Ή μια συσκευή δωρεάν ή τρεις (η 2 ταυτόχρονα θέαση) με 5 + φόρους (δεν είδα αν το γράφει αυτό για ΦΠΑ κτλ)Για να καταλάβω. Εγώ που τώρα βλέπω στο desktop και εχω και μια ακόμα συσκευή (iphone) δεν θα μπορώ? Θα πρέπει να πληρώσω?
Ή μια ή 3; Άλλο και τούτο. Δύο δλδ όχι; Όταν λες συσκευές προφανώς εννοείς χωρίς το desktop σωστά;
Σε σχεση με την αντιστοιχη υπηρεσια της Νοβα ειναι επιπεδα επανω σε σχεση ελευθεριας
η νοβα ειναι στο επιπεδο που σου κλειδωνει τον αγωνα αν το εχει ανοιξει καποιος στο ταμπλετ η στο λαπτοπ και το βλεπει ενας
δικιο εχεις φιλε μου...γιατι να χρεωθω 5 ευρω,εφοσον το ειχα σε 2 συσκευες δωρεαν και εβλεπα απο μια??απλα σου λενε τωρα εφοσον π.χ. δεν ανανεωνες καρτα στο καρτοκινητο θα στα παρω απο τις συσκευες αν φυσικα θελουμε να τα δωσουμε.εγω θελω 2 συσκευες και θεαση μονο απο την μια. γινεται αυτό δωρεαν οπως γινοταν τόσα χρονια; συμφωνα με το faq οχι. Αρα με βαζει να πληρωσω εξτρα 5 για κατι που ειχα δωρεαν
Έτσι όπως τα έγραψες. Θα βλέπεις από μια και για τη δεύτερη πέντε ευρώΔηλαδη εγω που το ειχα στο android box και σε ταμπλετ χωρις να θελω να πληρωσω τα 5 ευρω γιατι δεν θελω,,,απλα η ανοιγα το android box και εβλεπα η εκλεινα το android box και εβλεπα απο το ταμπλετ η εκλεινα το ταμπλετ και το αντιστροφο,,η απο την μια συσκευη η απο την αλλη δηλαδη εβλεπα.......τωρα θελω δεν θελω θα βλεπω αναγκαστικα απο μια συσκευη??
Στη μια θα συνεχίσεις να βλέπεις δωρεάν. Αν θέλεις και δεύτερη παράλληλα, τότε από Ιούλη θα χρεωθείς το πεντάευρο. Προσωπικά και μένα δε μου άρεσε αλλά δεν είναι και λόγος για διακοπή εφόσον το ένα go που δικαιούσαι στο παρέχει και μάλιστα χωρίς περιορισμούς.Δηλαδή μετά την δωρεάν περίοδο οσοι δεν θέλουμε να πληρώσουμε θα πάρουμε την κοσμοτε να το διακόψουμε το go
Απαράδεκτοι πραγματικά και εγώ 2 συσκευές είχα και έμπαινα από όποια ήθελα. Βλακες βλέπω να το κόβω τσάμπα λεφτά τους δίνουμε.εγω, προσωπικά επαναλαμβάνω, θελω να εχω ό,τι ειχα τοσο καιρό κι οχι λιγοτερα. Ειναι σχεδόν σαν να μου λενε οτι η συνδρομή σας κυριε Χ αυξανεται στα 27
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.