδήποτε δίκτυο που είμαι συνδεμένος και όχι μονο στο δίκτυο τους σπιτιού μου (όπου έχω την τηλεφωνική γραμμή OTE)?

είχα διαβάσει ότι θα γίνει αυτό που αναφέρω κάποια στιγμή άλλα δεν ξέρω τι έγινε τελικά και αν χρειάζεται κάποια ενέργεια απο εμένα...
Μια χαρά βλέπω εγώ με wind πάντως φίλε μου

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια χαρά βλέπω εγώ με wind πάντως φίλε μου

καλό αυτό.....γνωρίζει κανείς επίσημα αν γίνεται να δω μέσα απο οποιοδήποτε δίκτυο, ακόμη και αν δεν είναι σε γραμμή ΟΤΕ και χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης sim card στην συσκευή παρακολούθησης;
στο site του otetv πάντως δεν μπόρεσα να βρω κάτι ξεκάθαρο....

καλό αυτό.....γνωρίζει κανείς επίσημα αν γίνεται να δω μέσα απο οποιοδήποτε δίκτυο, ακόμη και αν δεν είναι σε γραμμή ΟΤΕ και χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης sim card στην συσκευή παρακολούθησης;
Καλημέρα φίλε μου, αν διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες θα δεις ότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ακόμα, όμως ναι παίζει σε οποιοδήποτε WiFi!

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι, σε forthnet δικτυο vdsl.

Ναι αλλά θέλει πρώτα ενεργοποίηση με sim

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι αλλά θέλει πρώτα ενεργοποίηση με sim

Δεν θελει ενεργοποιηση με σιμ.... τουλαχιστον οπως γινοταν παλια.
Η διαδικασια ειναι να παρεις τους κωδικου.
για να παρεις τους κωδικους θα πρεπει Η να εχεις σταθερο με internet H κινητο / καρτοκινητο cosmote το οποιο ομως ΔΕΝ χρειαζεται να κανεις τιποτα.
Απλα χρειαζεται για να σου δωσουν τους κωδικους.

Μετα δουλευει κανονικοτατα σε οποιοδηποτε wifi ΧΩΡΙΣ αποστολη sms η οτιδηποτε αλλο.

Είναι απλό. Για να πάρεις κωδικούς θα πρέπει να έχεις SIM card cosmote ή σταθερό ΟΤΕ. Μετά δε χρειάζεται η συσκευή αναπαραγωγής να έχει μέσα σιμ ούτε να στείλεις μήνυμα. Σε μένα τουλάχιστον έτσι έγινε. Παίζει σε συσκευή που δε παίρνει σιμ και με δίκτυο wind πένα. Ελπίζω να στο αποσαφήνισα
Υγ. Είμαι από κινητό και μόλις είδα ότι έχει απαντηθεί....

Last edited:
Δεν θελει ενεργοποιηση με σιμ.... τουλαχιστον οπως γινοταν παλια.
Η διαδικασια ειναι να παρεις τους κωδικου.
για να παρεις τους κωδικους θα πρεπει Η να εχεις σταθερο με internet H κινητο / καρτοκινητο cosmote το οποιο ομως ΔΕΝ χρειαζεται να κανεις τιποτα.
Απλα χρειαζεται για να σου δωσουν τους κωδικους.

Μετα δουλευει κανονικοτατα σε οποιοδηποτε wifi ΧΩΡΙΣ αποστολη sms η οτιδηποτε αλλο.

ίσως αυτό που θα ρωτήσω να είναι χαζομάρα.......εγώ έχω κωδικούς και otetv go απο τότε σχεδόν που ξεκίνησε η υπηρεσία. Τώρα θέλω να βλέπω και εκτός σπιτιού (δικτύου σε σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ). Οι κωδικοί για τους οποιους μιλάτε είναι διαφορετικοί ή είναι αυτοί που είχα πάντα για σύνδεση και θέαση ote tv go?

ίσως αυτό που θα ρωτήσω να είναι χαζομάρα.......εγώ έχω κωδικούς και otetv go απο τότε σχεδόν που ξεκίνησε η υπηρεσία. Τώρα θέλω να βλέπω και εκτός σπιτιού (δικτύου σε σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ). Οι κωδικοί για τους οποιους μιλάτε είναι διαφορετικοί ή είναι αυτοί που είχα πάντα για σύνδεση και θέαση ote tv go?

Εαν δεν τους εχεις αλλαξει, ειναι οι ιδιοι
Ειναι οι κωδικοι που ούτως ή άλλως χρησιμοποιείς για να κανεις login στην υπηρεσία

Last edited:
Εμενα γιατι με κανει αυτο σαν Πασχαλινο τρικακι της cosmote,να δουνε πως θα παει;
Και γι αυτο ισως να μην υπαρχει ανακοινωση!!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Αααα δεν το ήξερα αυτό με τη sim, γιατί μέχρι πριν ένα μήνα που το δοκίμαζα στο tablet, μου το ζήταγε...

Πρώτη φορά πραγματικά ευχαριστιεμαι την υπηρεσία και εκτός σπιτιού.
Τόσο καιρό είχα κινητό με 2 sim και αρνούνταν να παίξει εκτός του σπιτικού WiFi.