Cosmote TV GO

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Από πού το έκανες αυτό στις ρυθμίσεις. Που το βγαζει?

Ακριβώς Ρυθμίσεις μετά στο υπομενου Ρυθμίσεις Υπηρεσίας -εκεί σε ρωτάει κωδικό- και μετά αφού δώσεις κωδικό σου ανοίγει αλλο υπομενού όπου και πατάς το Διαχείριση προφίλ

Εκεί τέλος βλέπεις τις συσκευές και κάνεις τις αλλαγές που θέλεις

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Ακριβώς Ρυθμίσεις μετά στο υπομενου Ρυθμίσεις Υπηρεσίας -εκεί σε ρωτάει κωδικό- και μετά αφού δώσεις κωδικό σου ανοίγει αλλο υπομενού όπου και πατάς το Διαχείριση προφίλ

Εκεί τέλος βλέπεις τις συσκευές και κάνεις τις αλλαγές που θέλεις

Σε android φτάνω μεχρι διαχείριση προφίλ όπου όμως βλέπω μόνο τα προφίλ και όχι τις συσκευές για να τις διαχειριστώ

Ανέβασε μια φωτο να δούμε γιατί μου κάνει εντύπωση. Κι εγώ iPad έχω αλλά και γενικά σε όλες μου τις συσκευές πουθενά δεν έχω δει διαχείριση συσκευών.

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Όχι δικό μου λάθος είναι όπως το έγραψα, έχω αντιστοιχίσει από ένα προφίλ σε κάθε μια συνδεδεμένη συσκευή , το προφίλ μπορώ να το διαγράψω , αλλάξω αλλά λογικά η συσκευή δεν επηρεάζεται και παραμένει.

Στη νέα εφαρμογή υπάρχει κανονικά η καθυστέρηση των 30 δευτερολεπτων στους αγώνες ή έχει μειωθεί;
Επίσης σε τι ποιότητα παίζει; Σε μια 48-55αρα οθόνη φαίνεται καλύτερα σε σχέση με το παλιό tv go?

Υπαρχει καθυστερηση 20’’ περιπου. Ποιοτητα και frames κλασεις ανωτερα σε σχεση με το go σε μεγαλη τηλεοραση. Παιζει 1080p αλλα και 4Κ καναλι αθλητικο.

Υπαρχει καθυστερηση 20’’ περιπου. Ποιοτητα και frames κλασεις ανωτερα σε σχεση με το go σε μεγαλη τηλεοραση. Παιζει 1080p αλλα και 4Κ καναλι αθλητικο.

Σε ευχαριστώ Πολύκαρπε!

Με ρωτάει ένα φιλαράκι επειδή έχει cosmote αλλά δεν έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία, ποια είναι η διαδικασία;

Να πω ότι η υπηρεσία είναι στον πατέρα του. Τι θα χρειαστεί από τα στοιχεία του;

Μόνη επιλογή τα 576P σε Sony ΤV 43 ιντσών με Αndroid 8.0. Γιατί συμβαίνει αυτό?

Η πλάκα είναι ότι με βλέπω μετά τις 15 του μήνα να πληρώνω κάτι που δεν θα έχω. Ακόμα δε γνωρίζω τι θα γίνουν όσοι έχουν συμβόλαιο με την υπηρεσία.

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Η πλάκα είναι ότι με βλέπω μετά τις 15 του μήνα να πληρώνω κάτι που δεν θα έχω. Ακόμα δε γνωρίζω τι θα γίνουν όσοι έχουν συμβόλαιο με την υπηρεσία.
Έχει χρέωση το go?
Δεν θα περάσει στην νέα πλατφόρμα αυτόματα?
Αυτό νομίζω αναφέρει το SMS.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Έχει χρέωση το go?
Δεν θα περάσει στην νέα πλατφόρμα αυτόματα?
Αυτό νομίζω αναφέρει το SMS.

Για τους συνδρομητές της δορυφορικής τηλεόρασης.

Για τους συνδρομητές της δορυφορικής τηλεόρασης.
Και εγώ αυτό έχω απλά εμένα ήρθε το μήνυμα, μπήκα στο my cosmote μου και το άλλαξα.
Το go δεν χρεώνεται ήταν και είναι δωρεάν οπως λέει η σύμβαση που έχουμε, χρεώνεται μόνο η βασική υπηρεσία του δέκτη. Το υπόλοιπο είναι τσάμπα παροχή και δεν περιγράφεται στο κύριο συμβόλαιο ( το, go είχε δική του που λέει αυτό ακριβως ότι ειναι μια δωρεάν υπηρεσία εκτός της βασικής παροχής). Με τα ίδια χαρακτηριστικά είναι και η νέα υπηρεσία με τα την μετατροπή οποτε δεν έχεις να φοβάσαι για κάτι, προχώρα ελεύθερα στο να το γυρίσεις

Και εγώ αυτό έχω απλά εμένα ήρθε το μήνυμα, μπήκα στο my cosmote μου και το άλλαξα.
Το go δεν χρεώνεται ήταν και είναι δωρεάν οπως λέει η σύμβαση που έχουμε, χρεώνεται μόνο η βασική υπηρεσία του δέκτη. Το υπόλοιπο είναι τσάμπα παροχή και δεν περιγράφεται στο κύριο συμβόλαιο ( το, go είχε δική του που λέει αυτό ακριβως ότι ειναι μια δωρεάν υπηρεσία εκτός της βασικής παροχής). Με τα ίδια χαρακτηριστικά είναι και η νέα υπηρεσία με τα την μετατροπή οποτε δεν έχεις να φοβάσαι για κάτι, προχώρα ελεύθερα στο να το γυρίσεις

Αυτό λέω κι εγώ. Εγώ δεν έχω το δορυφορικό. Έχω μόνο το go. Ανεξάρτητα. Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση ακόμα όμως.

Αυτό λέω κι εγώ. Εγώ δεν έχω το δορυφορικό. Έχω μόνο το go. Ανεξάρτητα. Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση ακόμα όμως.
Ααα τότε παρανόησα και συγνώμη γι αυτό, έχεις standalone παλιό πακέτο. Η λογική λέει ότι θα γυρίσεις στο OTT δωρεάν με ξεκλείδωτα τα κανάλια οιυ έχει το αντίστοιχο ενεργό πακέτα δλδ εάν έχεις sport standalone go θα πας στο sport standalone OTT... Ειδωμεν

Κι εγώ έχω το TV GO Sports pack, το ανεξάρτητο, όπως λες. Έχω μιλήσει με 4 εκπροσώπους Cosmote και έχω λάβει 4 διαφορετικές απάντήσεις. Τις παραθέτω με χρονική σειρά:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1: "το πρόγραμμά σας θα συνεχιστεί και μετά τις 15/10, ακριβώς ως έχει".
ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2: "θα καταργηθεί το πρόγραμμά σας και θα αποκτήσετε τη νέα Cosmote TV, ΠΙΘΑΝΑ στα ίδια χρήματα, θα σας το διευκρινίσουμε σύντομα".
ΑΠΑΝΤΗΣΗ 3: "το TVGO καταργείται, αν θέλετε μπορείτε να έχετε το ίδιο ακριβώς πακέτο στη νέα Cosmote TV, με 16,46 για ένα εξάμηνο"
ΑΠΑΝΤΗΣΗ 4: "με 17,32 τον μήνα για ένα χρόνο αποκτάτε Cosmote TV με Android box κ.λπ. και παίρνετε δώρο και μία δωροεπιταγή 40 ".
Μόλις έστειλα mail για να μου δώσουν ΜΙΑ ξεκάθαρη και υπεύθυνη απάντηση.

...........
ΑΠΑΝΤΗΣΗ 4: "με 17,32 τον μήνα για ένα χρόνο αποκτάτε Cosmote TV με Android box κ.λπ. και παίρνετε δώρο και μία δωροεπιταγή 40 ".
Μόλις έστειλα mail για να μου δώσουν ΜΙΑ ξεκάθαρη και υπεύθυνη απάντηση.

Μου προσέφεραν αυτό με 17 /μ , μείον 5 στα τέλη κινητού (άρα 12 /μ!), δωράκια 40 και κάτι ειδικές προσφορές στο epithymies.gr κάτι τέτοιο.
Αποριες:
Το Android box τι ...box ειναι; κανένα της πλακος, οπότε χάλια μαυρα;
Αποδίδει καλα;
Παίρνει έξτρα εφαρμογές ή είναι κλειδωμενο;

Μου προσέφεραν αυτό με 17 /μ , μείον 5 στα τέλη κινητού (άρα 12 /μ!), δωράκια 40 και κάτι ειδικές προσφορές στο epithymies.gr κάτι τέτοιο.
Αποριες:
Το Android box τι ...box ειναι; κανένα της πλακος, οπότε χάλια μαυρα;
Αποδίδει καλα;
Παίρνει έξτρα εφαρμογές ή είναι κλειδωμενο;

Καλούτσικο είναι το boxάκι.
Παίζει οκ τα κανάλια της Cosmote δίχως προβλήματα ( το έχω σε 100αρα γραμμή, με δυνατό 5G σήμα από καλό router της Asus ).
Παίζει κομπλέ ταινίες ( local + online ) από Plex & Emby servers.
Μια χαρά παίζει επίσης ταινίες blu-ray από local area server ( DLNA ).
Παίρνει εφαρμογές ( και κάποιες που μπορεί να μην στις βγάζει το Play Store τις κάνεις sideload με κατεβασμένο apk αρχείο εύκολα ).

Σε συγκριση με το xiaomi mi box 3; αν βαλω εκει το app θα ειμαι ΟΚ; γιατι διαβασα οτι δεν παιζει netflix