COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia HD

πριν απο λιγους μηνες υποστηριζε 4 lnb μετα την τελευταια αναβαθμηση μου πεταξε εξω τον 4 δορυφορο εκανα διαμαρτυρια αλλα μ εγραψαν κανονικα και εχασα καναλια

καντε μου οσοι θελετε τωρα και μπορειτε μια χαρη δυο λεπτα θα παρει,πατηστε μενου,ρυθμισεις.ρυθμισεις συστημστος,ρυθμισεις εγκαταστασης,ρυθμισεις δορυφορου και κοιταξυε αριθμος LNB σε καποιο απο τα 4(εμενα στο 3) μου βγαζει OTHER και τρεις μονο δορυφορους.οσοι εχετε 4 sats καντετο ευχαριστω.στο ΟΤΕ ΤΒ το γνωριζουν και μου υποσχεθηκαν να το διορθωσουν αλλα τιποτα

Re: Απάντηση: OTE TV Kaonmedia HD

Εχεις μπερδευτει φιλε μου,Το other σημαινει οτι βαζεις οποιον δορυφορο θες εσυ.Απλως ο ΟΤΕ εχει ετοιμες λιστες για τον eurobird,hotbird και astra 19.2.Αν εσυ π.χ εχεις τον αστρα 28.2 στο lnb 3,επιλεγεις other στην επιλογη,και περνας τις συχνοτητες χειροκινητα.

ΟΚ οταν τους πηρα τηλ γιατι δεν μου το ειπαν αυτο που λες?τελος παντων θελω να βαλω τον sat EUTELSAT W2 16E.Εχεις σε παρακαλω την καλοσυνη να μου πεις ποιο λιανα πως το κανω ?ευχαριστω

Re: OTE TV Kaonmedia HD

Κοντεύει και η σειρά τις :)

οπα κατσε μην τα πετας ετσι :P Εχει δυνατότητα ο υπάρχον δεκτης για υπηρεσιες replay tv και ενοικιασης καναλιων?

πριν απο λιγους μηνες υποστηριζε 4 lnb μετα την τελευταια αναβαθμηση μου πεταξε εξω τον 4 δορυφορο εκανα διαμαρτυρια αλλα μ εγραψαν κανονικα και εχασα καναλια
Συνεχίζει να υποστηρίζει 4 δορυφόρους, κάποιο πρόβλημα με το Diseqc θα έχεις, το σχετικό βίντεο που ακολουθεί σε ζάπινγκ στα μουσικά κανάλια σε 9Ε, 13Ε, 19.2Ε και 28.5Ε... (http://rexsat.blogspot.gr/2013/01/2013-nova-vs-v.html#more)
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/ehtokDmUCt8?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ehtokDmUCt8

Last edited:

παιδια ευχαριστω πολυ και τον nscovria και τον SatZapper ευτυχως υπαρχετε,οταν ρωτουσα με τηλ και email τον ΟΤΕ ΤΒ δεν ξεραν να μου πουν τιποτα αλλα να περιμενω καινουργια αναβαθμιση..........

καντε μου οσοι θελετε τωρα και μπορειτε μια χαρη δυο λεπτα θα παρει,πατηστε μενου,ρυθμισεις.ρυθμισεις συστημστος,ρυθμισεις εγκαταστασης,ρυθμισεις δορυφορου και κοιταξυε αριθμος LNB σε καποιο απο τα 4(εμενα στο 3) μου βγαζει OTHER και τρεις μονο δορυφορους.οσοι εχετε 4 sats καντετο ευχαριστω.στο ΟΤΕ ΤΒ το γνωριζουν και μου υποσχεθηκαν να το διορθωσουν αλλα τιποτα

ΟΚ οταν τους πηρα τηλ γιατι δεν μου το ειπαν αυτο που λες?τελος παντων θελω να βαλω τον sat EUTELSAT W2 16E.Εχεις σε παρακαλω την καλοσυνη να μου πεις ποιο λιανα πως το κανω ?ευχαριστω

Και τώρα υποστηρίζει 4 δορυφόρους.

Σε Astra - Hotbird μπορεί να έχει προρυθμισμένες συχνότητες.
Στην τέταρτη επιλογή, διαλέγεις εσύ δορυφόρο και εισάγεις τις συχνότητες που σε ενδιαφέρουν χειροκίνητα, μία - μία..

Απάντηση:OTE TV Kaonmedia HD

και ο δικός μου KAON κανένα πρόβλημα με 4 Δορυφόρους:
Eurobird,Hotbird,Astra19°,και Hellassat:a0210:

οπα κατσε μην τα πετας ετσι :P Εχει δυνατότητα ο υπάρχον δεκτης για υπηρεσιες replay tv και ενοικιασης καναλιων?
DREAM 21, το καθήκον σε καλεί!!!
Δωσε τα φώτα σου. Ο κόσμος θέλει να μάθει και εσύ σίγουρα ξέρεις!!!

Πάντως ο παλιός δέκτης 2 ιn 1, με την επίγεια ψηφιακή, είναι πολύ καλή επιλογή για εμένα, αφού είμαι σε περιοχή που έχει γίνει αναλογικό switch off και με ένα δέκτη και ένα κοντρόλ έχω όλα τα διαθέσιμα κανάλια επίγεια και δορυφορικά. Ο δέκτης δεν κλεινει σχεδόν ποτέ. Αν ειχε και media player θα είχε πάρει φωτιά

Σχετικά με έξοδο εξακάναλου ήχου απο τα otecinema hd έχουμε κάτι νεότερο;

Καλησπερα.
Συνδεσα χτες την καιρεα μου στον kaon του ΟΤΕ ΤV για να κανω αναζητηση των επηγειων ψηφιακων (εχουμε 4-5 στην περιοχη μου προς το παρων)
Δυστηχως ο δεκτης δεν βρηκε τιποτα.
Τι μπορει να φταιει?
Καταλαβαινω οτι μπορει επιτηδες να μην κατεβαζει τα novacinema και novasports αλλα τα αλλα γιατι δεν τα βρισκει καν.??
Η καιρεα που χρησημοποιησα ειναι εσωτερικη.( με αυτην η tv τα βρισκει παντως )

Last edited by a moderator:

Έχεις βάλει στο "ant in" την κεραία; Επειδή είναι εσωτερική, πρέπει να πάρει τροφοδοσία από το δέκτη (λογικά υπάρχει σχετική ρύθμιση στο μενού του).

Last edited:

Έχεις βάλει στο "ant in" την κεραία; Επειδή είναι εσωτερική, πρέπει να πάρει τροφοδοσία από το δέκτη (λογικά υπάρχει σχετική ρύθμιση στο μενού του).

ναι στο ant1 ειναι συνδεμενο. επησης η εσωτερικη εχει τροφοφοδοσια δικια της.στο μενου του δεκτη δεν εχει ρυθμηση για τροφοδοσία.