Cosmote TV GO

Παιδιά καλησπέρα. Μου έσκασε SMS σήμερα πως 15 Οκτώβρη θα σταματήσει το Cosmote TV Go και να ενεργοποιήσω το Νέο Cosmote TV.
Μέχρι τώρα εγώ έβλεπα στο σπίτι μου Αθλητικά και ταυτόχρονα έβλεπε και ο πατέρας μου στο δικό του σπίτι μέσω κινητού.
Τώρα αυτά τα ξεχνάμε? Ακόμα και το πακέτο extra συσκευών να ενεργοποιήσω, τα αθλητικά μονο από 1 συσκευή λέει θα μπορώ να τα βλέπω!
Καταστροφήήήή!!!

Είναι δορυφόρος συν μια ακόμα ταυτόχρονα
Οπότε με τον πατέρα σου θα σαι οκ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ναι και το επιπλέον είναι ότι μπορείς να έχεις την εφαρμογή σε 5 συσκευές και όχι σε 1 που είχες με το go αλλά θα βλέπεις σε 1 από τις 5 ταυτόχρονα. Όλα αυτά ανεξάρτητα το τι θα βλέπεις με το δορυφορικό.

#DJSTAVROS ότι σου είπαν τα παιδιά από πάνω.... Κι εγώ δορυφορικό έχω και βλέπω και από τα δύο....

Αν αγοράσω extra go θα μπορώ να βλέπω σε περισσότερες συσκευές ταυτόχρονα? και αθλητικά? Η βασική μου ειναι δορυφορικό

#agrino θα βλέπεις από το δορυφορικό και από άλλες δύο ταυτόχρονα με το πακέτο έξτρα συσκευών... Αθλητικά όμως μόνο από το δορυφορικό και από άλλη μία συσκευή...

Με ott δεν υπάρχει με επιπλέον πληρωμή ταυτόχρονα θέαση σε 2 οθόνες ?
Για τα αθλητικά δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Θέαση μόνο σε μία συσκευή πέρα του δορυφορικού δέκτη.

Για να ενεργοποιηθεί η όλη διαδικασία πρέπει να κανεις Cosmote id;
Ρωτάω γιατί έχω συγγενή με δορυφορικό χωρίς καν - προς το παρόν - Ίντερνετ στο σπίτι και έχω απορία αν θα μπορεί να ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυτή. Και αν την ενεργοποιήσει σε τι συσκευές θα μπορεί να δει δεύτερο κανάλι; (βάζοντας λογικά και Ίντερνετ).

σωστα, τέλος στις 15/10
Για να ενεργοποιηθεί η όλη διαδικασία πρέπει να κανεις Cosmote id;
Ρωτάω γιατί έχω συγγενή με δορυφορικό χωρίς καν - προς το παρόν - Ίντερνετ στο σπίτι και έχω απορία αν θα μπορεί να ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυτή. Και αν την ενεργοποιήσει σε τι συσκευές θα μπορεί να δει δεύτερο κανάλι; (βάζοντας λογικά και Ίντερνετ).
Χρειάζεται να έχεις ID. Για να κανεις εγγραφή δεν χρειάζεται να έχεις ίντερνετ, κάνει ταυτοποίηση με SMS στο κινητό επικοινωνίας που έχει δηλωμένη η καρτέλα σου.
Θα μπορεί να συνδέσει μέχρι 5 συσκευές (κινητά, tablet, tv box, τηλεοράσεις ή υπολογιστές) και από αυτές τις 5 θα μπορεί να βλέπει σε μια κάθε φορα. Ο δορυφορικός δεν επηρεάζεται, μπορεί να βλέπει παραλληλα.

Έχει βάλει κανείς την εφαρμογή σε Android tv;
Στην ανάλυση δεν εχω δυνατότητα επιλογής γιατί εμφανίζει μονο την αυτόματη επιλογη

Παιδιά υπάρχει περίπτωση να είναι διαθέσιμη η εφαρμογή σε τηλεόραση LG 5ετίας? Yποστηρίζει κανονικά Netflix και άλλες υπηρεσίες...

Θα βγει Οκτωβρίο για lg θα δούμε αλλά λογικά άκυρο θα παίζει σε 4.0 web os και μετά φαντάζομαι

Εγώ που κάλεσα δε μου διευκρίνισαν αν έχεις δορυφορική ότι θα εχεις free και ταυτόχρονα σε άλλη συσκευή και να βλέπεις ταυτόχρονα?θα έπεσα σε άσχετη υπαλλήλο μαλλον

οχι, ισχύει κανονικα αυτο που σου είπε. βλέπεις από το δορυφορικό + 1 συσκευή στην εφαρμογή.

Αναφέρεται πλέον και επίσημα η διακοπή του στις 15 του επόμενου μήνα. Η απορία μου είναι γιατί σε μένα ακόμα δεν έχει επιλογή για μετάβαση στη νέα υπηρεσία;

αν έχεις δορυφορική cosmote tv multiview με 2 αποκ/τες τι ισχύει για το app της cosmote; Μπορείς να το έχεις ταυτόχρονα σε 1 ή σε 2 συσκευές;