COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Απάντηση: Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Το νέο χειριστήριο.
Δεν ξέρω πως "κάθεται" στο χέρι το καινούριο, το παλιό όμως είναι πολύ άνετο και μικροκαμωμένο.

Οσοι διαμαρτύρεστε τι παράπονα έχετε?

Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Τα κουμπιά. Είναι σεισμόπληκτα, έχουν άσχημη αίσθηση και πρέπει να πατηθούν σχεδόν ως το τέλος της διαδρομής.

Re: Απάντηση: Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Δεν ξέρω πως "κάθεται" στο χέρι το καινούριο, το παλιό όμως είναι πολύ άνετο και μικροκαμωμένο.

Οσοι διαμαρτύρεστε τι παράπονα έχετε?

Αλέξη το καινούργιο είναι πιο ποιοτικό κάτι που γίνεται αισθητό στην αφή και την αίσθηση των κουμπιών.

Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

o.k.
δε με ενόχλησε κάτι στο τ/χ για αυτό ρώτησα. Είναι και συμμαζεμένο στο μέγεθος και το προτιμώ.

Το παλιό πάντως εμένα μου φαίνεται πιο όμορφο και πιο συμμαζεμένο. . .

Re: Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

Εκανα τη παραγγελια για OTE TV σημερα!
Ερωτηση:
για συδεση με ενισχυτη, περα της οπτικης ινας, ομοαξονικο καλωδιο δεν;

Πήγα να το αγοράσω αρχικά αλλά στο υποκατάστημα του ΟΤΕ δεν το είχαν και με συμβούλεψαν να πάρω τηλ. στο 13888 και να δηλώσω βλάβη.

Μετά από 2 ημέρες ήρθε με το ταχυδρομίο (ΕΛΤΑ).:ernaehrung004:
ΧΑΧΑΧΑ! όλα χαλάσαν ξαφνικα!!!!!

Πιθανότατα έχεις λάθος στόχευση!Το ιδιο πάθαινα και γω και στόχευα τον hotbird με πεδιόμετρο που έγραφε οτ'ναναι!

ΤΙ εννοεις λαθος στοχευση???Στην τηλεοραση μου που εχει DVBS2 δεκτη βλεπω κανονικα τα ελευθερα του Eurobird 9a στον δεκτη ομως ενω κλειδωνει το λουκετο δεν βγαζει οκ,μηπως πρεπει να περιμενω την ενεργοποιηση??

Εκανα τη παραγγελια για OTE TV σημερα!
Ερωτηση:
για συδεση με ενισχυτη, περα της οπτικης ινας, ομοαξονικο καλωδιο δεν;

Δεν έχει ο ενισχυτής σου ψηφιακή είσοδο optical? Aν όχι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μετετροπέα optical -> coaxial:

SB20616_m.jpg

http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17391&cat=569&page=1

Απάντηση: Re: Ote Tv Kaonmedia HD

ΤΙ εννοεις λαθος στοχευση???Στην τηλεοραση μου που εχει DVBS2 δεκτη βλεπω κανονικα τα ελευθερα του Eurobird 9a στον δεκτη ομως ενω κλειδωνει το λουκετο δεν βγαζει οκ,μηπως πρεπει να περιμενω την ενεργοποιηση??
Πόσο δύσκολη γίνεται πολλές φορές η από απόσταση βοήθεια ή συμβουλή. Πολλές φορές έχει γραφτεί και ζητηθεί - όχι μόνο από εμένα - πως ο κάθε ενδιαφερόμενος να λάβει απάντηση στο πρόβλημα του, πρέπει να περιγράφει λεπτομερώς το ιστορικό για να του δοθεί σωστή απάντηση και να μη συζητάμε άσκοπα.

Φίλε vic13r, αν ανέφερες από την αρχή ότι δεν έχει γίνει η ενεργοποίηση θα ελάμβανες την απάντηση ότι ο δέκτης δε λειτουργεί ούτε στα ελεύθερα χωρίς αυτή να προηγηθεί.

Δεν έχει ο ενισχυτής σου ψηφιακή είσοδο optical? [/url]

Μωρε 2 εχει απλα τις εχουν καβαντζωσει PS3 και media player που δεν μπορουν να συνδεθουν αλλιως (HDMI εισοδο δεν εχει ο ενισχυτης)
Σε ευχαριστω για τη βοηθεια, μαλλον μονοδρομος ειναι η λυση που μου προτεινεις!

Από χθες κι εγώ στην παρέα του OTEtv.

Μένει μόνο να "τα βρούμε" με τον Kaon.
Στο θέμα που έχει με το ρολόι στο dispay να
"τρέχει" όταν είναι κλειστός,έχει κάποιο τρόπο να λυθεί;

Last edited by a moderator:

Πρέπει να επιλέξεις τον αναμεταδότη ΟΤΕ3 για να μην έχεις πρόβλημα με την ώρα. Νομίζω πηγαίνεις στις ρυθμίσεις εγκατάστασης και μετά στις ρυθμίσεις δορυφόρου και επιλέγεις τον αναμεταδότη ΟΤΕ 3 ...

Καλημέρα.
Μπορεί κάποιος από αυτούς που έχουν παραπάνω από ένα δορυφόρο στο δέκτη να επιβεβαιώσει
εάν ο δέκτης μπορεί να δουλέψει με DiSeqc 1.1 γιατί δεν το καταφέρνω με τίποτα.
Είχα γράψει εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/95142-Αυτό-γίνεται
το πρόβλημα μου, αλλά μάλλον δεν διαβάζουν το θέμα πολλοί κάτοχοι του δέκτη οπότε ζητώ
από εδώ τα φώτα σας.

Ευχαριστώ.

Και στον αναμεταδότη ΟΤΕ 3,τρέχει πάλι το
ρολόι στο display.
Λιγότερο απ'ότι στον ΟΤΕ 2, αλλά πάλι δεν
πάει σωστά.
Τον έκλεισα κατά τις μία το βράδυ και αυτήν τη στιγμή
είναι δώδεκα λεπτά μπροστά.

Όπως έχω ξαναπεί, κι εγώ έιχα το ίδιο πρόβλημα με την ώρα που έτρεχε. Παρ' όλο που είχα επιλέξει τον αναμεταδότη ΟΤΕ 3, αν έκλεινα τον αποκωδικοποιητή σε ελεύθερο κανάλι (δηλαδή, σε κανάλι μετά το 800) η ώρα έτρεχε. Επομένως, για να μην τρέχει η ώρα όταν τον έχεις κλειστό, πρέπει να τον έχεις κλειστό σε κανάλι του μπουκέτου. Αν το κάνεις αυτό και πάλι η ώρα πηγαίνει μπροστά, τότε πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα ο συγκεκριμένος δέκτης. Συνοπτικά, με τον αναμεταδότη ΟΤΕ 3 εφ' όσον βρίσκεσαι σε κανάλι του μπουκέτου η ώρα θα πηγαίνει μια χαρά. Αν, όμως, είσαι στα ελεύθερα, χάνει ώρα. Εμένα, τουλάχιστον, αυτό μου συμβαίνει.

Τελευταία φορά που κοίταξα ο δέκτης δεν υποστήριζε diseqc 1.1
Είχε επιλογή μόνο για 4 θέσεις (1.0)

Το περίεργο είναι οτι το manual αναφέρει 1.1 αλλά δεν το έχω δει με τα μάτια μου. Ίσως κάποιο f/w το υποστήριζε και μετά το βγάλανε.

Ο δέκτης του ΟΤΕ υποστηρίζει μόνο diseqc 1.0 και μπορείς να επιλέξεις μέχρι 4 δορυφόρους.
ΔΕΝ υποστηρίζει Diseqc 1.1