COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Re: Απάντηση: OTE TV Kaonmedia HD

5.1 ήχο έχουν τα περισσότερα HD κανάλια, αλλά όχι όλα και όχι πάντα.
Περνάει και με HDMI και με οπτική
Όχι βέβαια !!! :tdown:

Re: OTE TV Kaonmedia HD

οπως έχει ξαναγραφεί ο ΟΤΕ έχει 5.1 μονο στο ESPN america HD

Αν κάποιος έχει ακούσει 5.1 από το ESPN America HD μέσω HDMI, να βγάλει μια φωτό τον ενισχυτή. Γιατί εγώ, εδώ και αρκετούς μήνες δεν έχω δει ποτέ στο ESPN America HD 5.1 ήχο.

Αν κάποιος έχει ακούσει 5.1 από το ESPN America HD μέσω HDMI, να βγάλει μια φωτό τον ενισχυτή. Γιατί εγώ, εδώ και αρκετούς μήνες δεν έχω δει ποτέ στο ESPN America HD 5.1 ήχο.
Το ESPN America HD είναι Dolby Digital 2.0 και όχι 5.1, ο ΟΤΕ ΤV στο θέμα Dolby Digital 5.1 είναι πολύ πίσω απo τη Nova...

Το ESPN America HD είναι Dolby Digital 2.0 και όχι 5.1, ο ΟΤΕ ΤV στο θέμα Dolby Digital 5.1 είναι πολύ πίσω απo τη Nova...

Ούτε αυτό έχει. Το συμβολάκι του DD δεν έχει ανάψει ποτέ στον ενισχυτή για σύνδεση μέσω HDMI.

Ούτε αυτό έχει. Το συμβολάκι του DD δεν έχει ανάψει ποτέ στον ενισχυτή για σύνδεση μέσω HDMI.

στον παλιο δεκτη το dd5.1 βγαινει μόνο απο οπτική

@Δημήτρη. Ναι ο παλιος έχει αν θυμάμαι καλα. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος

Παιδες καλησπερα. Ειμαι συνδρομητης απο περυσι τον Φεβρουαριο και ετσι εχω τον πρωτο δεκτη που διεθεσε η εταιρεια. Προσφατα , ξαδερφος μου εγινε συνδρομητης και πηρε τον νεο δεκτη. Εχω να πω οτι το καινουριο χειριστηριο ειναι εκπληκτικο , καμμια σχεση με αυτο που εχω εγω που τα κουμπια ειναι δυσχρηστα και καμμια φορα δεν ανταποκρινονται σε πατημα τους. Εχει κανει κανενας κινηση να παρει το καινουριο χειριστηριο σαν αντικατασταση του παλιου ,και αν ναι πως το καταφερε;

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia HD

Εγω πηρα στο 13888, δηλωσα οτι χαλασε το τηλεκοντρολ κ οτι επιθυμω να παρω το καινουριο.. 11,90 κανει, σε 3 μερες θα το εχεις στα χερια σου με τον courier και το ποσο των 11,90 μπει στο λογαριασμο που θα σου ερθει ολοκληρο, η αλλιως σε δοσεις οπως μου ειπε η τηλεφωνητρια (αλιμονο για 11,90 να βαλουμε και δοσεις ηθελα να της πω)

Και γω ειχα παει σε oteshop και μου ειπαν να παρω στο 13888..

Οντως ετσι ειναι τελικα. Πηγα σε κεντρικο καταστημα ΟΤΕ (Καλλιθεα) ,
και μου ειπαν οτι δεν το εχουν ,και να παρω στο 13888.
Υπαρχει ομως και στο site του oteshop και μπορεις να το παραγγελεις και απο εκει.

Καλύτερα μέσω 13888.
Γνωστός μου είχε παραγγείλει μέσω site και του έστειλαν εκ νέου το παλιό.

Ίσως να μην έχουν ετοιμοπαράδοτα πια στα καταστηματά τους λόγο της μεγάλης ζήτησης τον τελευταίο καιρό.Αρχίζουν να το αλλάζουν και οι παλιοί συνδρομητές με τον πρώτο δέκτη(ένας από αυτούς είμαι και εγώ).
Πάντος το περασμένο μήνα το είχα δεί σε κατάστημα που πήγα να πληρώσω έναν λογαριασμό.

Καλύτερα μέσω 13888.
Γνωστός μου είχε παραγγείλει μέσω site και του έστειλαν εκ νέου το παλιό.

Πριν ποσο καιρο εγινε αυτο; Ρωταω γιατι τωρα στο site τους διαθεσιμο για παραγγελια εχει μονο το καινουριο , ετσι δειχνουν τουλαχιστον οι εικονες που εχει.

στον παλιο δεκτη το dd5.1 βγαινει μόνο απο οπτική

@Δημήτρη. Ναι ο παλιος έχει αν θυμάμαι καλα. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος

Ο δικός μου έχει και scart και component.

Δηλαδή στον καινούργιο το έχουν λύσει το πρόβλημα με το DD ;
Δεν είναι και κάτι τραγικό αλλά αν το λύσανε να ακυρώσω/ξανακάνω συνδρομή σε 10 μέρες που λήγει.

εγω πηρα το νεο τηλεκοντρολ τον αυγ/στο με παραγγελια μεσω ιντερνετ, και μεσα σε 3 εργασιμες μου το φερανε, αν θυμαμαι καλα 11 ευρω.

Παιδιά θέλω τα φώτα σας.Χτες το βράδυ έπεσε το ρεύμα και όταν ξαναήρθε,ο αποκωδικοποιητής είχε χάσει όλα τα κανάλια.Τον έβγαλα απο το ρεύμα για 45 λεπτά όπως μου είπαν και απο την εξυπηρέτηση του οτέ αλλα τίποτα.Τον άφησα όλο το βράδυ σε standby και σήμερα δούλευε μια χαρά και είχε κατεβάσει όλα τα κανάλια.Πριν κανα 2ωρο ξαναέπεσε το ρεύμα και τώρα πάλι τα ίδια,τον έβγαλα απο το ρεύμα αλλα τίποτα,του έκανα και restart και δείχνει ένταση και ποιότητα σήματος στο 0.Έχετε καμιά ιδέα?

Κάλεσε την εξυπερετηση πελατων του ΟΤΕ και ζήτα αντικατάσταση του αποκωδικοποιητή

Last edited by a moderator: