Cosmote TV GO

Ε,και μενα ο διαολος λοιπον μου ειπε οτι θα ειναι ωραιο να βλεπω την εφαρμογη στο box.Και ειχε δικιο,ειναι σουπερ.Οποτε φιλακια στον ΟΤΕ...

Όπως νομίζεις…. Εδώ όμως επειδή δεν είμαστε ο ΟΤΕ και επειδή σαν forum για να είμαστε νομότυποι και να μην κινδυνεύουμε από αγωγές του ΟΤΕ και του εκαστοτε ΟΤΕ περί προώθησης παράνομων ενεργειών για θέασης του GO, κάθε μέλος που θα γράφει τρόπο θέασης που δεν συμμορφώνετε με την νόμιμη χρήση το μήνυμα του θα διαγράφεται όπως ήδη όφειλε να γίνει και με την ανοχή μας δεν γίνεται. Και αυτός που συνεχίζει να μην συμμορφώνετε θα αποβάλετε από το forum!!

Κανενα προβλημα.Νομιζα οτι μιλουσαμε περι ηθικης και νομιμοτητας...

Καλυτερα να μην πιασουμε την συζητηση το τι ειναι ηθικο ή ανηθικο κτλ γιατι μπορει καποιοι να στενοχωρηθουν.Πχ,ειναι ανηθικο να βλεπεις το go με πατεντα στα box,αλλα προφανως ειναι ηθικοτατο ο ΟΤΕ να μην δινει την δυνατοτητα σε καποιον συνδρομητη να φυγει χωρις πεναλτι ενω εχει αφαιρεσει ολοκληρη σειρα καναλιων αφου εξαπατησε παρα πολυ κοσμο να ανανεωσει χωρις να τον ενημερωσει...
Εσύ όταν υπέγραψες συμβόλαιο με τον ΟΤΕ, συμφώνησες να έχεις μόνο αυτά τα κανάλια που ήταν τότε διαθέσιμα εις τον αιώνα τον άπαντα?
Και ο ΟΤΕ έχει συμβόλαιο μαζί σου να μην αλλάξει ποτέ το πακέτο υπηρεσιών του?

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν νομίζω ότι ο ΟΤΕ θα ασχοληθεί με λίγους ψαγμένους-πορωμένους που θα προσπαθήσουν με πατέντες να σεταρουν το tv box τους, αλλά το ότι δεν πρέπει να γίνονται τέτοιες συζητήσεις στο forum συμφωνώ.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Εσύ όταν υπέγραψες συμβόλαιο με τον ΟΤΕ, συμφώνησες να έχεις μόνο αυτά τα κανάλια που ήταν τότε διαθέσιμα εις τον αιώνα τον άπαντα?
Και ο ΟΤΕ έχει συμβόλαιο μαζί σου να μην αλλάξει ποτέ το πακέτο υπηρεσιών του?

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι βέβαια.Αλλα εχω την απαίτηση να μου δώσει την επιλογή να διακοψω χωρις πέναλτι απο την στιγμή που άλλαξε σχεδόν εντελώς τα μη αθλητικά κανάλια.Αν ήθελαν να ειναι σωστοί θα το έκαναν.Αλλα αποδεικνύονται μέγιστοι απατεώνες.

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Εδώ όμως επειδή δεν είμαστε ο ΟΤΕ και επειδή σαν forum για να είμαστε νομότυποι και να μην κινδυνεύουμε από αγωγές του ΟΤΕ και του εκαστοτε ΟΤΕ περί προώθησης παράνομων ενεργειών για θέασης του GO, κάθε μέλος που θα γράφει τρόπο θέασης που δεν συμμορφώνετε με την νόμιμη χρήση το μήνυμα του θα διαγράφεται όπως ήδη όφειλε να γίνει και με την ανοχή μας δεν γίνεται. Και αυτός που συνεχίζει να μην συμμορφώνετε θα αποβάλετε από το forum!!

Eδώ υπάρχει ολόκληρο νήμα αφιερωμένο σε προώθηση παράνομων ενεργειών, όπου μάλιστα δίνονται και συμβουλές φόρα παρτίδα,και δεν φάγατε αγωγή, θα φάτε τώρα για 2-3 ξεκάρφωτα μηνύματα
Δεν πιστεύω

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Eδώ υπάρχει ολόκληρο νήμα αφιερωμένο σε προώθηση παράνομων ενεργειών, όπου μάλιστα δίνονται και συμβουλές φόρα παρτίδα,και δεν φάγατε αγωγή, θα φάτε τώρα για 2-3 ξεκάρφωτα μηνύματα
Δεν πιστεύω

Ποιος ήρθε?

Λεω εγω τωρα....
Αυτη την στιγμη δουλευει το go και με αλλα δικτυα.
Λετε τωρα που βγαινει αυτο http://www.typologies.gr/se-olous-to...-i-cosmote-tv/ να κοπει σε ολους μας εκτος απο τις καινουργιες?
Λέτε αυτο που θσχυεθ αυτη την στιγμη να ειναι το "λουκουμακι"??? Οεο?

Λεω εγω τωρα....
Αυτη την στιγμη δουλευει το go και με αλλα δικτυα.
Λετε τωρα που βγαινει αυτο http://www.typologies.gr/se-olous-to...-i-cosmote-tv/ να κοπει σε ολους μας εκτος απο τις καινουργιες?
Λέτε αυτο που θσχυεθ αυτη την στιγμη να ειναι το "λουκουμακι"??? Οεο?

error βγαζει η σελιδα.

Μακάρι να ισχύει. Εμένα δεν θα με χάλαγε να ενσωμάτωνε πχ η Wind Vision over the top και το app της Cosmote.
Και με το τρόπο αυτό να είχα σε ένα μόνο κουτί και τα Novasports και τα Cosmote Sport.
Μακάρι να γίνει και με τα Novasports το ίδιο. Η Cosmote νομίζω θα βγάλει αντίστοιχο box με αυτό της Wind.
Μακάρι να μπουν κι εκεί over the top και τα Novasports.
Στη Nova είναι, στη Wind είναι, στη Vodafone είναι, μόνο από τη Cosmote λείπουν αυτή τη στιγμή.

ναι αυτο λεω.

Μακάρι να ισχύει. Εμένα δεν θα με χάλαγε να ενσωμάτωνε πχ η Wind Vision over the top και το app της Cosmote.
Και με το τρόπο αυτό να είχα σε ένα μόνο κουτί και τα Novasports και τα Cosmote Sport.
Μακάρι να γίνει και με τα Novasports το ίδιο. Η Cosmote νομίζω θα βγάλει αντίστοιχο box με αυτό της Wind.
Μακάρι να μπουν κι εκεί over the top και τα Novasports.
Στη Nova είναι, στη Wind είναι, στη Vodafone είναι, μόνο από τη Cosmote λείπουν αυτή τη στιγμή.

Εγω αυτο που λεω ειναι οτι μπας και τωρα που εχουν ηδη ανοιξει την ροη μεσω οποιοδηποτε δικτυου ειναι απλα το τυρακι ετσι ωστε μετα να πουνε οτι θελεις αυτο? πρεπει να παρεις το καινουργιο και να κλησουν την προσβαση σε ο,τι υπαρχει μεχρι τωρα...

Έπαθα κάτι περίεργο χθες. Έκανα update το cosmote tv go app στο iphone και έκανα ξανα σύνδεση αφού είχαν χαθεί οι κωδικοί. Αφου τους έβαλα μου ζήτησε να αλλάξω συσκευη και να το βάλω πάνω από το cosmote go που χω στο pc. Φυσικά δεν το κανα γιατί θα χανα το πισι (που κυρίως χρησιμοποιώ). Τι έγινε? Δεν υποτιθεται πως μέχρι 22/7 θα είχαμε 2 συσκευές?

Ερώτηση για θέαση cosmote tv go σε tablet μπορώ να δω αν αγοράσω κάποιο από Κίνα μεριά όπως το chuwi και αντιστοιχα η θα έχει πρόβλημα η εφαρμογή της cosmote και θα το κλειδώνει και δε θα αφήνει να βλέπω; κάπου διάβασα ότι όλα σχεδόν τα κινέζικα tablet είναι rooted και αυτό το βλέπει η εφαρμογή.
Έχει μήπως κάποιος να μου προτείνει κάποιο tablet που το έχει δοκιμάσει και βλέπει χωρίς προβλήματα σπασίματα cosmote tv go? Για διαστάσεις μεταξυ 8 με 10 ίντσες. Τιμή να μην ξεφυφω πάνω από 300 ...

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω αυτο εχω και ολα κομπλε.
https://www.skroutz.gr/s/9211082/Samsung-Galaxy-Tab-A-2016-10-1-WiFi-16GB.html

...Φυσικά δεν το κανα γιατί θα χανα το πισι (που κυρίως χρησιμοποιώ). Τι έγινε? Δεν υποτιθεται πως μέχρι 22/7 θα είχαμε 2 συσκευές?

Ζήτησες το δωρεάν πακέτο των 3 (2 ταυτόχρονα) συσκευών; Από ότι ξέρω από 23/4 έγινε μια συσκευή. Για να έχεις περισσότερες πρέπει να ζητήσεις το πακέτο των τριών.