Cosmote TV GO

ποιο vpn εχεις?? εχω torguard και δεν δουλευει..
μηπως ειναι θεμα ρυθμισεων?? Μπορεις να δεις ποιες ρυθμισεις εχεις και να μου τις στειλεις??

ευχαριστω πολυ!!! :)

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Δεν έχουμε vpn, Ελλάδα μένουμε και δεν χρειάζεται..

Να υποθέσω το username είναι η απάντηση στον εαυτό σου στην ερώτηση "Να κάνω μια εγγραφή να ρωτήσω?" -bye-:flipout:

Καλησπέρα. Από προχθές το Cosmote tv go παίζει σαν σε μεγένθυση, βλεπω μονο τα 2/3 περίπου ενός βίντεο. Έχω osx mojave, έψαξα όσο πάει τα setting του λειτουργικού αλλά δεν βρήκα κάτι. H Cosmote δεν σε αφήνει να επέμβεις πουθενά στο application της.

https://prnt.sc/l2wko7

Καλησπέρα. Από προχθές το Cosmote tv go παίζει σαν σε μεγένθυση, βλεπω μονο τα 2/3 περίπου ενός βίντεο. Έχω osx mojave, έψαξα όσο πάει τα setting του λειτουργικού αλλά δεν βρήκα κάτι. H Cosmote δεν σε αφήνει να επέμβεις πουθενά στο application της.

https://prnt.sc/l2wko7

Φιλαράκο είναι γνωστό!!!
Και άλλοι χρήστες με macOS Mojave ( και εγώ μαζί)...
Μίλησα με το 11888 προσωπικά πριν μέρες και είπαν ότι είναι ενήμεροι και ότι θα βγάλουν ενημέρωση της εφαρμογής...
Ακόμα περιμένουμε!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλό είναι πάντως επειδή βλέπω να αργούν....να πάρουν κ άλλοι χρήστες με Mojave στο 11888...μπας και φιλοτιμηθούν να βγάλουν καμία ενημέρωση!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κάθε φορά που παρακολουθώ και θελήσω να τρέξω ταυτόχρονα τον VLC ο player του Go μαυρίζει με το που θα ξεκινήσει ο VLC.

Με άλλα player δεν συμβαίνει αυτό πχ ανοίγω MPC-HC και παίζει κανονικά.

Μετά πρέπει να κλείσω VLC και Go και Firefox για να επανέλθει...

Τι φάση?

Κάθε φορά που παρακολουθώ και θελήσω να τρέξω ταυτόχρονα τον VLC ο player του Go μαυρίζει με το που θα ξεκινήσει ο VLC.

Με άλλα player δεν συμβαίνει αυτό πχ ανοίγω MPC-HC και παίζει κανονικά.

Μετά πρέπει να κλείσω VLC και Go και Firefox για να επανέλθει...

Τι φάση?

Πήγαινε στις ρυθμίσεις βίντεο του vlc και παίξε με τις τύπους εξόδου.
Αυτή που επιλέγει το vlc σε αντίθεση με αυτή που επιλέγει το mpc-hc κάνει μάλλον κάποιο conflict.
Αν δεν τις έχεις πειράξει έχει την επιλογή Αυτόματα. Δοκίμασε και με τις άλλες.

Ίσως έχει ερωτηθεί παραπάνω αλλά οι σελίδες είναι άπειρες. Προσπαθώ σε iPad να κόψω τις μαύρες γραμμές πάνω κάτω του 16:9 για να Καλυψώ όλη την οθόνη -σαν το ζουμ στις τηλεορασεισ- αλλά υποθέτω δεν γίνεται σωστά;

Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα στην υπηρεσία. Πρακτικά, θέλεις να κάνεις stretch την εικόνα, να γεμίσει την οθόνη φαντάζομαι. Ακόμη και σε συσκευές με περίεργα aspect που υποστηρίζεται από κάποιες εφαρμογές, δεν τη κάνει stretch αλλά crop, χάνεις δηλαδή πληροφορία.

καλησπερα

εαν ενεργοποιησω το tv go για 6 μηνες (16 ευρω τον μηνα) που αναφερει και τον 1ο μηνα πριν ληξει δεν μου αρεσει και το διακοψω, τι ποσο σαν ποινη πληρωνω????
γιατι απο τους ορους που γραφουν δεν μπορεσα να καταλαβω....

ευχαριστω

Επειδή δεν έχω το go μου σε windows αλλά σε tablet, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που με ρώτησε φίλος.
Έχει τη δυνατότητα τώρα να αλλάξει συσκευή και θέλει να το βάλει στα windows, αλλά του έχουν πει ότι δεν παίζει σε windows 10 1803.
Θέλει αναβάθμιση από τη Cosmote που δεν την έχουν κάνει ακόμη και φοβάται ότι θα του φάει το μήνα τζάμπα.
Καλά για την 1809 αμφιβάλω αν θα παίζει.
Ισχύει ότι δεν παίζει στην 1803 και η Cosmote δεν έχει κάνει update ακόμη μετά από τόσους μήνες την εφαρμογή;;;

Στο λαπτοπ μου που κοίταξα έχω την 1809 - Win 10 Pro (αλλά χρησιμοποιώ το cosmote tv go στο desktop μου που έχω win7).

Σκεφτομουν να βαλω τα 10 ρια καποια στιγμη στον desktop γι αυτό και ρώτησα.. Παίζει τελικά?

Παιδιά μακρυά από την 1809. Ακόμη και η νεα επανακυκλοφορία της έχει τεράστια προβλήματα με drivers.

https://www.ghacks.net/2018/10/12/new-windows-10-version-1809-woes-no-audio-bluescreens/

Δεν τα έχω βιώσει, είμαι σε Ubuntu αλλά αν είστε σε έκδοση των windows τύπου pro και enterprise και μπορείτε να αναβάλετε την αναβάθμιση μέχρι και 365 μέρες κάντε το. Κάποια στιγμή ίσως καταφέρουν να βγάλουν κάποια έκδοση στην ώρα της χωρίς τραγελαφικά bugs...

Άσχετα με το αν είναι καλλη ή κακή σαν έκδοση η 1809, σας παιζει το cosmote tv go εκεί? Το χει βαλει κανείς?

Διότι 1 λόγος που ακόμα δεν έχω πάει στα 10 άρια είναι και αυτός..

εγω εχω εδώ 10 ημερες την νεα εκδοση windows10 1809 δεν εχω κανενα πρόβλημα με την εκδοση αυτή. και το cosmote tv go δουλευει και με την (1809).

με το cosmote tv παντα ειχα κολληματα στην εικονα όπως και τωρα, για να παιξει καλυτερα πρεπει να κατεβασω την αναλυση εικονας 180p. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

όταν ειχα nova/novago δουλευε πολύ καλα χωρις κοληματα και σε 480p.

απλα εκει στην cosmote ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ