COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Re: OTE TV Kaonmedia HD

Αν εννοείς μέσω της οπτικής εξόδου ήχου του δέκτη με home cinema, όντως υπήρχε πρόβλημα διακοπών στον ήχο μέσα στο σαββατοκύριακο... Δεν ξέρω αν το διόρθωσαν το πρόβλημα...

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia HD

Όχι δεν μιλάω για οπτική έξοδο. Ο ήχος παίζει μαζί με την εικόνα στην τηλεόραση μέσω του HDMI καλωδίου. Απλά αν δεν πειράξω την ένταση για λίγη ώρα, όταν έπειτα δοκιμάζω να αυξομειώσω, η μπάρα δείχνει να κινείται αλλά η ένταση μένει κολλημένη εκεί που την είχα αφήσει.

Last edited by a moderator:

Αν εννοείς μέσω της οπτικής εξόδου ήχου του δέκτη με home cinema, όντως υπήρχε πρόβλημα διακοπών στον ήχο μέσα στο σαββατοκύριακο... Δεν ξέρω αν το διόρθωσαν το πρόβλημα...
Και σε εμενα το ιδιο χθες ομως που ειδα ταινια δεν παρατηρήθηκε το πρόβλημα.Ομως παραμένει το θεμα με το PCM DOLBY

ποια ελευθερα hd καναλια μπορω να κατεβασω στον δεκτη?

Καλησπέρα.

Παρατήρησα ότι μετά την αλλαγή ώρας το EPG του Disney ειναι 1 ώρα πίσω.
Συμβαίνει και σε σας το ίδιο ?

Last edited:

Ναι! Λογικά σε όλους συμβαίνει! Ελπίζω να το καταλάβουν και να το διορθώσουν...

Αγαπητέ, αποκλείεται σ' εσένα να είναι εντάξει! Μέχρι και στην σελίδα του ΟΤΕ TV, το πρόγραμμα του Disney Channel πηγαίνει μία ώρα πίσω! Για να το διαπιστώσει κάποιος αυτό, βέβαια, αρκεί να παρακολουθήσει το πρόγραμμα του καναλιού (κι όχι απλά να κοιτάξει το EPG)!

εδώ κ κανα 20λεπτο...
χάθηκαν όλα τα κάναλια από τον αποκωδικοποιητή!

dead?

Αγαπητέ, αποκλείεται σ' εσένα να είναι εντάξει! Μέχρι και στην σελίδα του ΟΤΕ TV, το πρόγραμμα του Disney Channel πηγαίνει μία ώρα πίσω! Για να το διαπιστώσει κάποιος αυτό, βέβαια, αρκεί να παρακολουθήσει το πρόγραμμα του καναλιού (κι όχι απλά να κοιτάξει το EPG)!

Kαι σε 'μενα ΟΚ είναι! Ακριβώς οτι λεει στο EPG είναι και το πρόγραμμα του καναλιού! Αυτό σίγουρο μιας και ο μικρός παρακολουθεί αρκετες σειρές! Για πχ λεει οτι στις15:15 αρχίζει η νταντα βαμπιρ και όντως αυτό αρχισε!

Ναι, η διαφορά ώρας διορθώθηκε χθες (ή προχθες - δεν είμαι βέβαιος πότε). Πάντως, διορθώθηκε όπως και να 'χει!

Πόσα είναι τα ελεύθερα κανάλια στον eurobird? Με αυτόματη σάρωση μου βγάζει περίπου 80. Με την χειροκίνητη αναζήτηση δεν βγάζω άκρη (άσχετος).. Είναι αυτά τα 80 όλα κι όλα ή πρέπει να το ψάξω περισσότερο με το χειροκίνητο?

Α, οκ.. Ευχαριστώ.

Διάβαζα για κάτι trace urban hd κλπ, αλλά μάλλον δεν είναι πλέον διαθέσιμα..

Ευχαριστώ και πάλι. Μόνο το Fashion One δεν μπορώ να βρω με τίποτα, αλλά δεν πειράζει..

μετα την τελευταια αναβαθμιση, ξερουμε αν τα στατιστικα σηματος που εμφανιζει σε καθε καναλι ειναι τα σωστα? βασικα ποιο πολυ με ενδιαφερει η δεξια με τα BER. κανονικα ποσο πρεπει να λεει?