Ευχαριστώ@akiskdg οχι στο αυτοματο γιατι θα αυξομειώνεται η αναλυση.
@zaharias13 εχεις την πιο προσφατη εκδοση του tv go?
Μιλα και με cosmote κατι με το ρουτερ ισως παίζει
Μίλησα με την cosmote, δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα, το απόγευμα θα μιλήσω με την forthnet/nova μήπως και βγάλω άκρη.
Για ποιο λόγο δεν μπορείς να δεις; Δεν σου έχει την επιλογή; Δεν ανοίγουν; Κολλάνε;Καλησπέρα σας
Είμαι κάτοχος του Amazon Fire stick και έχω εγκαταστήσει το cosmote tv go app μέσα αλλά μπορώ να παρακολουθήσω μόνο τηλεόραση live(και αυτό με χίλια ζόρια γιατί πρέπει να αλλάζω την ποιότητα και γενικά δεν λειτουργεί καλά σαν εφαρμογή :bigcry. Δεν μπορώ να δω στο Cosmote Replay και τα ντοκιμαντέρ που προσφέρει. Έψαξα στις προηγούμενες σελίδες μήπως βρω κάτι αλλά δίχως αποτέλεσμα. Έχω κάνει εγκατάσταση κάποια google play services για επιπλέον βοήθεια αλλά δυστυχώς δεν έχει αλλάξει κάτι. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει, με το τι ακριβώς πρέπει να εγκαταστήσω και γενικά;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Για ποιο λόγο δεν μπορείς να δεις; Δεν σου έχει την επιλογή; Δεν ανοίγουν; Κολλάνε;
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Μου έχει την επιλογή κανονικά. Ανοίγω την εφαρμογή , επιλέγω ένα κανάλι από τα λαιβ και βλέπω. Άλλα δεν μπορώ να αξιοποιήσω τις υπόλοιπες επεκτάσεις της εφαρμογής ( replay etc) . Επίσης όταν βάζω να δω κάποιο κανάλι πρέπει να πατήσω πολύ γρήγορα αρκετές φόρες το βελάκι προς τα κάτω ( του τηλεκοντρόλ) έτσι ώστε να μου εμφανιστούν οι επιλογές για την αλλαγή ποιότητας , Play/Pause κλπ, διότι αν δεν την αλλάξω από την αρχή , για 1 λεπτό είναι καλή και μετά πέφτει στα 140P και μένει εκεί . Για να την αλλάξω πρέπει να βγω και να ξαναμπώ στο κανάλι. Έχω το πρωτο gen fire stick.
Οταν λεω αν σου εχει την επιλογη εννοω για το replay tv. Δεν το εχει στο menu στο πλάι;
Επίσης η εφαρμογή εχει σχεδιαστεί για κινητα και tablet οποτε δεν ειναι ευκολος ο χειρισμος σε tv box. Παρολα αυτα αν ειχε πληκτρολογιο ποντικι θα μπορουσες να το κανεις πιο ευκολα.
Κανονικά έπρεπε να δουλεύει έτσι.
Το μόνο που κερδίζεις με το ποντίκι είναι οτι έχεις πιο εύκολο χειρισμό στην εφαρμογή.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Καλησπέρα θα ήθελα να βάλω cosmote tv και έχω ίντερνετ παροχο Vodafone το αναγνωρίζει ή πρέπει να έχω μόνο της cosmote?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.