Cosmote TV GO

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Δεν φταινε ουτε τα windows σου ούτε η κάρτα γραφικών ούτε τίποτα. Φταίει που θα εχεις και εσύ όπως κ εγώ forthnet (κατα πασα πιθανοτητα και το ίδιο ρούτερ technicolor TG582n). Αν δοκιμασεις να μπεις στο Wifi του γειτονα η εφαρμογη θα παιξει κανονικα. Απογοητευτικο το γεγονος οτι οσες ωρες κ να χασεις ζητωντας βοηθεια απο Ote και Forthnet εκεινοι θα σε γραψουν εκει που ξερεις.. Αν βρηκες λυση ελπιζω να την μοιραστεις μαζι μας :)

Τώρα μίλησα και με Microsoft, μήπως φταίνε τα Windows και μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοια ζήτημα και ότι κάτι που μπορεί να παίζει ρόλο είναι η κάρτα γραφικών... Αντε βγάλε άκρη...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Δεν φταινε ουτε τα windows σου ούτε η κάρτα γραφικών ούτε τίποτα. Φταίει που θα εχεις και εσύ όπως κ εγώ forthnet (κατα πασα πιθανοτητα και το ίδιο ρούτερ technicolor TG582n). Αν δοκιμασεις να μπεις στο Wifi του γειτονα η εφαρμογη θα παιξει κανονικα. Απογοητευτικο το γεγονος οτι οσες ωρες κ να χασεις ζητωντας βοηθεια απο Ote και Forthnet εκεινοι θα σε γραψουν εκει που ξερεις.. Αν βρηκες λυση ελπιζω να την μοιραστεις μαζι μας :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Πως αλλαζουμε την αναλυση;μεσα απο την εφαρμογη;

Και οι δυο εταιρίες (κοσμοτε και νόβα ) απλώς σου ανεβάζουν την πίεση . Πολύ σπάνιο να πετύχω κάποιον που κυριολεκτικά ξέρει να βοηθάει τον πελάτη

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Λες...δεν μπορώ να το πιστέψω...πράγματι έχω forthnet με ρουτερ MediaAccess TG788vn v2...απίστευτο...ακρη δεν έβγαλα και το έχω παρατήσει τελείως το θέμα...μου κάνει εντύπωση όμως γιατί και wifi (το δικό μου) παίζει και στο tablet αλλά και τώρα με το σταθερό παίζει με το tv box που χρησιμοποιώ, άρα κάτι άλλα πρέπει να είναι...

Λες...δεν μπορώ να το πιστέψω...πράγματι έχω forthnet με ρουτερ MediaAccess TG788vn v2...απίστευτο...ακρη δεν έβγαλα και το έχω παρατήσει τελείως το θέμα...μου κάνει εντύπωση όμως γιατί και wifi (το δικό μου) παίζει και στο tablet αλλά και τώρα με το σταθερό παίζει με το tv box που χρησιμοποιώ, άρα κάτι άλλα πρέπει να είναι...
Φιλτατε και εμενα παιζει το wifi μου οταν συνδεομαι απο το κινητο. Οταν παω να συνδεθω απο το λαπτοπ ομως δεν θελει να καταλαβει οτι εχω κατεβασεις κ εχω εγκαταστησει την εφαρμογη. Δοκιμασε να συνδεθεις απο το λαπτοπ κανοντας hotspot απο το κινητο σου και θα δεις οτι παιζει κανονικα. Το προβλημα ειναι καθαρα η ανικατοτητα του ρουτερ να δεχτει να παιξει η εφαρμογη απο το λαπτοπ. Μαλλον χρειαζομαστε εναν γνωστη που να ειχε το ιδιο προβλημα.

Το tvbox ομως πως το επιτρέπει να λειτουργεί κανονικά...
Εχει σχεση το tv box με την εφαρμογη της Cosmote?? Προτεινω να στειλεις ενα μηνυμα στην σελιδα της cosmote στο facebook να δουνε οτι ειναι κ αλλοι που εχουν το ιδιο προβλημα. Μπας κ σκεφτουν να ψαξουν λιγο τι φταιει.

Εχει σχεση το tv box με την εφαρμογη της Cosmote?? Προτεινω να στειλεις ενα μηνυμα στην σελιδα της cosmote στο facebook να δουνε οτι ειναι κ αλλοι που εχουν το ιδιο προβλημα. Μπας κ σκεφτουν να ψαξουν λιγο τι φταιει.
Βέβαια και έχει... Από την εφαρμογή που παίζει εκεί, βλέπω τους αγώνες...

Βέβαια και έχει... Από την εφαρμογή που παίζει εκεί, βλέπω τους αγώνες...

Άλλο εννοουσα. Το προβλημα μας (δικο μου τουλαχιστον) ειναο οτι δεν μπορω να δω cosmote tv go απο το λαπτοπ μεσω του wifi μου. Αν βαλεις tv box τοτε παμε σε κατι τελειως διαφορετικο. Επομενως κ μη συγκρισιμο νομιζω :)

Παιδιά το καλό της υπόθεσης είναι ότι ο φίλος akiskdg επιβεβαιώνει ότι το συγκεκριμένο router της forthnet δουλεύει κανονικά με την εφαρμογή της cosmote σε λειτουργικό android και το προβλημά του είναι στα windows.
Επομένως μάλλον με κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις του ίσως δουλέψει και στα windows.
Το ιδανικό θα ήταν να βγάλει η cosmote update που θα "προσαρμόζεται" στις ρυθμίσεις του router.
Δυστυχώς όμως δεν νομίζω να βγάλετε άκρη με τη cosmote για το router της forthnet. Δεν πρόκειται να ασχοληθούν δυστυχώς.
Ίσως θα πρέπει να το ψάξετε σε διάφορα ξένα site για το πως στο συγκεκριμένο router μπορείς να πειράξεις τις ρυθμίσεις του μήπως και "ξεμπλοκάρει".

Παιδιά το καλό της υπόθεσης είναι ότι ο φίλος akiskdg επιβεβαιώνει ότι το συγκεκριμένο router της forthnet δουλεύει κανονικά με την εφαρμογή της cosmote σε λειτουργικό android και το προβλημά του είναι στα windows.
Επομένως μάλλον με κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις του ίσως δουλέψει και στα windows.
Το ιδανικό θα ήταν να βγάλει η cosmote update που θα "προσαρμόζεται" στις ρυθμίσεις του router.
Δυστυχώς όμως δεν νομίζω να βγάλετε άκρη με τη cosmote για το router της forthnet. Δεν πρόκειται να ασχοληθούν δυστυχώς.
Ίσως θα πρέπει να το ψάξετε σε διάφορα ξένα site για το πως στο συγκεκριμένο router μπορείς να πειράξεις τις ρυθμίσεις του μήπως και "ξεμπλοκάρει".

Φιλε μου και εμενα δουλευει απο android το wifi μου. Απο το λαπτοπ ομως οχι. Συνδεοντας ομως το λαπτοπ απο το wifi του γειτονα (cyta) δουλευει κανονικα!!
Πως γινεται να εχουν προβλημα τα windows με το router μου και με του γειτονα να μην εχει;;
Σ'ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως.
(Την cosmote την εχω ζαλισει κ υποτιθεται σημερα θα ψαξουν οι τεχνικοι της το μοντελο του ρουτερ μας).

Φιλε μου και εμενα δουλευει απο android το wifi μου. Απο το λαπτοπ ομως οχι. Συνδεοντας ομως το λαπτοπ απο το wifi του γειτονα (cyta) δουλευει κανονικα!!
Πως γινεται να εχουν προβλημα τα windows με το router μου και με του γειτονα να μην εχει;;
Σ'ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως.
(Την cosmote την εχω ζαλισει κ υποτιθεται σημερα θα ψαξουν οι τεχνικοι της το μοντελο του ρουτερ μας).

To router που δίνει η forthnet πρέπει να κάνει κάνει εμπλοκή στα windows και το cosmote tv go player.
Είναι όλος ο συνδυασμός των τριών
windows - cosmote tv go player - router της forthnet

Για αυτό σου παίζει κανονικά σε android, άλλος συνδυασμός.
android - cosmote tv go player - router της forthnet

Και για αυτό σου παίζει με το cyta router του γείτονα, άλλος συνδυασμός.
windows - cosmote tv go player - router της cyta

Μακάρι να το φτιάξουν, καλά κάνεις και τους ζαλίζεις.
Κι εγώ το ίδιο κάνω αλλά για άλλο λόγο, για να βγάλουν και έκδοση για linux πέρα από android, macos και windows.
Μην ελπίζεις και πολύ γιατί δεν έχουν φτιάξει εδώ και τόσο καιρό ακόμη την εφαρμογή σε macos, κοινώς τα ζώα μου αργά.
Βασικά πιστεύω ότι μόνο αν κάποιου δεν του δουλεύει σε αυτόνομο go ή αν πληρώνει για extra συσκευές ίσως να το κοιτάξουν πιο ζεστά.

Πάντως είναι και θεματάκι της forthnet, δεν μπορεί τα router όλων να δουλεύουν ok και μόνο τα δικά της να βγάζουν τέτοια προβλήματα.
Wind έχω εγώ και ξέρω πολύ καλά ότι ούτε τα router της wind έχουν το παραμικρό πρόβλημα με το go.

Δεν τους εχουν δωσει το οκ να το λενε.
Εγω βλεπω σε forthnet δικτυο ασυρματα/ενσυρματα χωρις αποστολη sms κτλ

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φιλε μου επειδη εγω εχω φορθνετ και δε μου παιζει η εφαρμογη (παρα μονο αν συνθεδω στο Wifi του γειτονα) μπορεις να μου πεις τι ρουτερ χρησιμοποιεις;;

Φιλε μου επειδη εγω εχω φορθνετ και δε μου παιζει η εφαρμογη (παρα μονο αν συνθεδω στο Wifi του γειτονα) μπορεις να μου πεις τι ρουτερ χρησιμοποιεις;;

Zyxel AMG1302-T11C
https://www.skroutz.gr/s/9371720/Zyxel-AMG1302-T11C.html
Αυτό που δίνει η Wind δηλαδή σε ADSL συνδέσεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Άρα μας βλέπω να αγοράζουμε αλλο ρουτερ του εμποριου με την ελπιδα να δουλεψει.. Εχετε να προτεινετε καποιο καλο και οικονομικο; ουτως ωστε αν δεν δουλευει κ με νεο ρουτερ να μην κλαιω κ τα 70-80 ευρω που θα εχω δώσει για την αγορα του..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Άρα μας βλέπω να αγοράζουμε αλλο ρουτερ του εμποριου με την ελπιδα να δουλεψει.. Εχετε να προτεινετε καποιο καλο και οικονομικο; ουτως ωστε αν δεν δουλευει κ με νεο ρουτερ να μην κλαιω κ τα 70-80 ευρω που θα εχω δώσει για την αγορα του..

Όχι φυσικά. Περίμενε λιγάκι μήπως και το φτιάξουν. Κάτι θα σου απαντήσουν από cosmote δεν μπορεί. Στη θέση σου θα έπαιρνα και τη forthnet τηλέφωνο, εκείνοι σίγουρα θα έχουν παραπάνω γνώσεις όσον αφορά το router τους, το firmware που του έχουν βάλει και τυχόν ρυθμίσεις που μπορείς να αλλάξεις.

Αν και έχουμε βγει πολύ off-topic να διευκρινίσω δύο πράγματα. Αν υπήρχε όντως κάποιο πρόβλημα με το ρούτερ της forthnet θα υπήρχε πρόβλημα σε όλες τις συσκευές. Οπότε προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το firewall του υπολογιστή ή με το antivirus. Είναι λάθος αυτό που λέτε πάντως.