Cosmote TV GO

Ρε παιδιά εγώ έχω το εξής πρόβλημα, πάω να βάλω το cosmotetvgo σε 2ο λαπτοπ αλλά παρ' ότι το εγκαθιστώ σωστά δεν το βρίσκει όταν πατάω να κάνω σύνδεση κ μου ζητάει να το ξανά κατεβάσω. Το λαπτοπ τρέχει σε win 10 με 8 gb ram, i5 8 cpu @1,6 GHz. Μίλησα με το 13888 κ μου είπαν ότι θέλει minimum 2GHz cpu για να παίξει. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος;

Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Ρε παιδιά εγώ έχω το εξής πρόβλημα, πάω να βάλω το cosmotetvgo σε 2ο λαπτοπ αλλά παρ' ότι το εγκαθιστώ σωστά δεν το βρίσκει όταν πατάω να κάνω σύνδεση κ μου ζητάει να το ξανά κατεβάσω. Το λαπτοπ τρέχει σε win 10 με 8 gb ram, i5 8 cpu @1,6 GHz. Μίλησα με το 13888 κ μου είπαν ότι θέλει minimum 2GHz cpu για να παίξει. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος;

Ευχαριστώ.
Το πρόβλημα που έχω εγώ με τον υπολογιστή εδώ και μήνες και δεν μπορώ να βάλω άκρη με τίποτα

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Το πρόβλημα που έχω εγώ με τον υπολογιστή εδώ και μήνες και δεν μπορώ να βάλω άκρη με τίποτα

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στις ελάχιστες απαιτήσεις λέει: Επεξεργαστής: 2GHz Intel Core2 Duo ή υψηλότερο. Που ο I5 είναι αιώνες καλύτερος.

Ευχαριστώ.

Ακριβώς το ίδιο αντιμετωπίζω και εγώ, άλυτο πρόβλημα....

Έχω εγκαταστήσει το cosmote tv go σε ένα Amazon Fire TV Stick (1st gen). Έκανα sideload το app για tablets και παίζει σε γενικές γραμμές κανονικά. Το πρόβλημα είναι οτι σε αναλύσεις 576p και 720p κολλάει αρκετά (shuttering) οπότε αναγκαστηκά βλέπω σε 480p. Υπάρχει κάποιος που να το εγκατέστησε σε 1st generation fire tv STICK και να κατάφερε να βλέπει 720p χωρίς shuttering? Προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει και δεν έχω βρει άκρη. Δοκίμασα 2.4 και 5 GHz δίκτυο, 1080p-720p σε 60Hz-50Hz-24Hz ανάλυση και πάλι τα ίδια. Δεν έχω πρόβλημα να αγοράσω το νέο stick αλλά θα ήθελα να ξέρω αν αυτό θα διορθώσει το πρόβλημα (ή αν φταίει για παράδειγμα το ότι το fire tv δν έχει vanilla android αλλά το Fire OS και για αυτό είναι αργό με τα side loaded android apps).

Επειδή λίγο έχω χάσει την μπάλα. Έχω δορυφορική αλλα Vodafone adsl. Τώρα πλέον θα μπορώ να έχω και ote go;

Ναι.
Και όχι μόνο σπίτι σου αλλά κ όπου αλλού θες.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω εγκαταστήσει το cosmote tv go σε ένα Amazon Fire TV Stick (1st gen). Έκανα sideload το app για tablets και παίζει σε γενικές γραμμές κανονικά. Το πρόβλημα είναι οτι σε αναλύσεις 576p και 720p κολλάει αρκετά (shuttering) οπότε αναγκαστηκά βλέπω σε 480p. Υπάρχει κάποιος που να το εγκατέστησε σε 1st generation fire tv STICK και να κατάφερε να βλέπει 720p χωρίς shuttering? Προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει και δεν έχω βρει άκρη. Δοκίμασα 2.4 και 5 GHz δίκτυο, 1080p-720p σε 60Hz-50Hz-24Hz ανάλυση και πάλι τα ίδια. Δεν έχω πρόβλημα να αγοράσω το νέο stick αλλά θα ήθελα να ξέρω αν αυτό θα διορθώσει το πρόβλημα (ή αν φταίει για παράδειγμα το ότι το fire tv δν έχει vanilla android αλλά το Fire OS και για αυτό είναι αργό με τα side loaded android apps).

Λοιπόν το έχω κι εγώ,τα πράγματα είναι απλά.
Laggaρισματα έχει γιατί απλά έχει μνήμη 1Gb οπότε ο επεξεργαστής τρώει ζόρι
Έχω και ένα xiaomi mi box με 2Gb και δεν έχει θέμα
Τώρα γι αυτά που λες εγώ προσωπικά στο Amazon στα 576 είμαι άνετα,δεν χρειάζεται να κατέβω σε 480 που λες
Ταχύτητα Internet το έχω δοκιμάσει από 4-16mbps και είμαι οκ στα 576

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Τώρα γι αυτά που λες εγώ προσωπικά στο Amazon στα 576 είμαι άνετα,δεν χρειάζεται να κατέβω σε 480 που λες

Επειδή πήρα και εγω το mi box άλλα δεν έχω ιδέα από Android box πως εγκαθιστώ την εφαρμογή ?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ξέρουμε αν θα παίζει σε smart TV ;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Που και που μου βγάζει εκεί που βλέπω μέσω WiFi μια χαρά την ερώτηση : «Για προβολή απαιτείται η χρήση δικτύου 3g/4G που επιδέχεται να φέρει χρεώσεις. Πατήστε ΟΚ για συνέχεια.» (Γερμανικό WiFi, μέσω iPhone που και αυτό έχει γερμανική sim κάρτα)

Υπάρχει απάντηση γιατί μου το βγάζει που και που και άλλες φορές βλέπω μια χαρά;

Πατάω πάντα άκυρο όποτε σταματάει το streaming. Αν μπω αργότερα όλα καλά μέχρι να ξαναβγεί. Δεν έχω πατήσει ακόμα «οκ» διότι δεν ξέρω πια είναι η λογική; Να δω αν εγώ ελληνική sim? Όποτε είπα να ρωτήσω εδώ....πριν πατήσω και με κλειδώσει τίποτα....λεω τώρα.

Ευχαριστώ γι τις απαντήσεις.

OK πατάς σε αυτό τε μήνυμα

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξαναρωτησα κάποια ποστ πιο πάνω
Πως εγκαθιστώ. Την εφαρμογή στο Xiaomi mi box?
Ευχαριστώ

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Έναρξη COSMOTE TV GO ως αυτόνομη OTT υπηρεσία ανεξαρτήτως παρόχου…

https://rexsat.blogspot.gr/2018/04/cosmote-tv-go-ott.html?m=1

send from my nexus 5 using Tapatalk
Λίγο φθηνότερο από την συνδρομητική τηλεόραση, που αν την έχεις, δίνει δωρεάν την πρόσβαση στο Cosmote Go. Δε βλέπω να συμφέρει όχι μόνο τιμής αλλά και επειδή σου δίνει λιγότερα κανάλια

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το αρνητικό είναι δεν έχει το fox. Γιατί όμως πρέπει να δώσεις τηλ να σε καλέσουν και όχι γίνει συνδρομή Απευθείας και στείλουν κωδικούς;

send from my nexus 5 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Ευχαριστώ για την απάντηση. Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν έχω καταφέρει το 576p. Και φαντάσου οτι έχω σβήσει όλα τα άλλα apps για να έχω τη μέγιστη διαθέσιμη μνήμη και έχω δοκιμάσει και μετά από fresh restart. Υπάρχει περίπτωση να έχεις το 2nd generation (η βασική διαφορά είναι στο οτι το 2nd gen εχει quad-core επεξεργαστή vs dual-core που έχει το 1st gen που έχω εγώ. Και τα 2 έχουν 1GB Ram όπως λες.). Μάλλον θα πάω για ένα octa-core 3GB android box. Έχω βρει το Beelink GT1 Ultimate που είναι rooted αλλά έχω διαβάσει οτι μπορείς να "κοροιδέψεις" το app της cosmote σβήνοντας κάποια αρχεία su. Ισχύει αυτό έτσι?

Παιδια ειναι down το tv go στο pc? Προσπαθω εδω και μια ωρα να μπω και τπτ...