Cosmote TV GO

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Σε συγκριση με το xiaomi mi box 3; αν βαλω εκει το app θα ειμαι ΟΚ; γιατι διαβασα οτι δεν παιζει netflix

Θα έλεγα πως το Xiaomi Mi Box 3 είναι λίγο καλύτερο.
Netflix δεν δοκίμασα να περάσω στον KaonMedia που δίνει ο ΟΤΕ, οπότε δεν μπορώ να σου επιβεβαιώσω άμεσα αν μπαίνει ή όχι.

Κι εγώ έχω το TV GO Sports pack, το ανεξάρτητο, όπως λες. Έχω μιλήσει με 4 εκπροσώπους Cosmote και έχω λάβει 4 διαφορετικές απάντήσεις. Τις παραθέτω με χρονική σειρά:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1: "το πρόγραμμά σας θα συνεχιστεί και μετά τις 15/10, ακριβώς ως έχει".
ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2: "θα καταργηθεί το πρόγραμμά σας και θα αποκτήσετε τη νέα Cosmote TV, ΠΙΘΑΝΑ στα ίδια χρήματα, θα σας το διευκρινίσουμε σύντομα".
ΑΠΑΝΤΗΣΗ 3: "το TVGO καταργείται, αν θέλετε μπορείτε να έχετε το ίδιο ακριβώς πακέτο στη νέα Cosmote TV, με 16,46 για ένα εξάμηνο"
ΑΠΑΝΤΗΣΗ 4: "με 17,32 τον μήνα για ένα χρόνο αποκτάτε Cosmote TV με Android box κ.λπ. και παίρνετε δώρο και μία δωροεπιταγή 40 ".
Μόλις έστειλα mail για να μου δώσουν ΜΙΑ ξεκάθαρη και υπεύθυνη απάντηση.
Η μηχανογράφηση της Cosmote είναι για τα πανηγύρια. Μια μετατροπή θα ήταν απλή διαδικασία στο εξωτερικό. Ξεκάθαρη απάντηση όμως δεν δίνουν και φοβάμαι ότι από βδομάδα θα χρεώνομαι χωρίς αντίκρισμα.

Μου προσέφεραν αυτό με 17 /μ , μείον 5 στα τέλη κινητού (άρα 12 /μ!), δωράκια 40 και κάτι ειδικές προσφορές στο epithymies.gr κάτι τέτοιο.
Αποριες:
Το Android box τι ...box ειναι; κανένα της πλακος, οπότε χάλια μαυρα;
Αποδίδει καλα;
Παίρνει έξτρα εφαρμογές ή είναι κλειδωμενο;

Παιδιά καλησπέρα, μήπως θα μπορούσατε να μας αναφέρετε με 17,32 ευρώ /μήνα ποιο ακριβώς πακέτο σας πρόσφεραν ? Ποιο πακέτο του out σας πρόσφεραν και δωροεπιταγη Γερμανός 40 ευρώ να φανταστώ ? Δέσμευση για 12 μήνες ?

Παιδιά καλησπέρα, μήπως θα μπορούσατε να μας αναφέρετε με 17,32 ευρώ /μήνα ποιο ακριβώς πακέτο σας πρόσφεραν ? Ποιο πακέτο του out σας πρόσφεραν και δωροεπιταγη Γερμανός 40 ευρώ να φανταστώ ? Δέσμευση για 12 μήνες ?
Το sport. Δωροεπιταγή 40 από Γερμανό + 5 έκπτωση στο καρτοσυμβολαιο που εχω -12 μηνο.

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Τα Nvidia είναι πανάκριβα...

Κάποιο άλλο xiaomi;
Mi box 3, mi box s και mi tv stick και τα 3 έχουν android tv os και μπορεί να εγκατασταθεί κανονικά από το play store το νέο app της cosmote tv. Έχει τσεκαριστει και στα 3

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Θα ήθελα κάτι με ethernet και όχι wifi και usb δεν έχει η τηλεόραση...

Με hdmi συνδεονται
Παντως το mi stick μια χαρα wifi εχει γι αυτο που τπ θες

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Πάρε ένα τέτοιο TP-LINK UE330 USB 3.0 3-PORT HUB & GIGABIT ETHERNET ADAPTER 2 IN 1 USB ADAPTER*(PER.612841) ώστε να έχεις και usb ελεύθερες.
Το έχω πάρει και λειτουργεί άψογα

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συν 18 ευρώ.

Το παρακάτω μου είπαν ότι κάνει την δουλειά που θέλω, έχει κανείς άποψη;

https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-KM1-Deluxe-S905X3-4GB-32GB-Android-9-0-TV-BOX--424642.html
Ίδια λεφτά με καλύτερες ονομαστικές προδιαγραφές αυτό που ποσταρες.
Το είχα δει και εγώ, όμως ένεκα της αμεσότητας και της υποστήριξης προτίμησα το Xiaomi

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα. Ξέρει κανείς γιατί η κατάργηση του Cosmote TVGO από αύριο 15 Οκτωβρίου μεταφέρθηκε για 9 Νοεμβρίου?

Μήπως λόγω του ότι δεν υπάρχει ακόμα εφαρμογή για LG τηλεοράσεις;
Καμία σχέση. Άλλη υπηρεσία. Απλά δεν πρόλαβαν να κάνουν όλη τη μετάβαση ακόμα.