Cosmote TV GO

To youtube παιζει κανονικα!!!
Μονο το coamote go κ0
λλαει.
Οκ θα το δοκιμασω.σ ευχαριστω

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλε μου φιλε εκανα οτι μου ειπες το απεγκατεστησα και το εγκατεστησα.οταν παω στις ρυθμισεις και το βαζω σε720p
Κολλαει.οταν παταω στις ρυθμισεις το auto δεν κολλαει.εκτος αν εσυ εννοεις 720 p το auto.

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα. Ξερει κάποιος να μου πει αν το cosmote tv go παίζει σε iPhone 7 αν συνδεθεί μέσω ανταπτορα σε τηλεόραση με hdmi; Ή το αναγνωρίζει η συσκευή και κόβει την θέαση;
Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Καλησπέρα. Ξερει κάποιος να μου πει αν το cosmote tv go παίζει σε iPhone 7 αν συνδεθεί μέσω ανταπτορα σε τηλεόραση με hdmi; Ή το αναγνωρίζει η συσκευή και κόβει την θέαση;
Ευχαριστώ

Κατά 99,99% όχι

Καλημέρα μετά από τις αλλαγές που γίνανε με τις συνδρομές του Cosmote tv go Μπορεί κάποιος να συνοψίσει τι ισχύει;

Καλημέρα μετά από τις αλλαγές που γίνανε με τις συνδρομές του Cosmote tv go Μπορεί κάποιος να συνοψίσει τι ισχύει;
και εννοώ ότι για παράδειγμα εγώ είμαι συνδρομητής Cosmote tv. Μπορώ να έχω μόνο μία δηλωμένη συσκευή δωρεάν για το tv go? Εάν αυτή η συσκεή έχει πάνω sim Cosmote
η οποία όμως δεν ανήκει σε εμένα (ΑΦΜ Εννοώ) θα δουλεύει;

Και ένα στατιστικό στοιχείο: Βλέπω πως στο webtv της ερτ η μεγιστη resolution/bitrate ειναι 720p στα ~2700kbps (vbr για τους...ψαγμένους). Πραγματικά αρκετά καλή-αποδεκτή ποιότητα/μπιτρειτ που και σε μεγαλη tv/monitor δεν υπαρχει και μεγαλη αποκλιση με την συμβατικη εικόνα στην τιβι. Aντιθετα το bitrate του otetv go είναι της πλάκας (το υπολογίζω στα 1-1,5 kbps στα 720p). Κάτι που σε μεγάλη TV/μόνιτορ χάνει αισθητά.. Ας το μεγαλώσουν επιτέλους.. Είπαμε, να κανουμε βήματα μπροστά...

Και ένα στατιστικό στοιχείο: Βλέπω πως στο webtv της ερτ η μεγιστη resolution/bitrate ειναι 720p στα ~2700kbps (vbr για τους...ψαγμένους). Πραγματικά αρκετά καλή ποιότητα/μπιτρειτ που και σε μεγαλη tv/monitor δεν υπαρχει και μεγαλη αποκλιση με την συμβατικη εικόνα στην τιβι. Aντιθετα το bitrate του otetv go είναι της πλάκας (το υπολογίζω στα 1-1,5 kbps στα 720p). Κάτι που σε μεγάλη TV/μόνιτορ χάνει αισθητά.. Ας το μεγαλώσουν επιτέλους.. Είπαμε, να κανουμε βήματα μπροστά...
Ίσως τελος του χρόνου που θα βγει smart TV app να έχουμε καλύτερη ανάλυση

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και το mi box έχει stutter και μάλιστα αρκετό, σε ότι ποιότητα εικόνας και να το βάλεις
Πως βαζεις την εφαρμογή στο mi box?

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

και εννοώ ότι για παράδειγμα εγώ είμαι συνδρομητής Cosmote tv. Μπορώ να έχω μόνο μία δηλωμένη συσκευή δωρεάν για το tv go? Εάν αυτή η συσκεή έχει πάνω sim Cosmote
η οποία όμως δεν ανήκει σε εμένα (ΑΦΜ Εννοώ) θα δουλεύει;

Μπορείς να βλέπεις TV GO δωρεάν σε μια δηλωμένη συσκευή (PC/Laptop ή tablet ή smartphone) από οποιαδήποτε δίκτυο σταθερής (WiFi) ή κινητής και δεν είναι απαραίτητο η σύνδεση της sim να είναι στο όνομά σου.
Η ενεργοποίηση της συσκευής γίνεται αυτόματα μόλις κάνεις από αυτήν την πρώτη σου σύνδεση στο TV GO. Μπορείς να πραγματοποιείς μια αλλαγή συσκευής κάθε 30 ημέρες.

Re: Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Μπορείς να βλέπεις TV GO δωρεάν σε μια δηλωμένη συσκευή (PC/Laptop ή tablet ή smartphone) από οποιαδήποτε δίκτυο σταθερής (WiFi) ή κινητής και δεν είναι απαραίτητο η σύνδεση της sim να είναι στο όνομά σου.
Η ενεργοποίηση της συσκευής γίνεται αυτόματα μόλις κάνεις από αυτήν την πρώτη σου σύνδεση στο TV GO. Μπορείς να πραγματοποιείς μια αλλαγή συσκευής κάθε 30 ημέρες.

Καλημέρα. Έκανα login με το iPad όχι με wifi αλλά με σύνδεση 4G Cosmote και παίζει. Μέσα στο my Cosmote portal δεν φαίνεται η σύνδεση που έχω κάνει κάτω από τις υπηρεσίες "Cosmote TV GO" είναι ενεργοποιημένο το ΔΩΡΕΆΝ αλλά όχι παραπάνω λεπτομέρειες.

Καλησπέρα, όποιος έχει το android app σε Wind Vision box, φαντάζομαι έκανε sideload το apk του tablet app ??? Και αν ναι, σας έβγαλε εικονίδιο στο κεντρικό μενού ή το ανοίγετε μέσα από settings-->apps-->cosmote tv go-->open ?

thanx

Καλησπέρα, όποιος έχει το android app σε Wind Vision box, φαντάζομαι έκανε sideload το apk του tablet app ??? Και αν ναι, σας έβγαλε εικονίδιο στο κεντρικό μενού ή το ανοίγετε μέσα από settings-->apps-->cosmote tv go-->open ?

thanx
Για το πρώτο σωστά φαντάζεσαι και στο επόμενο ερώτημα σου το δεύτερο έγινε

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος εκτός του Mi Box σε ποια άλλα Android TV Boxes παίζει το go? Εστω και με π.μ.
Ευχαριστώ.

Για το πρώτο σωστά φαντάζεσαι και στο επόμενο ερώτημα σου το δεύτερο έγινε

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγκαταστήστε την εφαρμογή tv app repo,για να δημιουργητε από όλους τις εφαρμογές συντομεύσεις

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Με ποιόν τρόπο μπορώ να μηδενισω μια συσκευή χωρίς να καταχωρησω την επόμενη;

Με ποιόν τρόπο μπορώ να μηδενισω μια συσκευή χωρίς να καταχωρησω την επόμενη;

Μου φαίνεται ότι αυτό δεν παίζει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Μου φαίνεται ότι αυτό δεν παίζει

Μάλιστα, υπάρχει κάποιο τηλ για να τους καλέσω χωρίς χρέωση; ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Μάλιστα, υπάρχει κάποιο τηλ για να τους καλέσω χωρίς χρέωση; ευχαριστώ