COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia HD

να ρωτησω κατι, διαβαζω οτι εχει ελευθερα 80 καναλια, εγω εκανα σκαν στο μενου ελευθερα καναλια και μου εβγαλε μονο καμια δεκαρια πακιστανοαραβικα κατι angel tv και 2 κινεζικα, και 2 καναλια duna hd.τα υπολοιπα πως τα βρισκω?

Last edited by a moderator:

να ρωτησω κατι που λογικα θα εχει απαντηθει και ζητω συγνωμη προκαταβολικα μιας και ειναι
παρα πολλες η σελιδες και οσες κοιταξα δεν βρηκα κατι.

1. ποσα καναλια μπορεις να κατεβασεις στο συνολο (ελληνικα-ξενα-fta) απο τον δορυφορο η δορυφορους ?
(δεν ξερω και πολλα απο δορυφορικα και δεν ξερω αν ειναι ενας η πολλοι οι δορυφοροι).

2. μεχρι ποσα καναλια αποθηκευει ο δεκτης ?

ευχαριστω εκ των προτερων

Last edited by a moderator:
Re: OTE TV Kaonmedia HD

ευχαριστω τον φιλο Serafeim Karakostas που εβαλε το ποστ μου στο σωστο μερος.
βρηκα τις απαντησεις που ηθελα αφου διαβασα μερικες σελιδες.

Re: Απάντηση: OTE TV Kaonmedia HD

να ρωτησω κατι που λογικα θα εχει απαντηθει και ζητω συγνωμη προκαταβολικα μιας και ειναι
παρα πολλες η σελιδες και οσες κοιταξα δεν βρηκα κατι.

1. ποσα καναλια μπορεις να κατεβασεις στο συνολο (ελληνικα-ξενα-fta) απο τον δορυφορο η δορυφορους ?
(δεν ξερω και πολλα απο δορυφορικα και δεν ξερω αν ειναι ενας η πολλοι οι δορυφοροι).

2. μεχρι ποσα καναλια αποθηκευει ο δεκτης ?

ευχαριστω εκ των προτερων

O δέκτης μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 200 ελεύθερα κανάλια

KaonHD-DVB-S2-1.JPG

O νέος δέκτης πότε έρχεται? Ξέρει κανείς?

Πως εξηγείται τεχνικά το γεγονός, όταν πλησιάζουμε στο max (θεωρητικά) της ποιότητας (BER), να έχουμε αυξομειώσεις σε παράλογα επίπεδα χωρίς να όμως να χειροτερεύει αντίστοιχα και η λήψη; Εξηγούμαι:

Αν αφήσω το πιάτο σε θέση γύρω στο 3.0, 4.0Ε-7 θα κυμαίνεται εκεί γύρω. Όταν προσπαθώ να το βελτιώσω λίγο ακόμα και πιάνω 1.0 ή 0.0, αρχίζουν κάτι τρελές διακυμάνσεις σε στυλ: 1.0 > 0.0. > 9900Ε-7 > 1.0 > 0.0 > 9900Ε-7 κτλ. Πρακτικά όμως η λήψη δεν χειροτερεύει.

Μπουκώνει ο δέκτης από την ακρίβεια στόχευσης ή απλά το firmware του θέλει διόρθωση;

Καλησπερα σε ολους...νομιζω πως καπου ειχε παρει το ματι μου τις ρυθμισεις του kaon για dolby ηχο αλλα δεν μπορω να το βρω....αν μπορει καποιος ας με βοηθησει παρακαλω.

Καλησπερα σε ολους...νομιζω πως καπου ειχε παρει το ματι μου τις ρυθμισεις του kaon για dolby ηχο αλλα δεν μπορω να το βρω....αν μπορει καποιος ας με βοηθησει παρακαλω.

Ρυθμίσεις>Ρυθμίσεις Χρήστη>Ρυθμίσεις Ηχου>Επιλογή Ηχου......παίζει όμως μόνο μέσω SPDIF σύνδεσης

Δεν την βλέπεις την οθόνη αριστερά από το κουμπάκι του menu ?????

Ρυθμίσεις>Ρυθμίσεις Χρήστη>Ρυθμίσεις Ηχου>Επιλογή Ηχου......παίζει όμως μόνο μέσω SPDIF σύνδεσης

Αυτό το δοκίμασα από την πρώτη στιγμή αλλά δεν μου έβγαλε πολυκάναλο ήχο.Ρώτησα μήπως υπάρχει κάτι άλλο το οποίο μου διαφεύγει...

Εννοείτε πως την δοκιμή την έκανα με οπτική ίνα και στο κανάλι ESPN HD ,το οποίο όπως είχε αναφέρει ένας φίλος είναι ένα από τα τέσσερα που έχουν Dolby ήχο αυτή τη στιγμή.

Δηλαδή εσύ έχεις 5.1 ήχο?

καλησπερα σε ολους,
αν καταλαβαινω καλα αυτος ειναι ο δεκτης που δινει ο οτε για το οτε tv σωστα;

να κανω δυο ερωτησεις λοιπον,
1) ανετρεξα λιγο στις πρωτες σελιδες, τι παιζει με το diseq 1.1; μπορω να εχω κι αλλα lnb πανω σ' αυτο τον δεκτη; μεχρι ποσα;

2) biss υποστηριζει;

ευχαριστω προκαταβολικα

Κοντεύει και η σειρά τις :)
Ειναι νομιζω πολυ σημαντικο να λεγεται αυτο απο εσενα. Να περιμενουμε λοιπον χρηση συντομα;;; Ισως νεα υπηρεσια τυπου replay tv????

ίσως βγάλει ο ΟΤΕ έναν Σκληρό Δίσκο που να κουμπώνει μέσω της USB θήρας με τον KAON.Θα έχει πάνω Λογισμικό που θα δουλεύει μονο με την X παντρεμένη Κάρτα και τον Δεκτη-σύζυγο της:flipout:
Το έχει κάνει και ο SKY Γερμανίας.
http://www.sky.de/web/redaktion/download/BDA_ExtFestpl_skyplus.pdf

1) ανετρεξα λιγο στις πρωτες σελιδες, τι παιζει με το diseq 1.1; μπορω να εχω κι αλλα lnb πανω σ' αυτο τον δεκτη; μεχρι ποσα;

2) biss υποστηριζει;
1. Μέχρι τέσσερα lnb (υποστηρίζει DiSEqC 1.0).
2. Όχι και ούτε πρόκειται. Μιλάμε για ιδιοκτησιακό δέκτη πακέτου.