Cosmote TV GO

Για να καταλάβω. Εγώ που τώρα βλέπω στο desktop και εχω και μια ακόμα συσκευή (iphone) δεν θα μπορώ? Θα πρέπει να πληρώσω?

Για να καταλάβω. Εγώ που τώρα βλέπω στο desktop και εχω και μια ακόμα συσκευή (iphone) δεν θα μπορώ? Θα πρέπει να πληρώσω?
Ή μια συσκευή δωρεάν ή τρεις (η 2 ταυτόχρονα θέαση) με 5 + φόρους (δεν είδα αν το γράφει αυτό για ΦΠΑ κτλ)

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θεωρώ πιο δίκαιη την νέα πολιτικη του TV go.δωρεάν επιτέλους για όλους τους συνδρομητές χωρίς διαχωρισμούς .
Το προσθετο πακετο στα 5 με 2 επιπλέον συσκευές κ ταυτόχρονα.μπορεί να με επειρεαζει όπως κ πολλούς να χάσω μια συσκευή αλλα προσφερει καλο plus για όποιον αποφασίσει ενεργοποίηση προσθετων συσκευων.
Αναρωτιέμαι ομως αν η ενεργοποίηση του πακετου εχει δέσμευση χρονική στην οποία δεν μπορείς να αποδεσμευθείς.αν μπορούσε ο καθένας καθε μήνα να εχει στην ευχέρεια του την δυνατότητα προσθήκης συσκευων ανάλογα με τις ανάγκες του κ πως θα διαμορφωθούν θα ταν ιδανικό.δηλαδη στο τέλος του μήνα να μπορείς αν θες να συνεχίσεις στο πακέτο η να κοψεις.
Τέλος ωραία ολα αυτα και το αυτονομο που ερχεται αλλα με τετοιο προβληματικό player σε λαπτοπ κ με την υπάρχουσα εικόνα περιμένω βελτιώσεις παραυτα

Ή μια ή 3; Άλλο και τούτο. Δύο δλδ όχι; Όταν λες συσκευές προφανώς εννοείς χωρίς το desktop σωστά;

Ή μια ή 3; Άλλο και τούτο. Δύο δλδ όχι; Όταν λες συσκευές προφανώς εννοείς χωρίς το desktop σωστά;

Συσκευες σημαίνει όλες εκτός του αποκωδικοποιητη
Επομένως και το desktop θεωρείται μια από αυτές

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Το καλό σε όλη την υπόθεση <Η δωρεάν χρήση του extra πακέτου ισχύει έως 22/7 και μετά χρεώνεται 5 /μήνα. Το πακέτο έχει δέσμευση ενός μήνα.>. Μπορούσε να σε κολλήσει καμία 12μηνη δέσμευση αν ήθελαν? Οπότε αν το χρειαστείς το κάνεις και για όσο χρονικό διάστημα χωρίς καμία τρελή δέσμευση

Για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου και η ΝΟΒΑ έχει 1 συσκευή δωρεάν και μάλιστα δεν σου δίνει άλλη. Πρέπει και εκεί να περάσει ένας μήνας για να την αλλάξεις. Εντάξει ξέρω ότι βόλευε να είναι 2 αλλά και η ΝΟΒΑ ξεκίνησε με 2. Μην ξεχνάμε ότι η cosmote έλεγε επίσημα τόσα χρόνια ότι ήταν πιλοτική λειτουργία μέχρι τώρα. Μάλλον τώρα περνάνε στην επίσημη εμπορική λειτουργία του Cosmotetv go.

Last edited by a moderator:
Μπα, τόσο καιρό ποιο εμπορική υπηρεσία δεν γινόταν :) :) :)

Τουλάχιστον θα φτιάξουνε την ποιότητα της εικόνας που είναι χάλια σε Desktop/λάπτοπ τωρα που θα το πληρωνεις;;; Άντε να δούμε

Σε σχεση με την αντιστοιχη υπηρεσια της Νοβα ειναι επιπεδα επανω σε σχεση ελευθεριας

η νοβα ειναι στο επιπεδο που σου κλειδωνει τον αγωνα αν το εχει ανοιξει καποιος στο ταμπλετ η στο λαπτοπ και το βλεπει ενας

Σε σχεση με την αντιστοιχη υπηρεσια της Νοβα ειναι επιπεδα επανω σε σχεση ελευθεριας

η νοβα ειναι στο επιπεδο που σου κλειδωνει τον αγωνα αν το εχει ανοιξει καποιος στο ταμπλετ η στο λαπτοπ και το βλεπει ενας

Σωστό,όπως επίσης βλέπεις μόνο με wifi ή hotspot και σύνδεση με wifi μετά

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

εγω θελω 2 συσκευες και θεαση μονο απο την μια. γινεται αυτό δωρεαν οπως γινοταν τόσα χρονια; συμφωνα με το faq οχι. Αρα με βαζει να πληρωσω εξτρα 5 για κατι που ειχα δωρεαν
δικιο εχεις φιλε μου...γιατι να χρεωθω 5 ευρω,εφοσον το ειχα σε 2 συσκευες δωρεαν και εβλεπα απο μια??απλα σου λενε τωρα εφοσον π.χ. δεν ανανεωνες καρτα στο καρτοκινητο θα στα παρω απο τις συσκευες αν φυσικα θελουμε να τα δωσουμε.

Δηλαδη εγω που το ειχα στο android box και σε ταμπλετ χωρις να θελω να πληρωσω τα 5 ευρω γιατι δεν θελω,,,απλα η ανοιγα το android box και εβλεπα η εκλεινα το android box και εβλεπα απο το ταμπλετ η εκλεινα το ταμπλετ και το αντιστροφο,,η απο την μια συσκευη η απο την αλλη δηλαδη εβλεπα.......τωρα θελω δεν θελω θα βλεπω αναγκαστικα απο μια συσκευη??

Δηλαδη εγω που το ειχα στο android box και σε ταμπλετ χωρις να θελω να πληρωσω τα 5 ευρω γιατι δεν θελω,,,απλα η ανοιγα το android box και εβλεπα η εκλεινα το android box και εβλεπα απο το ταμπλετ η εκλεινα το ταμπλετ και το αντιστροφο,,η απο την μια συσκευη η απο την αλλη δηλαδη εβλεπα.......τωρα θελω δεν θελω θα βλεπω αναγκαστικα απο μια συσκευη??
Έτσι όπως τα έγραψες. Θα βλέπεις από μια και για τη δεύτερη πέντε ευρώ

Στάλθηκε από το Tab2A7-10F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δηλαδι ένας τρόπος να μας τα παρουν πάλι ....Είναι απλός η εκτίμηση στους συνδρομητές που τους στηρίζουν...Εγώ π.Χ.θέλω από μια συσκευή όπως έβλεπα δωρεάν γιατί να χρεωνομε ...τα ακουμπάμε στη τηλεφωνία .....και κινητά ...θα πειςδεν ενδιαφέρει .....

Δηλαδή μετά την δωρεάν περίοδο οσοι δεν θέλουμε να πληρώσουμε θα πάρουμε την κοσμοτε να το διακόψουμε το go

Δηλαδή μετά την δωρεάν περίοδο οσοι δεν θέλουμε να πληρώσουμε θα πάρουμε την κοσμοτε να το διακόψουμε το go
Στη μια θα συνεχίσεις να βλέπεις δωρεάν. Αν θέλεις και δεύτερη παράλληλα, τότε από Ιούλη θα χρεωθείς το πεντάευρο. Προσωπικά και μένα δε μου άρεσε αλλά δεν είναι και λόγος για διακοπή εφόσον το ένα go που δικαιούσαι στο παρέχει και μάλιστα χωρίς περιορισμούς.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

εγω, προσωπικά επαναλαμβάνω, θελω να εχω ό,τι ειχα τοσο καιρό κι οχι λιγοτερα. Ειναι σχεδόν σαν να μου λενε οτι η συνδρομή σας κυριε Χ αυξανεται στα 27
Απαράδεκτοι πραγματικά και εγώ 2 συσκευές είχα και έμπαινα από όποια ήθελα. Βλακες βλέπω να το κόβω τσάμπα λεφτά τους δίνουμε.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk