Διάβασε από το μήνυμα #52 και έπειτα.
Έχει καθόλου ΚΑΟΝ? Αν ναι βάλε οποιοδήποτε μοντέλο φαίνεται πιο νέο.Συγνώμη ρε παιδιά...
ξερει κανένας το πραγματικο μοντέλο του αποδικωποιητή.....γιατι έχω ένα τηλεχειριστήριο oneforall και δεν τον βρίσκω με τιποτα στην data base του!!
Έχει καθόλου ΚΑΟΝ? Αν ναι βάλε οποιοδήποτε μοντέλο φαίνεται πιο νέο.
Όλοι οι ΚΑΟΝ μέχρι πριν 2 χρόνια περίπου, είχαν τους ίδιους κωδικούς. Το ίδιο πιθανόν γίνεται ακόμα.
Αν δεν έχει καθόλου KAON, βρες μου το manual σε PDF να σου πω αν υπάρχει αντίστοιχο μοντέλο που να ταιριάζει.![]()
Συγνώμη ρε παιδιά...
ξερει κανένας το πραγματικο μοντέλο του αποδικωποιητή.....γιατι έχω ένα τηλεχειριστήριο oneforall και δεν τον βρίσκω με τιποτα στην data base του!!
Έλα ντε αυτό ρώτησα και εγώ στο ξένο forum και η απάντηση ήταν μεσω αναβαθμισης που γινεται από το usb .....:smash::smash::smash:και πως θα περασεις το αρχειο στον δεκτη;
Έλα ντε αυτό ρώτησα και εγώ στο ξένο forum και η απάντηση ήταν μεσω αναβαθμισης που γινεται από το usb .....:smash::smash::smash:
Επειδή δεν το έχω για να πειραματιστώ ότι και να βάλεις στη USB δεν το διαβάζει σε οτιδήποτε format ?
Δεν είναι αρχείο, αλλά loader αναβάθμισης, και είναι για συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο είναι τελείως διαφορετικό από αυτό του ΟΤΕ.Με το αρχείο Kaon_K-E2220CO_tool_1.1 ανοίγει η USB ?
με jtag μόνο αλλά χρειάζεσαι και λογισμικό.... οπότε....Με το αρχείο Kaon_K-E2220CO_tool_1.1 ανοίγει η USB ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.