Cosmote TV GO

Καλημέρα! Μία απορία μου: ΔΕΝ είμαι συνδρομητής cosmote tv, απλά είχα ενεργοποιήσει το 2017 μία ειδική προσφορά της cosmote, το tv go sports pack, όπου με 15 ευρώ τον μηνα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, είχα πρόσβαση στα σπορ κανάλια της cosmote από κινητό, laptop ή tablet.
Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση από 15 Οκτωβρίου?

Καλημέρα! Μία απορία μου: ΔΕΝ είμαι συνδρομητής cosmote tv, απλά είχα ενεργοποιήσει το 2017 μία ειδική προσφορά της cosmote, το tv go sports pack, όπου με 15 ευρώ τον μηνα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, είχα πρόσβαση στα σπορ κανάλια της cosmote από κινητό, laptop ή tablet.
Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση από 15 Οκτωβρίου?
Καμία ενημέρωση επί του θέματος. Μάλλον θα περιμένουμε τη τελευταία στιγμή για να δούμε.

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Καμία ενημέρωση επί του θέματος. Μάλλον θα περιμένουμε τη τελευταία στιγμή για να δούμε.

τελικά κατάφερα να μιλήσω με 13888 και μου είπαν ότι το πακέτο που έχω (cosmote tv go sport pack με 15 /μήνα) θα παραμείνει ως έχει και μετά τις 15 Οκτωβρίου.

τελικά κατάφερα να μιλήσω με 13888 και μου είπαν ότι το πακέτο που έχω (cosmote tv go sport pack με 15 /μήνα) θα παραμείνει ως έχει και μετά τις 15 Οκτωβρίου.
Η υπηρεσία θα διακοπεί. Αυτό είναι δεδομένο. Πώς θα γίνει όμως η μετάβαση για όσους είχαν τα αυτόνομα πακέτα;

Εγώ πάντως τους πήρα τηλέφωνο και μετά από 27 λεπτά κοινής προσπάθειας, έβαλα την καινούργια υπηρεσία.
Μιλάμε για πολύ μανούρα.
Και υπόψην οτι είμαι κανονικός φουλ συνδρομητής ,οποτε δεν ειχα καμμία ιδιαιτερότητα .

Σήμερα στο τάμπλετ (samsung a7) κόλλησε το σύμπαν, όταν πήγα να δω σπορ7.
Ευτυχώς που η κόρη μου ήξερε το κόλπο και του έκανε reset.
Και κολλήματα κάνει και δύσχρηστο είναι....απορώ γιατί μας έβαλαν σε τέτοιους μπελάδες.
Όμως σαν να έχει καλύτερη εικόνα από το go.

Μιχάλη αυτό είναι;

Αν ναι δεν έχει αρκετά δυνατό επεξεργαστή. Αν πάλι είναι το μοντέλο του 2020, δεν δικαιολογείται να κάνει κολλήματα.

SAMSUNG GALAXY TAB A 2016 SM-T585 .
Παντως Ανδρέα με το παλιό TV GO, δεν είχε κολλήσει ποτέ.
Βέβαια ο TV GO είχε πολύ πιο απλούστερο μενού, αλλα την δουλειά που ήθελες , την έκανε μια χαρά.

Δυστυχώς Μιχάλη είναι πλέον αδύναμο για τη νέα εφαρμογή -παρότι για την εποχή που κυκλοφόρησε ήταν πολύ καλό. Πιθανότατα ζορίζεται αρκετά σε ram με το android 8.
Η παλαιά εφαρμογή ήταν πολύ πιο ελαφριά.

Χρειάζεται τουλάχιστον 4GB RAM -για σήμερα, με τις σημερινές εφαρμογές και έκδοση android. Όσον αφορά τους επεξεργαστές, οι περισσότεροι πλέον είναι οκταπύρηνοι, παρά ταύτα, αυτό δεν σημαίνει κάτι όσον αφορά τη συνολική απόδοση του SoC. Υπάρχουν πολλές μεταβλητές όπως χρονισμός, λιθογραφία, cache, μικροκώδικας κ.α. που επηρεάζουν την απόδοση.

Λίγο μπακάλικα, οι mid-range επεξεργαστές συνήθως είναι ικανοποιητικοί για τα επόμενα 2-3 έτη, οι ''hi-end'' για τα επόμενα 4-5. Από οικονομικής πλευράς συνήθως συμφέρει να αλλάζεις mid range συσκευές πιο συχνά παρά hi-end σε μεγαλύτερα διαστήματα.

Eγκατέστησα Cosmote TV σε τηλεόραση Sony με Android 8.0 αλλά η εικόνα ήταν πολύ μέτρια...
Για ποιό λόγο μου έχει ως μόνη επιλογή τα 576P ??? Μπορείς να δεις Θρύλο σε 576P?

Eγκατέστησα Cosmote TV σε τηλεόραση Sony με Android 8.0 αλλά η εικόνα ήταν πολύ μέτρια...
Για ποιό λόγο μου έχει ως μόνη επιλογή τα 576P ??? Μπορείς να δεις Θρύλο σε 576P?

Άλλαξε ομάδα!!(Δες την ΠΑΟΚΑΡΑ)

Sent from my iPad using Tapatalk

Αν φθάσει έστω στα 720P η εικόνα άντε να δω το ματς με την Κράσνονταρ.

Σωστός....Ε να εισηγηθουμε να το φτιάξουμε,μια μέρα εμεινε

Στην νεα εφαρμογη,πως μπορω να δω ποσες και ποιες εχουν γινει paired,και όπως επίσης πως μπορώ να αλλάξω κάποια;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Δεν μπορείς. Αν έχεις φτάσει τις 5 ή 7 (ανάλογα με το αν έχεις πακέτο πρόσθετων συσκευών), όταν πας να προσθέσεις την επόμενη θα σου βγάλει παράθυρο για να διαγράψεις μια από τις προηγούμενες.

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Εγώ με το master κωδικο απο το tablet που έχω το app σε Ipados μέσα απο το προφίλ μου εχω μπεί έχω διαγραψει συσκευή πριν φτασω τις πέντε , εχω φτιαξει καινουργια και έχω τροποιησει και παλιά πατώντας στο μολυβάκι (αλλάζοντας τον κωδικό της). Ολα αυτα ενώ έχω και το δορυφορικό.

Re: Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Εγώ με το master κωδικο απο το tablet που έχω το app σε Ipados μέσα απο το προφίλ μου εχω μπεί έχω διαγραψει συσκευή πριν φτασω τις πέντε , εχω φτιαξει καινουργια και έχω τροποιησει και παλιά πατώντας στο μολυβάκι (αλλάζοντας τον κωδικό της). Ολα αυτα ενώ έχω και το δορυφορικό.
Από πού το έκανες αυτό στις ρυθμίσεις. Που το βγαζει?

Το αθλητικό 4Κ χτες μου το έβγαζε στο μενού και από android box και στο ipad,και τωρα δεν υπάρχει
Ξέρει κανείς τι παίζει;