sgatz
AVClub Enthusiast
Ήταν πράγματι μια αλλαγή που έπρεπε να είχε γίνει από καιρό...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το επόμενο βήμα είναι να παίζει και εξωτερικό όπως το nova go
με VPN παίζει και στο εξωτερικό
@boymanos
Αν είσαι συνδρομητής cosmote tv τότε σου δίνουν κωδικούς επίσης νομίζω ότι χρειάζεται να έχεις κάποιο κινητό (έστω καρτοκινητό) cosmote για να στους στείλουν.
Σε λίγο καιρό θα μπορείς να αγοράσεις πακέτο cosmote tv go και χωρίς να είσαι συνδρομητής της cosmote tv και χωρίς να χρειάζεται να είσαι συνδρομητής κινητής κοσμοτέ.
Πιο VPN χρησιμοποιήσες γιατί εγώ που δοκίμασα μερικά δεν έπαιζε
Παντως παιδια η ποιοτητα της εικονας απο pc, ειναι μετρια. Ειναι σαν να παιρνει την εικονα που θα εδινε σε φορητη συσκευη και να την απλωνει στο μονιτορ/τηλεοραση, με αποτελεσμα να πιξελιαζει αρκετα.
Παλαιοτερα, περυσι συγκεκριμενα που ειχε ανοιξει την πλατφορμα για να δειξει το all star game του nba, η ποιοτητα σε pc ηταν κλασεις ανωτερη απο τωρα.
Παντως παιδια η ποιοτητα της εικονας απο pc, ειναι μετρια. Ειναι σαν να παιρνει την εικονα που θα εδινε σε φορητη συσκευη και να την απλωνει στο μονιτορ/τηλεοραση, με αποτελεσμα να πιξελιαζει αρκετα.
Παλαιοτερα, περυσι συγκεκριμενα που ειχε ανοιξει την πλατφορμα για να δειξει το all star game του nba, η ποιοτητα σε pc ηταν κλασεις ανωτερη απο τωρα.
Μπορείς να ρυθμίσεις χειροκίνητα την ποιότητα της εικόνας κάνοντας κλικ κάτω στο γρανάζι και επιλέγοντας 720p για να δεις καλής ποιότητας εικόνα
Αυτό με το refresh rate και μένα με ενδιαφέρει,απλά να βάλω μια σημείωση που μπορεί να εξηγεί το θέμα τις κίνησης,και είναι ότι μην ξεχνάμε ότι η εφαρμογή που τρέχουμε στα box είναι για tablet,οπότε μπορεί να μην είναι σωστά στημένη για την χρήση που της κάνουμε
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.