Cosmote TV GO

Παιδια ΕΥΡΗΚΑ!!! Όσοι εχετε forthnet και ρουτερ technicolor πεταξτετο (εγω θα το σπασω πρώτα) και παρτε ενα zte της πλακας να κανετε την δουλεια σας. Έβαλα ενα ZXV10 H108L που μου ειχε δωσει η wind πριν χρονια και αμεσως συνδεθηκε χωρις να κανω καμια ρυθμιση καν!Μην κουραζεστε αλλο. Αλλαγη ρουτερ αμεσως.
Λυπάμαι για τις απειρες ωρες που εχασα προσπαθοντας να πεισω την forthnet και τον ΟΤΕ οτι πρεπει να κανουν κατι. Ελπιζω να λυθει κ το δικο σου προβλημα Akiskdg.

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Αν και έχουμε βγει πολύ off-topic να διευκρινίσω δύο πράγματα. Αν υπήρχε όντως κάποιο πρόβλημα με το ρούτερ της forthnet θα υπήρχε πρόβλημα σε όλες τις συσκευές. Οπότε προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το firewall του υπολογιστή ή με το antivirus. Είναι λάθος αυτό που λέτε πάντως.

Τότε εξηγησέ μας σε παρακαλώ πως ο φίλος kriskris, στο ίδιο δίκτυο, στο ίδιο laptop, με τις ίδιες ρυθμίσεις στο firewall, με τις ίδιες ρυθμίσεις στα windows γενικότερα, και με μόνη αλλάγη στο router (έβαλε το παλιό της wind και έβγαλε το router της forthnet), είδε τελικά φως.

Παιδια ΕΥΡΗΚΑ!!! Όσοι εχετε forthnet και ρουτερ technicolor πεταξτετο (εγω θα το σπασω πρώτα) και παρτε ενα zte της πλακας να κανετε την δουλεια σας. Έβαλα ενα ZXV10 H108L που μου ειχε δωσει η wind πριν χρονια και αμεσως συνδεθηκε χωρις να κανω καμια ρυθμιση καν!Μην κουραζεστε αλλο. Αλλαγη ρουτερ αμεσως.
Λυπάμαι για τις απειρες ωρες που εχασα προσπαθοντας να πεισω την forthnet και τον ΟΤΕ οτι πρεπει να κανουν κατι. Ελπιζω να λυθει κ το δικο σου προβλημα Akiskdg.

Μπράβο που το κατάφερες φίλε. Καλή θέαση. Το έχω ακόμη το ZXV10, χρόνια το έχω και δουλεύει ακόμη, σκυλί. Το έχω σαν backup τώρα, μετά από τηλέφωνα στη wind τους έκανα να μου φέρουν το zyxel για να έχω 2:)

Τότε εξηγησέ μας σε παρακαλώ πως ο φίλος kriskris, στο ίδιο δίκτυο, στο ίδιο laptop, με τις ίδιες ρυθμίσεις στο firewall, με τις ίδιες ρυθμίσεις στα windows γενικότερα, και με μόνη αλλάγη στο router (έβαλε το παλιό της wind και έβγαλε το router της forthnet), είδε τελικά φως.

Μπράβο που το κατάφερες φίλε. Καλή θέαση. Το έχω ακόμη το ZXV10, χρόνια το έχω και δουλεύει ακόμη, σκυλί. Το έχω σαν backup τώρα, μετά από τηλέφωνα στη wind τους έκανα να μου φέρουν το zyxel για να έχω 2:)

Σε ευχαριστω πολύ φίλε μου. Και ευχαριστω και για τις απαντησεις σας. Με ωθησαν στο να σιγουρευτω οτι φταιει το ρουτερ κ στην συνεχεια να ανεβω στο πατάρι να ψάξω. Χεχεχε
Μου προκαλει ομως τρομερη εντυπωση που ολοκρηρη Cosmote δεν γνωριζει οτι η συδνρομη που πουλαει δεν ειναι συμβατη με ολα τα ρουτερ. Την στιγμη μαλιστα που τους ενημερωνουμε 2 μηνες τωρα.. Anyway, ελπιζω να το δουν και οι υπολοιποι που εχουν προβλημα αυτο το Post. Technicolor της Forthnet και Cosmote tv go δεν πανε μαζι παιδια..

Πάντως επιμένω ότι κάνεις λάθος. Σε μένα με το ίδιο ρούτερ της forthnet παίζει τέλεια σε όλες τις συσκευές.

Πάντως επιμένω ότι κάνεις λάθος. Σε μένα με το ίδιο ρούτερ της forthnet παίζει τέλεια σε όλες τις συσκευές.
Εντυπωση μου προκαλει η επιμονη σου φιλε μου. Αναφερθηκα για μη συμβατοτητα του ρουτερ Technicolor με τo cosmote tv gο. Με αυτο το ρουτερ σου δουλευει εσενα;;

Εντυπωση μου προκαλει η επιμονη σου φιλε μου. Αναφερθηκα για μη συμβατοτητα του ρουτερ Technicolor με τo cosmote tv gο. Με αυτο το ρουτερ σου δουλευει εσενα;;

Και γω το ίδιο έχω,technicolor και παιζει μια χαρά το cosmote go

Sent from my iPad using Tapatalk

Ευχαριστώ Kriskris, αλλά επειδή έχω vdsl και έγινε πανικός με τις ταχύτητες και μου άλλαξαν 3 routers, μεχρι να βγάλουμε άκρη, φοβαμαι να προβώ σε αλλαγή μήπως γυρίσουμε ξανά πίσω στις γνωστές άθλιες ταχύτητες...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ Kriskris, αλλά επειδή έχω vdsl και έγινε πανικός με τις ταχύτητες και μου άλλαξαν 3 routers, μεχρι να βγάλουμε άκρη, φοβαμαι να προβώ σε αλλαγή μήπως γυρίσουμε ξανά πίσω στις γνωστές άθλιες ταχύτητες...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κ εγω vdsl εχω αλλα εσυ ξερεις. Παντως αν βαλεις ενα καλο ρουτερ του εμποριου πιστευω δε θα εχεις κανενα προβλημα.

Στο iPad δεν μου εμφανίζει το πρόγραμμα. Έτυχε και σε άλλους? Λέει μη διαθέσιμο....

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Στο iPad δεν μου εμφανίζει το πρόγραμμα. Έτυχε και σε άλλους? Λέει μη διαθέσιμο....

Το ίδιο και σε Samsung table. αν κάνεις logout στο φέρνει. κάποια πατάτα κάνανε.. περιμένω επιβεβαίωση για τα παραπάνω και από κανέναν άλλο φίλο.

Αυτοί στην Cosmote δεν παίζονται. Μένω στο εξωτερικό και επειδή χρησιμοποιώ αρκετές φορές το Cosmote TV go μου το κλειδώσανε. Και να φανταστείτε ότι πληρώνω για έξτρα συσκευές. Τουλάχιστον αυτοί που πληρώνουν άς το είχαν ελεύθερο συνέχεια. Οι αντίστοιχες ξένες εφαρμογές δεν το κάνουν αυτό όταν έρχομαι Ελλάδα. Ελπίζω κάποιος από εκεί να διαβάσει το μήνυμα και να πάει στους αρμόδιους. Αν και δεν περιμένω πολλά.

Μίλησα σήμερα για το tv go στο εξωτερικό και μου είπαν ότι κάθε εξάμηνο γίνεται ένας έλεγχος και αν βρεθεί περισσότερη χρονική θέαση στο εξωτερικό πράγματι στο κλειδώνουν. Η ερώτηση είναι μετριέται ο συνολικός χρόνος απο όλες τις tv go συσκευές αν έχεις πακέτο extra ή από μία συγκεκριμένη; Αν είναι το 2ο υποθέτω ότι μόνη λύση είναι μέσω ελληνικού VPN;

Καλησπέρα.
Παιδιά έτυχε μήπως και σε άλλους;
Σήμερα μου αφερεσαν το βράδυ μου αφερεσαν από το go τα ΟΤΕ sport?
Δεν μου έχει ξανατυχει εδώ και 6 περίπου μήνες που είμαι στην υπηρεσία.
Γνωρίζετε κάτι;

Τελικά μετράνε τον συνολικό χρόνο θέασης στο εξωτερικό από όλες τις συσκευές, ευτυχώς.

Γνώριζει κάποιος αν παίζει το tv go σε WinXP;

Τελικά μετράνε τον συνολικό χρόνο θέασης στο εξωτερικό από όλες τις συσκευές, ευτυχώς.

Γνώριζει κάποιος αν παίζει το tv go σε WinXP;

Καλύτερη λύση δεν είναι να βάλει κάποιος που είναι έξω vpn με ελληνική ip; Από το να μετράει τις ώρες μη τυχόν ξεφύγει, καλύτερο μου φαίνεται. Το να σταματήσει η Cosmote να τις μετράει θα ήταν το καλύτερο αλλά δεν πρόκειται να το κάνουν, νομίζω ότι το έχουν γραμμένο στους όρους χρήσης του go ότι τις μετράνε.

Έχει κάποιος προβλημα με το go αυτή την ώρα . Φορτώνει μόνο τη μάσκα του user name και οταν βάζεις το pass σου βγάζει network error. Δεν δείχνει καθολου τα κανάλια .

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk