Cosmote TV GO

Δηλαδή μας λες ότι έχεις εσύ Cosmote TV, δίνεις το Go στην αδελφό σου (άλλο σπίτι, άλλη οικογένεια) και το βάζει σε Box ή κινητή συσκευή και αυτό είναι "να 'χαμε να λέγαμε" και δεν παραβιάζει τους όρους χρήσης. Ότι πεις.
Για κάτι τέτοια την πληρώνουμε και οι υπόλοιποι.

Αυτό που λες δεν μπορεί να το αποδείξει κάνεις
Το όταν εγώ θα χρησιμοποιώ το go θα είναι από το tablet μου ή του μπαμπά μου δε μπορεί κανείς να το αποδείξει
Με την λογική σου,ούτε η γυναίκα μου μπορεί να το χρησιμοποιήσει γιατί η σύνδεση είναι στο όνομα μου
Σοβαρευτειτε!!!
Μην είστε μαλιστανθρωποι

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αν φτάνετε στο σημείο να λέτε "δεν μπορεί να το αποδείξει" σημαίνει ότι καταλαβαίνετε ότι επί της ουσίας είναι παράνομο.

Θα σου πω πως έχει η ιστορία. Οποίος θυμάται, πριν 2 χρόνια (στο περίπου) κάθε σύνδεση Cosmote TV έδινε δωρεάν 2 συσκευές go (ήθελε δίκτυο Cosmote τότε ή από το δηλωμένο σταθερό). Αρκετοί λοιπόν μοίραζαν τη μία συσκευή στον φίλο τους, τον κολλητό τους, τον πάτερα, τον γιο, στη κόρη, το γείτονα κλπ κλπ κλπ. Αυτό σήμαινε πως κάποιοι έβλεπαν περιεχόμενο χωρίς να πληρώνουν. Αυτό έχει φυσικά αντίκτυπο σε όλους τους άλλους που πληρώνουν. Λιγότερες συνδρομές αρά πιο ακριβές και δύσκολη διαπραγμάτευση. Την έκραζαν τότε αλλά καλά έκανε. Μετά το άλλαξε μία συσκευή δωρεάν οπουδήποτε. Οχι ότι θα με ακούσετε, αλλά μην κάνετε κατάχρηση και δίνετε σε άλλους. Γιατί εσείς που πληρώνετε χάνετε (εκτός αν την πουλάτε).
Φιλέ polakis ναι το λέει στους ορούς. Διάβασε το καλά. Είναι όπως στο Netflix που κάποιοι το "household" το μεταφράζουν όπως θέλουν.

Οσον αφορά τους λογαριασμούς πού αναφέρθηκε κάποιος, εμένα 3 φορές έχουν κάνει λάθος (οι 2 σε ανανεώσεις) και το διορθώνουν αργότερα. Μία περίπτωση ήταν αυτή που είπες. Χρέωση τιμοκαταλόγου που την επέστρεψαν μετά.

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Ρε φίλε, συγγνώμη κιόλας,το ξέρουν από την cosmote ότι δίνουν κ σε άλλους το go αυτοί που έχουν συνδρομή οπότε μην σκίζεις τα ιμάτια σου υπέρ της νομιμότητας του ΟΤΕ! Εσύ τι πιστεύεις αν ήθελαν δεν θα το σταματούσαν και αυτό? Εδώ από τα 4 άτομα τα 5 το βλέπουν πειρατικά κ δεν το σταματάει η cosmote θα σταματήσει το go σαν παράνομο επειδή το έδωσα εγώ στον αδερφό μου?Στο ίντερνετ πιο εύκολα βρίσκεις cosmote παρά ελεύθερα κανάλια και εσύ κόλλησες αν είναι νόμιμο που πήρε ο καθένας από τον συγγενή του?
Αν φτάνετε στο σημείο να λέτε "δεν μπορεί να το αποδείξει" σημαίνει ότι καταλαβαίνετε ότι επί της ουσίας είναι παράνομο.

Θα σου πω πως έχει η ιστορία. Οποίος θυμάται, πριν 2 χρόνια (στο περίπου) κάθε σύνδεση Cosmote TV έδινε δωρεάν 2 συσκευές go (ήθελε δίκτυο Cosmote τότε ή από το δηλωμένο σταθερό). Αρκετοί λοιπόν μοίραζαν τη μία συσκευή στον φίλο τους, τον κολλητό τους, τον πάτερα, τον γιο, στη κόρη, το γείτονα κλπ κλπ κλπ. Αυτό σήμαινε πως κάποιοι έβλεπαν περιεχόμενο χωρίς να πληρώνουν. Αυτό έχει φυσικά αντίκτυπο σε όλους τους άλλους που πληρώνουν. Λιγότερες συνδρομές αρά πιο ακριβές και δύσκολη διαπραγμάτευση. Την έκραζαν τότε αλλά καλά έκανε. Μετά το άλλαξε μία συσκευή δωρεάν οπουδήποτε. Οχι ότι θα με ακούσετε, αλλά μην κάνετε κατάχρηση και δίνετε σε άλλους. Γιατί εσείς που πληρώνετε χάνετε (εκτός αν την πουλάτε).
Φιλέ polakis ναι το λέει στους ορούς. Διάβασε το καλά. Είναι όπως στο Netflix που κάποιοι το "household" το μεταφράζουν όπως θέλουν.

Οσον αφορά τους λογαριασμούς πού αναφέρθηκε κάποιος, εμένα 3 φορές έχουν κάνει λάθος (οι 2 σε ανανεώσεις) και το διορθώνουν αργότερα. Μία περίπτωση ήταν αυτή που είπες. Χρέωση τιμοκαταλόγου που την επέστρεψαν μετά.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ έχω ott και είχα δώρο μια συνδρομή και το έδωσα στον αδερφό μου που είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Ακόμα και αν ανέβαινε η χρέωση προκειμένου να έχω άλλη μια συσκευή πάλι το ίδιο θα έκανα. Πάλι στον αδερφό μου θα το έδινα. Δεν είναι κακό να προσφέρουμε όταν και όποτε μπορούμε.

Άθλια η εικόνα στο live Dortmunt-Bayern. 576p και με 100άρα οπτική για τα μπάζα η ποιότητα εικόνας

Καλησπέρα. Διέκοψα επειδή χρεωνομουν κ δεν το θέλω άλλο το cosmote tv go extra μέσα από το site της cosmote κ το account μου. Ομως δεν θα επρεπε μια συσκευη να παραμενει διαθέσιμη? Πλεον δεν με αφηνει απο το link του go να μπω. Και όταν ξαναπηγαινω στις υπηρεσίες στη cosmote μου γράφει αγορα cosmote go.δηλαδη αν το Ε ενεργοποιήσω θα ανοίξουν πάλι οι έξτρα συσκευές. Δεν θα έπρεπε να το λέει ξεχωριστά η έχει αλλάξει κάτι?

Καλησπέρα. Διέκοψα επειδή χρεωνομουν κ δεν το θέλω άλλο το cosmote tv go extra μέσα από το site της cosmote κ το account μου. Ομως δεν θα επρεπε μια συσκευη να παραμενει διαθέσιμη? Πλεον δεν με αφηνει απο το link του go να μπω. Και όταν ξαναπηγαινω στις υπηρεσίες στη cosmote μου γράφει αγορα cosmote go.δηλαδη αν το Ε ενεργοποιήσω θα ανοίξουν πάλι οι έξτρα συσκευές. Δεν θα έπρεπε να το λέει ξεχωριστά η έχει αλλάξει κάτι?
Άλλο το ott άλλο το go. Με το ott μπαίνουμε με το mail και κωδικό από το my cosmote. Στο go μπαίνουμε με τα στοιχεία κάρτας συνδρομητή στο ote TV. Είναι 2 τελείως διαφορετικα πράγματα.

Re: Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Άλλο το ott άλλο το go. Με το ott μπαίνουμε με το mail και κωδικό από το my cosmote. Στο go μπαίνουμε με τα στοιχεία κάρτας συνδρομητή στο ote TV. Είναι 2 τελείως διαφορετικα πράγματα.
μα δεν αναφερθηκα στο ΟΤΤ πουθενά

μα δεν αναφερθηκα στο ΟΤΤ πουθενά
Από το account έχει 2 απενεργοποιησεις . Μια για τις έξτρα συσκευές και μια για το go ως υπηρεσία. Είσαι σίγουρη ότι πάτησες να φύγουν μόνο οι έξτρα και όχι όλο το go ;

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Από το account έχει 2 απενεργοποιησεις . Μια για τις έξτρα συσκευές και μια για το go ως υπηρεσία. Είσαι σίγουρη ότι πάτησες να φύγουν μόνο οι έξτρα και όχι όλο το go ;

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
είχε 2. Τώρα έχει μια. Ξεκάθαρα. Τώρα αν πάω να ξαναπατησω το 'αγορα cosmote tv go' δεν ξέρω τι θα μου βγάλει άλλα επειδή θα ενεργοποιηθούν πάλι κ οι έξτρα συσκευές δεν μπορώ να το ρισκάρω. Έπρεπε να βγάλω φώτο.

είχε 2. Τώρα έχει μια. Ξεκάθαρα. Τώρα αν πάω να ξαναπατησω το 'αγορα cosmote tv go' δεν ξέρω τι θα μου βγάλει άλλα επειδή θα ενεργοποιηθούν πάλι κ οι έξτρα συσκευές δεν μπορώ να το ρισκάρω. Έπρεπε να βγάλω φώτο.
update. Μάλλον κατάλαβα τι συμβαίνει κ τι έχει αλλάξει. Μπήκα τελικά να το ενεργοποιήσω κ κάτω μου έχει να τσεκάρω αν θέλω επιπλέον συσκευές.δεν το έκανα εφοσων δεν θέλω ξσνα την έξτρα χρέωση (που θα έπρεπε να αναφέρει) . Αν κάποιος το πατήσει κ μελλοντικά θέλει να απενεργοποιήσει τις έξτρα συσκευές δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Έχει μόνο cosmote tv go. Παλαιότερα ξέρω κ εγώ υπήρχε.

Η υπηρεσία και οι εφαρμογές COSMOTE TV GO σύντομα θα καταργηθούν
Εφόσον είσαι συνδρομητής COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου και έχεις ενεργοποιήσει το COSMOTE TV GO, μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στις εφαρμογές της νέας COSMOTE TV και να αναβαθμίσεις την ψυχαγωγία σου!
Έτσι θα συνεχίσεις να απολαμβάνεις περιεχόμενο της COSMOTE TV συνδρομής σου, όπου κι αν βρίσκεσαι, στο κινητό, το tablet και τον υπολογιστή σου και θα σου δοθεί η επιπλέον δυνατότητα για χρήση σε Smart TV.
Ενεργοποίησέ το τώρα μέσα από το My COSMOTE web κάνοντας Login με το COSMOTE id σου, στο οποίο έχεις συνδέσει την ενεργή TV συνδρομή σου.
Όταν ολοκληρωθεί η μετάβαση, χρησιμοποίησε το COSMOTE id σου για να συνδεθείς στην νέα COSMOTE TV.
https://www.cosmote.gr/portal/residential/choose/services/cosmotetvgo

Cosmote Go με extra 2 συσκευες ... μεταβαση σε ΟΤΤ
Μπορουμε να κανουμε διαφορετικους users οπως στο δορυφορικο με αλλα κωδικο?

Θα πρέπει να συνδέεστε στην εφαρμογή με το ίδιο email / τηλέφωνο και κωδικό.
Με την σύνδεση στη νέα εφαρμογή, υπάρχει η επιλογή για δημιουργία διαφορετικών προφιλ. Αυτά τα προφίλ δεν έχουν διαφορετικά στοιχεία σύνδεσης, ο χρήστης διαλέγει το προφίλ του από το μενού και πληκτρολογεί το πιν του.

Σε εμένα έχει θέμα και ενώ συνδέομαι στο my cosmote μου λέει ότι δεν έχω συνδέσεις ,τις βλέπω μόνο από το app cosmote πως αλλιώς μπορώ να αλλάξω το go με το ΟΤΤ ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Στο site τις cosmote μπαίνεις και δημιουργείς ενα cosmote id με το μέιλ σου,από εκεί βλέπεις κινητό σταθερό και τβ ,μπαίνεις τβ και στο go κάνεις την μετάβαση . 2' δουλειά είναι.

Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι το έχω κάνει αυτό αλλά λέει ότι δεν έχω συνδέσεις ενώ υπάρχουν κανονικά ,στο app τις cosmote τις βλέπω κανονικά αλλά στο web όχι αυτό λέω και ποιο πίσω .
0b70fe630c22e0c4dad6ae090dd490c5.jpg

c547f069fa923a3379f4146ff48213ea.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν τους κάνεις ένα τηλεφώνημα;

Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk