Cosmote TV GO

Σωστός, είμαι δουλειά τώρα και δεν μπορώ να ψάξω!!!

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γι αυτό ψάχνουμε εμείς!!!
Οπότε μάλλον καταλήγουμε ότι το βελτιωσανε
Σε λέει θες τζάμπα,τότε όπως η nova μια συσκευή και σου δίνω και χρήση δεδομένων από όπου θες ενώ η nova δε δουλεύει με δεδομένα
Θες παραπάνω συσκευή; 5 σου δίνω 3 και από 2 ταυτόχρονα χωρίς log in από κινητό
Βλέπω το frogακι μου να μετράει μέρες!!!Πάει για κατάργηση

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Γι αυτό ψάχνουμε εμείς!!!
Οπότε μάλλον καταλήγουμε ότι το βελτιωσανε
Σε λέει θες τζάμπα,τότε όπως η nova μια συσκευή και σου δίνω και χρήση δεδομένων από όπου θες ενώ η nova δε δουλεύει με δεδομένα
Θες παραπάνω συσκευή; 5 σου δίνω 3 και από 2 ταυτόχρονα χωρίς log in από κινητό
Βλέπω το frogακι μου να μετράει μέρες!!!Πάει για κατάργηση

Το frogaki είναι χρήσιμο μόνο για μέρη χωρίς νετ και χρήση Play now unlimited!!! (στο χωριό φωτιά θα πάρει :) :) )

Το frogaki είναι χρήσιμο μόνο για μέρη χωρίς νετ και χρήση Play now unlimited!!! (στο χωριό φωτιά θα πάρει :) :) )

Για μένα μάλλον όχι γιατί έχω εταιρικό Vodafone 10gb τον μήνα,και το frog το είχα μόνο γι αυτό
Απλά πρέπει να σιγουρεψω ότι αν απενεργοποιηθει το κινητό θα συνεχίσει να δουλεύει το go,γιατι η σύνδεση στο σταθερό δεν είναι cosmote

παντως προσωπικά το βλεπω πισωγύρισμα κι εξηγούμαι... στο σπιτι υπαρχουν τουλαχιστον 2 ταμπλετ κι αναλογα ποιο βολευε χρησιμοποιουσα το ενα, τωρα για το ιδιο πραγμα μου ζητάει 5 . Να χέσω και το απελευθερωμενο wifi και την προσβαση στην ΕΕ

παντως προσωπικά το βλεπω πισωγύρισμα κι εξηγούμαι... στο σπιτι υπαρχουν τουλαχιστον 2 ταμπλετ κι αναλογα ποιο βολευε χρησιμοποιουσα το ενα, τωρα για το ιδιο πραγμα μου ζητάει 5 . Να χέσω και το απελευθερωμενο wifi και την προσβαση στην ΕΕ
5 ζητά ποιο πολύ για 2 ταυτόχρονα συσκευές

Πάντως προς στιγμή δεν έχει κάτι στο mycosmote για ενεργοποίηση

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

5 ζητά ποιο πολύ για 2 ταυτόχρονα συσκευές

3. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το COSMOTE TV GO σε δεύτερη συσκευή,
γιατί συμβαίνει αυτό;
Πλέον παύει να υπάρχει η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίες σε δύο συσκευές. Όμως με την
ενεργοποίηση του πακέτου extra συσκευών μπορείς να απολαμβάνεις την υπηρεσία σε δύο
συσκευές ταυτόχρονα. Το νέο πακέτο 2 extra συσκευών παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ έως τις 22/7 και
στη συνέχεια χρεώνεται 5 .

αλλα γραφει το faq. Ετσι νομιζα κι εγώ μεχρι που διαβασα το faq

3. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το COSMOTE TV GO σε δεύτερη συσκευή,
γιατί συμβαίνει αυτό;
Πλέον παύει να υπάρχει η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίες σε δύο συσκευές. Όμως με την
ενεργοποίηση του πακέτου extra συσκευών μπορείς να απολαμβάνεις την υπηρεσία σε δύο
συσκευές ταυτόχρονα. Το νέο πακέτο 2 extra συσκευών παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ έως τις 22/7 και
στη συνέχεια χρεώνεται 5 .

αλλα γραφει το faq
Αυτό ακριβώς γράφει το Fag, 3 συσκευές με τις 2 ταυτόχρονα θέαση και χρέωση από 27/5 5

Αυτό ακριβώς γράφει το Fag, 3 συσκευές με τις 2 ταυτόχρονα θέαση και χρέωση από 27/5 5

Έχω την μια και με το έξτρα με δίνει άλλες 2 συσκευές!!!

εγω θελω 2 συσκευες και θεαση μονο απο την μια. γινεται αυτό δωρεαν οπως γινοταν τόσα χρονια; συμφωνα με το faq οχι. Αρα με βαζει να πληρωσω εξτρα 5 για κατι που ειχα δωρεαν

εγω θελω 2 συσκευες και θεαση μονο απο την μια; γινεται αυτό δωρεαν οπως γινοταν τόσα χρονια; συμφωνα με το faq οχι
Σου προσφέρει κάτι καλύτερο από την αντίπαλο εταιρεία με έξτρα χρέωση, μήπως προτιμάς να το άφηνε μόνο 1 συσκευή χωρίς τίποτα έξτρα?

εγω, προσωπικά επαναλαμβάνω, θελω να εχω ό,τι ειχα τοσο καιρό κι οχι λιγοτερα. Ειναι σχεδόν σαν να μου λενε οτι η συνδρομή σας κυριε Χ αυξανεται στα 27

εγω, προσωπικά επαναλαμβάνω, θελω να εχω ό,τι ειχα τοσο καιρό κι οχι λιγοτερα. Ειναι σχεδόν σαν να μου λενε οτι η συνδρομή σας κυριε Χ αυξανεται στα 27
Κουβέντα κάνουμε φίλε, αυτό πες το στο 13888!!!! (χωρίς παρεξήγηση :))

μα δεν τα εχω με σενα, δεν ξερω αν φανηκε περιεργο το υφος μου, απλα τον πονο μου λέω :)

μα δεν τα εχω με σενα, δεν ξερω αν φανηκε περιεργο το υφος μου, απλα τον πονο μου λέω :)
Όχι φίλε μου σε καταλαβαίνω απλά σε δείχνω και την άλλη όψη του νομίσματος, με χρέωση ένα fredo στην παραλία σε δίνει πολλά περισσότερα!!!

το θεμα ειναι ομως ο,τι ενας φρεντο εδω, ενας αλλος για το μουλτιρουμ, αλλος πχ για το νετφλιξ θα μενουμε μονο σπιτι γιατι λεφτα για πραγματικό φρεντο δεν θα εχουν μεινει. Και μην ξεχναμε οτι τα 5 μπορει να ακουγονται λιγα αλλα ειναι περιπου 23% αυξηση

το θεμα ειναι ομως ο,τι ενας φρεντο εδω, ενας αλλος για το μουλτιρουμ, αλλος πχ για το νετφλιξ θα μενουμε μονο σπιτι γιατι λεφτα για πραγματικό φρεντο δεν θα εχουν μεινει. Και μην ξεχναμε οτι τα 5 μπορει να ακουγονται λιγα αλλα ειναι περιπου 23% αυξηση
Κόψε το multiroom και κράτα το go, ποιο φθηνά θα βγει!!

εγω δεν ειχα μουλτιρουμ γιατι βολευομουν με το go, τεσπα τα ειπα και ξεθύμανα :)

Πάντως προς στιγμή δεν έχει κάτι στο mycosmote για ενεργοποίηση

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γράφει,από Δευτέρα 23 οι ενςργοποησεις

Όλες αυτές είναι OTT υπηρεσίες, προφανώς ο περισσότερος κόσμος είχε πρόβλημα με τους επιπλέον αριθμούς που έπρεπε να πληρώνει και αυτό έλυσαν. Πρακτικά μιλώντας είναι καλύτερα να πληρώνεις την υπηρεσία παρά δεδομένα σε καρτοκινητό ώστε να έχεις πρόσβαση σε αυτή.

Last edited: