COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

και εγώ με οπτική το δουλεύω οπότε δεν ξέρω και πράγματι χθες είχε μια ελαφρά καθυστέρηση ο ήχος

Re: OTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

μια ερωτηση με την τελευταια αναβαθμιση διορθωθηκε η ενδειξη σηματος?

Ναι. Όχι με την τελευταία αλλά με αυτή που πέρασε καλοκαίρι.

Δεν ξέρω αν το κάνει αυτό που θα περιγράψω σε άλλους αλλά έγω έχω κουφαθεί! Εδώ και 2 εβδομάδες όταν χαμηλώνω ή όταν ανεβάζω την ένταση της φωνής από το πληκτρολόγιο στο ShowcaseHD δεν υπάρχει ανταπόκριση!!!!! Σε όλα τ´αλλα κανάλια δεν έχω πρόβλημα! Η φωνή αυξομειώνει κανονικά!!! ΌΤαν πατάω το mute τότε ανταποκρίνεται κανονικά!!!!! Εκανα και επανεκίνηση στον δέκτη αλλά πάλι τίποτε!!! Εχει κολήσει η φωνή στο συγκεκριμένο κανάλι και δεν κάνει τίποτε! Την αυξομειώνω αναγκαστικά από το τηλεκοντρολ της τηλεόρασης!!!:smash:

Σε μενα μια χαρα λειτουργει ο ηχος στο συγκεκριμενο καναλι

Το συγκεκριμένο κανάλι έχει Dolby 5.1 ήχο. Εάν έχεις συνδεδεμένο το STB μέσω ηχοσυστήματος είναι λογικό να μην μπορείς να αυξομειώσεις τον ήχο με το τηλεκοντρόλ του STB .
Δοκίμασε να αλλάξεις τις Ρυθμίσεις ήχου από Dobly σε PCM
Παντώς σε μένα δουλεύει μια χαρά με HDMI σύνδεση με τη TV

Σωστός ο nkats_99. ΚΑΚΩΣ δεν αυξομειώνει ο ήχος από τον KAON. Και στο Sundance το ίδιο συμβαίνει. Έχω τον KAON συνδεμένο με ενισχυτή μέσω HDMI και ότι είναι DD δε μπορείς να αυξομειώσεις τον ήχο από τον ΚΑΟΝ. Το χειρότερο είναι ότι αν πχ πας στο Discovery και χαμηλώσεις την ένταση (χωρίς αυτή να αλλάξει), αν βάλεις κανάλι χωρίς DD, δεν θα ακούς τίποτε. Επίσης, ο ήχος στο Discovery είναι εμφανώς σε χαμηλότερη ένταση από τα άλλα κανάλια.

σε ποιον δέκτη αυξομειώνει ο ήχος όταν γίνεται passthrough?

Οταν έχεις TV, SatBox, 5.1 και θες να τα δουλεύεις μαζί ένα Logitech Harmony είναι απαραίτητο.. Εγώ από την tv εχω τον ήχο στο 0 και όλα περνάνε στο home theater και ο ήχος ελέγχετε πάντα από εκεί για όλα.

παιδια τελικα υποστηρίζει ο δέκτης του ΟΤΕ diseqc 2/1 γιατι το εχω βαλει το diseqc 2/1 στον καον αλλα χωρις το καλωδιο του αστρα ακομα και ετσι παιζει κανονικα ""??? δηλαδη αυριο μολις βαλω και το καλωδιο του αστρα ωστε να βλεπει και αστρα και οτε πακετο θα τα χασουμε ολα η θα σινεχιση να βλεπει παλι κανονικα μονο το πακετο του οτε και δεν θα δειχνει των αστρα"""""??????

Μόλις άνοιξα τον δεκτη του ΟΤΕ σήμερα και παρατήρησα μια μεγάλη καθυστέρηση στον ήχο, έβαλα από τις ρυθμίσεις την καθυστέρηση στα 60 και τώρα είναι όλα καλά! Ξέρει κανείς γιατί συνέβη αυτό;

Last edited by a moderator:

Έχει δοκοιμάσει κανείς το δέκτη με 8άρι disecq?
Λειτουργεί, ή θα το πάρω άδικα?

O δέκτης υποστηρίζει DiSEqC 1.0, ήτοι 4 δορυφόρους.

Εννοείται... Δε ζητάω να δεί 8 LNB...
έστω το LNB 1 που θα είναι του ΟΤΕ δε θα το δεί???

Γι'αυτό είπα αν υπάρχει κάποιος που το έχει κάνει στη πράξη, να μας πεί.

Eυχαριστώ.

'Eχει κάποιος άποψη για το αν ο δέκτης αυτός έχει καλή λήψη?Ρωτάω γιατί στο σπίτι του αδελφού μου που θέλει να βάλει οτε tv,τα ελεύθερα κανάλια της δέσμης του οτε tv,τα κατεβάσαμε με οριακό σήμα 40% σε δέκτη edision(έπαιζαν κανονικά παρόλα αυτά),ενώ σε ένα παλιότερο δέκτη που δοκιμάσαμε δεν τα φόρτωνε καν...Αν μπορεί να μας πει κάποιος άποψη,γιατί θα είναι κρίμα να κάνει συνδρομή και να μην του παίζουν μετά...

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Καλή λήψη έχει. Από εκεί και πέρα, όμως, πρέπει να υπάρχει σωστή εγκατάσταση με κάτοπτρο τουλάχιστον 60 cm κεντραρισμένο στις 9°E. Ο παλιότερος δέκτης που δοκιμάσατε μήπως ήταν dvb-s; Αν ναι, γι' αυτό δεν κατέβαζε τα κανάλια.