Cosmote TV GO

Αυτό κάνω ένα μήνα τώρα αλλά κανεις δεν ξέρει τίποτα πέφτω συνέχεια πάνω σε άσχετους .

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Αυτό κάνω ένα μήνα τώρα αλλά κανεις δεν ξέρει τίποτα πέφτω συνέχεια πάνω σε άσχετους .

Sent from my iPad using Tapatalk
Εκεί στο πρόσθεσε συνδέσεις σε πάει αλλού ή σε πάει στην κάτω φώτο που έβαλες; Στο τηλέφωνο σε πιο τμήμα καλείς; Έχω καιρό να τους πάρω :) τους έστρωσα :)

Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην φωτό που ανέβασα ,μετά δεν προχωράει ,έχω βαρεθεί να τους περνώ τηλέφωνο και να μην βγάζω άκρη .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καν τους αναφορά ότι εφόσον οι κλήσεις καταγράφονται από αυτούς και δεν σε εξυπηρετούν στα δικαιώματα που παρέχουν θα προχωρήσεις αλλιώς,και ζήτησε ονοματεπώνυμο πάντα και κάνα προϊστάμενο. Θα δεις μετά αν θα το λύσουν ή όχι!!!!

Καν τους αναφορά ότι εφόσον οι κλήσεις καταγράφονται από αυτούς και δεν σε εξυπηρετούν στα δικαιώματα που παρέχουν θα προχωρήσεις αλλιώς,και ζήτησε ονοματεπώνυμο πάντα και κάνα προϊστάμενο. Θα δεις μετά αν θα το λύσουν ή όχι!!!!

Όμορφα όμως χωρίς νευρικότητα και με μεγάλη υπομονή!!!

Να πω την αλήθεια τους έχω βαρεθεί εκεί στην cosmote,δεν έχω άλλη υπομονή για τώρα .
Τελειώνει τώρα 2/7 το cosmote Tv και λέω να το κάνω διακοπή .
Sent from my iPhone using Tapatalk

Γνωρίζει κάποιος εγώ που είμαι κάτοχος 2 μπουκετων δορυφορικού cosmote tv ένα full κ ένα cinema pack Και που στο go πήγαινε ξεχωριστά αφού το καθένα είχε διαφορετικό username συνδρομητή κλπ...Στη νέα υπηρεσία ott πως θα γίνει ο διαχωρισμός από το site το ανάλογο στο my cosmote ? Γιατί ζητάει id. Αυτό θα είναι το ένα ενιαίο στον λογαριασμό μου!

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Θα συνδέεσαι με το ίδιο ID και θα διαλεγεις ποιο πακέτο θα θέλεις να δεις.
Το κάθε πακέτο θα έχει διαφορετικά όρια, δηλαδή θα μπορείς να βλέπεις από μια συσκευή μέσω του full και από μια μέσω του cinema.

Θα συνδέεσαι με το ίδιο ID και θα διαλεγεις ποιο πακέτο θα θέλεις να δεις.
Το κάθε πακέτο θα έχει διαφορετικά όρια, δηλαδή θα μπορείς να βλέπεις από μια συσκευή μέσω του full και από μια μέσω του cinema.
ok ευχαριστω

δεν μπορω να καταλαβω,τι γινεται.
Εχω το βι γκο στο πι σι στο οποιο μπαινω μ'ενα ονομα προσβασης κι ενα πιν,που μου ειχε δωσει η κοσμοτε με την ενεργοποιηση του δορυφορικου.
Οταν παω να κανω την αλλαγη στη καινουρια υπηρεσια,μου ζηταει μειλ ή τηλεφωνο κι οχι τους κωδικους.
Αντε λεω να βαλω μειλ ή τηλεφωνο,δεν με βρισκει.

Θα πρέπει από το "πι σι" να μπεις στο my cosmote που είναι συνδεδεμένο με το ΑΦΜ της τηλεόρασης και να κάνεις τη μετατροπή.
Αφού γίνει, θα συνδέεσαι με το email/τηλέφωνο του my cosmote στη νέα εφαρμογή.

ποιο ειναι το ΑΦΜ της τηλεορασης;
Και τι σχεση εχει η τι βι;
Στη συνδεση cosmote tv που εχεις,εχεις δηλωσει στην cosmote το ΑΦΜ σου(η τηλεοραση δεν εχεις ΑΦΜ)
Θα πας λοιπον μεσα απο τον υπολογιστη σου στο my cosmote και θα κανεις εγγραφη,με ενα μειλ σου και οτι στοιχεια σου ζηταει για την εγγραφη
Μετα θα δεις στις συνδεσεις σου και στο cosmote tv οτι σου εχει μια επιλογη να μεταφερθεις απο το go στην Νεα cosmote tv.Αφου κανεις τη διαδικασια μεταφορας στην νεα cosmote tv,κατεβαζεις την νεα εφαρμογη cosmote tv και εκει κανεις συνδεση με το μειλ και τον κωδικο που εφτιαξες για την εγγραφη σου στο my cosmote

Στη συνδεση cosmote tv που εχεις,εχεις δηλωσει στην cosmote το ΑΦΜ σου(η τηλεοραση δεν εχεις ΑΦΜ)
Θα πας λοιπον μεσα απο τον υπολογιστη σου στο my cosmote και θα κανεις εγγραφη,με ενα μειλ σου και οτι στοιχεια σου ζηταει για την εγγραφη
Μετα θα δεις στις συνδεσεις σου και στο cosmote tv οτι σου εχει μια επιλογη να μεταφερθεις απο το go στην Νεα cosmote tv.Αφου κανεις τη διαδικασια μεταφορας στην νεα cosmote tv,κατεβαζεις την νεα εφαρμογη cosmote tv και εκει κανεις συνδεση με το μειλ και τον κωδικο που εφτιαξες για την εγγραφη σου στο my cosmote

οκ,κατανοητο.
Αλλα γιατι απ'τη ηδη υπαρχουσα εγγραφη με τους κωδικους που μου ειχε δωσει η κοσμοτε να μη γινεται;
Ενταξει,ρητορικο το ερωτημα,προφανως και δεν ξερεις.

Γιατί άλλη υπηρεσία το go, άλλη το ΟΤΤ.
Στο go ήθελες την ταυτότητα συνδρομής του δορυφορικού (αυτός είναι ο κωδικός), ενώ στο ΟΤΤ που είναι σχεδιασμένο ώστε να παίζει χωρίς δορυφορική συνδρομή χρειάζεται μόνο τους κωδικούς του cosmote id σου.
Στο λογαριασμό σου στο My cosmote (cosmote id λέγεται) συνδέονται όλα σου τα κινητά, σταθερά και τηλεορασεις που έχεις στο ΑΦΜ σου.

μολις εκανα την μετατροπη απο την ιστοσελιδα σε οtt ( δορυφορικος συνδομητης) , με εγκατεστημενη την εφαρμογη σε sony android tv . Kαι διαπιστωνω οτι η συνδεση που εχω μεσω booster δεν αναγνωριζεται απο την εφαρμογη της cosmote. Διαβαζει μονο την συνδεση την ταχυτητα που εχω στην γραμμη ( 3Mbps) , και οχι τα 15 που μετρησα στην εφαρμογη του νετφλιξ που μου δινει συνδυαστικα μεσω booster. Απαραδεκτοι απλα . τελειωνει το συμβολαιο booster + τηλεφωνο και θα φανε σουτ .Υπαρχουν και αλλοι παροχοι με ασυρματο δικτυο με καλυτερες υπηρεσιες στα ιδια λεφτα με τον οτε .

Κανονικά θα έπρεπε να παίζει γιατί δεν είναι IPTV, αλλά μια ΟΤΤ υπηρεσία όπως είναι και το Netflix. Κάλεσε τους στο 13788 δωρεάν για να το δουν.

Επίσης το "καλύτερες υπηρεσίες" μη το δένεις κόμπο.

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

μολις εκανα την μετατροπη απο την ιστοσελιδα σε οtt ( δορυφορικος συνδομητης) , με εγκατεστημενη την εφαρμογη σε sony android tv . Kαι διαπιστωνω οτι η συνδεση που εχω μεσω booster δεν αναγνωριζεται απο την εφαρμογη της cosmote. Διαβαζει μονο την συνδεση την ταχυτητα που εχω στην γραμμη ( 3Mbps) , και οχι τα 15 που μετρησα στην εφαρμογη του νετφλιξ που μου δινει συνδυαστικα μεσω booster. Απαραδεκτοι απλα . τελειωνει το συμβολαιο booster + τηλεφωνο και θα φανε σουτ .Υπαρχουν και αλλοι παροχοι με ασυρματο δικτυο με καλυτερες υπηρεσιες στα ιδια λεφτα με τον οτε .
Αν και θα έπρεπε να δουλεύει ελεύθερα με το booster και μάλιστα είχαν πει εξ αρχής ότι δουλεύεις, έχει αποδειχθεί στην πράξει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κρίμα πάντως γιατι θα ήταν καλή η εμπειρία να μπορεις να δεις μέσω booster σε αδύναμες γραμμές.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Αν και θα έπρεπε να δουλεύει ελεύθερα με το booster και μάλιστα είχαν πει εξ αρχής ότι δουλεύεις, έχει αποδειχθεί στην πράξει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κρίμα πάντως γιατι θα ήταν καλή η εμπειρία να μπορεις να δεις μέσω booster σε αδύναμες γραμμές.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το λόγο που δεν υποστηρίζεται. Το μόνο που λένε είναι ότι θα φτιαχτεί στο μέλλον. Στην αρχή δεν το γνώριζαν όλοι οι υπάλληλοι αυτό.