COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

Ναι, με την οπτική θα έχεις dolby. Κάποια κανάλια του πακέτου έχουν ήδη.

Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Έχω ηχοσύστημα dolby5.1. Πως μπορώ να συνδέσω τον kaon για να έχω dolby αν τυχόν ο ΟΤΕ το βάλει στις ταινίες! Παρατήρησα οτι στην πίσω μεριά έχει μόνο L & R για τον ήχο ή κάνω λάθος! Αν τον συνδέσω με την θυρα SPDIF θα έχω αποτέλεσμα;

Μόνο με την οπτική θα έχεις dobly (ESPN America HD - δεν έχω δει κάποιο άλλο). Στην HDMI δεν στέλνει DD.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Και κατι τελευταίο! Βλέπω σε κάτι σελίδες οτι γράφουν SPDIF3.0GN ,2.0GN, 1.0GN! Αυτό τι είναι; Ποιά η διαφορά; ποιά είναι η κατάλληλη;
;

Μόνο με την οπτική θα έχεις dobly (ESPN America HD - δεν έχω δει κάποιο άλλο). Στην HDMI δεν στέλνει DD.

Εννοείς ότι δεν στέλνει ο Kaonmedia μόνο; Γιατί πχ ο Pace της Nova στέλνει DD από το HDMI.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Και κατι τελευταίο! Βλέπω σε κάτι σελίδες οτι γράφουν SPDIF3.0GN ,2.0GN, 1.0GN! Αυτό τι είναι; Ποιά η διαφορά; ποιά είναι η κατάλληλη;

Mην μπερδεύεσαι με περίεργες ορολογίες. Πρώτα απ' όλα θα κοιτάξεις αν ο ενισχυτής σου έχει είσοδο optical (αναφέρεται και ως toshlink).

Αν ναι, θα πάρεις ένα καλώδιο optical, π.χ.

optical%20cable.jpg

Και θα συνδέσεις την έξοδο του KAON με μία αντίστοιχη είσοδο του ενισχυτή σου.

Αν ο ενισχυτής σου έχει μόνο ψηφιακή coaxial είσοδο, τότε θα χρειαστείς μετατροπέα optical -> coaxial, π.χ.

09770RPO.jpg

Εννοείς ότι δεν στέλνει ο Kaonmedia μόνο; Γιατί πχ ο Pace της Nova στέλνει DD από το HDMI.

yeap. Κάποις περιορισμός είναι στο firmware/hardware του Kaon. Μπορεί να το φτιάξουν κάποτε αλλά μην ελπίζεις :)

συνδεσα τον kaonmedia με οπτικη στον ανισχυτη μου αλλα παλι δεν μου δειχνει ενδειξη για dolby digital οταν βαζω το espn hd.στις ρυθμισεις ηχου ειτε το βαλω pcm ειτε dolby τιποτα.ξερετε τι μπορει να φταιει;εσας σας βγαζει ενδειξη dolby;

Χθες παρατήρησα ότι η στάθμη της έντασης σήματος έπεσε κατά 11 μονάδες. Την ίδια στιγμή, της Nova κι ενώ χρησιμοποιείται το ίδιο καλώδιο, DiSeqC, combiner, πριζάκι, διακόπτης 0/12, δεν υπήρχε κάτι, καμία μεταβολή (οπότε αν ήταν θέμα καλωδίου θα είχε πρόβλημα και με τα 2). Έτσι ενώ έχω 100 στη στάθμη του σήματος, στην ένταση έπεσε κάτω από 60... Ξαφνικά αυτό χθες. Το βράδυ έπαιζε και τσίμπαγε της 11 μονάδες και ξαναέπεφτε, το πρωί σήμερα πάλι πεσμένο.

Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

Κάποιες παρατηρήσεις σχετικές με τον ΚΑΟΝ.
Ο δέκτης μετακόμισε σε εξοχικό και συνδέθηκε με scart σε 29άρα 4:3 CRT (100Hz - lol)

Πρόβλημα 1ο: Ο δέκτης δεν αποθηκεύει τις SD ρυθμίσεις με αποτέλεσμα ότι τιμές και να δώσεις στη επιλογή οθόνης (SD 16:9 ή 4:3) δε μπορείς να αποφύγεις το crop στην εικόνα. Φανταστείτε το σαν ζουμ. Π.χ. στο ΟΤΕ Σινεμα, το λογότυπο εμφανίζεται ως "Ε Σινεμα" Υπολογίστε πόση εικόνα λείπει. Οι σχετικές ρυθμίσεις της τηλεόρασης δε βοηθούν. Το ειρωνικό είναι πως στην προεπισκόπηση, δηλαδή κατά την εμφάνιση της λίστας καναλιών, η εικόνα εμφανίζεται ολόκληρη.

Πρόβλημα 2ο: Αυτό είναι άσχετο με τη σύνδεση σκαρτ και πιθανότατα έχει αναφερθεί. To EPG εμφανίζει το μισό κείμενο της περίληψης. (EPG και μετά Info)

Re: Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

Κάποιες παρατηρήσεις σχετικές με τον ΚΑΟΝ.
Ο δέκτης μετακόμισε σε εξοχικό και συνδέθηκε με scart σε 29άρα 4:3 CRT (100Hz - lol)

Πρόβλημα 1ο: Ο δέκτης δεν αποθηκεύει τις SD ρυθμίσεις με αποτέλεσμα ότι τιμές και να δώσεις στη επιλογή οθόνης (SD 16:9 ή 4:3) δε μπορείς να αποφύγεις το crop στην εικόνα. Φανταστείτε το σαν ζουμ. Π.χ. στο ΟΤΕ Σινεμα, το λογότυπο εμφανίζεται ως "Ε Σινεμα" Υπολογίστε πόση εικόνα λείπει. Οι σχετικές ρυθμίσεις της τηλεόρασης δε βοηθούν. Το ειρωνικό είναι πως στην προεπισκόπηση, δηλαδή κατά την εμφάνιση της λίστας καναλιών, η εικόνα εμφανίζεται ολόκληρη.

Το έχεις παρατηρήσει σε άλλο κανάλι ?? Εάν βάλεις 4:3 και Ζουμ δεν διορθώνεται??

Πρόβλημα 2ο: Αυτό είναι άσχετο με τη σύνδεση σκαρτ και πιθανότατα έχει αναφερθεί. To EPG εμφανίζει το μισό κείμενο της περίληψης. (EPG και μετά Info)

Έρχετε ενημέρωση σε 1-2 βδομάδες που το λύνει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

Το έχεις παρατηρήσει σε άλλο κανάλι ?? Εάν βάλεις 4:3 και Ζουμ δεν διορθώνεται??
Σε όλα τα 16:9 κανάλια συμπεριφέρεται το ίδιο.

Με 4:3 και zoom τι ακριβώς θα πετύχω?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

Είμαι συνδρομητής του OTE tv SAT εδώ και 3 εβδομάδες. Όλα λειτουργούσαν μια χαρά μέχρι εχθές το βράδυ όπου ο KAON έβγαλε ξαφνικά boot στο front panel του... ε αυτό ηταν... ότι είδαμε είδαμε! Δεν κάνει τίποτα άλλο παρα μόνος του να προσπαθεί να κάνει προφανός 'boot' αλλα χωρίς αποτέλεσμα!

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? (δοκίμασα και τα κλασικά menu+πάνω βελάκι και 10 λεπτά εκτός πρίζας αλλά ... :) )

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Μήπως δεν έχει παρει τις αναβαθμίσεις και προσπαθεί να τις πάρει τώρα; Το άφησες καθόλου να δείς αν προχωράει σε αναβάθμιση ή άρχισες να πατάς κουμπιά για να τον επαναφέρεις;

Μια απορία ρε παιδια.Στον δεκτή όταν πηγαίνω στον αναμετάδοση 1μου βγάζει ber ε-7,στην συνέχεια πηγαίνω πχ στο Σκαι και παταω έλεγχο σήματος και μου βγάζει ber e-3 πως γίνεται αυτο;

Είμαι συνδρομητής του OTE tv SAT εδώ και 3 εβδομάδες. Όλα λειτουργούσαν μια χαρά μέχρι εχθές το βράδυ όπου ο KAON έβγαλε ξαφνικά boot στο front panel του... ε αυτό ηταν... ότι είδαμε είδαμε! Δεν κάνει τίποτα άλλο παρα μόνος του να προσπαθεί να κάνει προφανός 'boot' αλλα χωρίς αποτέλεσμα!

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? (δοκίμασα και τα κλασικά menu+πάνω βελάκι και 10 λεπτά εκτός πρίζας αλλά ... :) )

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι...εκτός και εάν θέλεις να μπλέξεις με κολλητήρια
Κάλεσε το 13888 και ζήτα αντικατάσταση δέκτη....σε 2-3 ημέρες θα έχεις τον καινούργιο.

Μια απορία ρε παιδια.Στον δεκτή όταν πηγαίνω στον αναμετάδοση 1μου βγάζει ber ε-7,στην συνέχεια πηγαίνω πχ στο Σκαι και παταω έλεγχο σήματος και μου βγάζει ber e-3 πως γίνεται αυτο;

Δεν είναι όλα τα κανάλια στον ίδιο αναμεταδότη και όλοι οι αναμεταδότες δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά

Καλησπερα σε ολους, ειμαι νεος στο Site και θελω να μαθω αν ο kaon media stb ktsf-b3202nso δεχεται σκληρο δισκο.
Εχει υποδοχη εσωτερικα αλλα δεν ξερω αν υποστιριζεται μετα.
Ευχαριστω

Έχω αυτόν Kaon KTSF B3202NSO τον δεκτη και προσπάθησα να κατεβάσω καναλια από Astra kai Hotbird. Ακολούθησα τις συμβουλές του Αλέξη αλλα τζίφος ... Στον Hotbird μου κατέβασε μονο στην συχνότητα που δίνει ο Αλέξης στην εικόνα 3 καναλια και άσε άλλες συχνότητες τίποτα. Στον Astra τίποτα τελείως. Βασικά με ενδιαφέρουν τα HD στον Astra. Για να βοηθήσω να πω ότι ο δεύτερος δεκτης που έχω σε σειρά ένας Premium q κατεβάζει τα πάντα και από Astra και Hotbird και Eurobird