solareagle
AVClub Addicted Member
- 13 March 2014
- 1,671
Microsoft edgar μου είπαν κι εμένα μέχρι να λύσουν το πρόβλημα με Chrome.Μόνο που σήμερα αναγκαστηκα να το ξαναεγκαταστησω.
Microsoft edgar μου είπαν κι εμένα μέχρι να λύσουν το πρόβλημα με Chrome.Μόνο που σήμερα αναγκαστηκα να το ξαναεγκαταστησω.
Παιδιά καλησπέρα. Είμαι καινούριος εδώ. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. (Σόρρυ αν έχει απαντηθεί ήδη, αλλά δεν έκατσα να διαβάσω και τις 430 σελίδες :ρ).
Χρησιμοποιώ Cosmote tv GO στο λάπτοπ μου (256gb ssd) και ενώ λειτουργεί μια χαρά, κάποιες φορές κολλάει (βασικά εννοώ όχι ότι σβήνει η οθόνη με lag, απλά σαν να πέφτουν τα fps).
Έχω χρησιμοποιήσει και razer booster να δω αν όντως είναι drop των fps, και έχω δει ότι όντως όταν κάνει αυτό το lag τα fps πέφτουν από 26 σε 20 κάτι τέτοιο.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να κρατήσουμε τα fps εκεί που είναι για να μην κάνει αυτά τα σπαστικά κολλήματα κάποιες φορές;; Ή είναι έτσι σχεδιασμένο από την cosmote;; Ευχαριστώ!
Χαμήλωσε την ποιότητα ή δοκίμασε άλλον browser.
Λογικά όπως είπαν και παραπάνω είναι κακογραμμένη η εφαρμογή. Σε desktop παίζει κανονικά ομαλά σε όλες τις αναλύσεις
. Θα δοκιμάσω να βάλω και έναν fps counter αλλά και να δω πόσο % χρησιμοποιείται η CPU,GPU και θα επανέλθω.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Τωρα αυτο που ειπε ο voys για τη huawei και τη cisco ναι λογικα θα ειχαμε καλυτερα αποτελεσματα αν χρησιμοποιουσε η κοσμοτε τα προγραμματα της 2ης αλλα μαλλον υπαρχει μεγαλη συνεργασια με huawei με DT σε ολους τους τομεις. Απο οτι ξερω απο εκει προμηθευεται εξοπλισμο για 4g/5g , εξοπλισμο για τα dslam και πλεον εχει και μεχρι μοντεμ/ρουτερ της huawei για το cosmote home speed booster. Επισης φανταζομαι οτι προσφερει φθηνοτερες υπηρεσιες. Οποτε πολυ δυσκολα να αλλαξει κατι στο κοντινο μελλον.
Υ.Γ Οταν ανοιξα τη σελιδα της cosmote tv go μου ζητησε να κανω ενημερωση την εφαρμογη (ειχα κανει ξανα ενημερωση την Πέμπτη) οποτε ισως να ειναι διορθωνει καποια προβληματα αυτη η εκδοση. Δεν ειχα ποτε μου προβλημα οποτε δεν μπορω να ξερω τι αλλαξαν.
Υ.Γ.2 Αν καποιος που εχει προβλημα μπορει να κανει καποια παρομοια μετρηση ισως να ξεκινησουμε να βγαζουμε συμπερασματα για το που οφειλοντα τα fps drops.
τι ακριβώς έκανες ? Εμένα συνεχίζει black screen και μετά την αναβάθμιση της εφαρμογής.
Επίσημη ανακοίνωση σήμερα Cosmote Go daily pass 10 !! Ρε πάνε καλά....;; Δώστε το 1,5 να χεστείτε στα λεφτά όπως οι πλατφόρμες του εξωτερικού, τι πράγματα είναι αυτά;;
Επίσημη ανακοίνωση σήμερα Cosmote Go daily pass 10 !! Ρε πάνε καλά....;; Δώστε το 1,5 να χεστείτε στα λεφτά όπως οι πλατφόρμες του εξωτερικού, τι πράγματα είναι αυτά;;
#voys Bein Sports....2,30 περίπου..... Viasat 1.99 .......κ.α. Αλλά δεν έχει αυτό σημασία.... Σημασία έχει να καταλάβουν τα θέλω του καταναλωτή.......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.