Έχω ηχοσύστημα dolby5.1. Πως μπορώ να συνδέσω τον kaon για να έχω dolby αν τυχόν ο ΟΤΕ το βάλει στις ταινίες! Παρατήρησα οτι στην πίσω μεριά έχει μόνο L & R για τον ήχο ή κάνω λάθος! Αν τον συνδέσω με την θυρα SPDIF θα έχω αποτέλεσμα;
Μόνο με την οπτική θα έχεις dobly (ESPN America HD - δεν έχω δει κάποιο άλλο). Στην HDMI δεν στέλνει DD.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Και κατι τελευταίο! Βλέπω σε κάτι σελίδες οτι γράφουν SPDIF3.0GN ,2.0GN, 1.0GN! Αυτό τι είναι; Ποιά η διαφορά; ποιά είναι η κατάλληλη;
Εννοείς ότι δεν στέλνει ο Kaonmedia μόνο; Γιατί πχ ο Pace της Nova στέλνει DD από το HDMI.
Κάποιες παρατηρήσεις σχετικές με τον ΚΑΟΝ.
Ο δέκτης μετακόμισε σε εξοχικό και συνδέθηκε με scart σε 29άρα 4:3 CRT (100Hz - lol)
Πρόβλημα 1ο: Ο δέκτης δεν αποθηκεύει τις SD ρυθμίσεις με αποτέλεσμα ότι τιμές και να δώσεις στη επιλογή οθόνης (SD 16:9 ή 4:3) δε μπορείς να αποφύγεις το crop στην εικόνα. Φανταστείτε το σαν ζουμ. Π.χ. στο ΟΤΕ Σινεμα, το λογότυπο εμφανίζεται ως "Ε Σινεμα" Υπολογίστε πόση εικόνα λείπει. Οι σχετικές ρυθμίσεις της τηλεόρασης δε βοηθούν. Το ειρωνικό είναι πως στην προεπισκόπηση, δηλαδή κατά την εμφάνιση της λίστας καναλιών, η εικόνα εμφανίζεται ολόκληρη.
Πρόβλημα 2ο: Αυτό είναι άσχετο με τη σύνδεση σκαρτ και πιθανότατα έχει αναφερθεί. To EPG εμφανίζει το μισό κείμενο της περίληψης. (EPG και μετά Info)
Σε όλα τα 16:9 κανάλια συμπεριφέρεται το ίδιο.Το έχεις παρατηρήσει σε άλλο κανάλι ?? Εάν βάλεις 4:3 και Ζουμ δεν διορθώνεται??
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι...εκτός και εάν θέλεις να μπλέξεις με κολλητήριαΕίμαι συνδρομητής του OTE tv SAT εδώ και 3 εβδομάδες. Όλα λειτουργούσαν μια χαρά μέχρι εχθές το βράδυ όπου ο KAON έβγαλε ξαφνικά boot στο front panel του... ε αυτό ηταν... ότι είδαμε είδαμε! Δεν κάνει τίποτα άλλο παρα μόνος του να προσπαθεί να κάνει προφανός 'boot' αλλα χωρίς αποτέλεσμα!
Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? (δοκίμασα και τα κλασικά menu+πάνω βελάκι και 10 λεπτά εκτός πρίζας αλλά ...)
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Μια απορία ρε παιδια.Στον δεκτή όταν πηγαίνω στον αναμετάδοση 1μου βγάζει ber ε-7,στην συνέχεια πηγαίνω πχ στο Σκαι και παταω έλεγχο σήματος και μου βγάζει ber e-3 πως γίνεται αυτο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.