COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Re: OTE TV Kaonmedia HD

Παιδιά άκυρο.Τον άφησα πάλι σε standby για καμιά ώρα και είδε το φώς του.Δούλεψε μια χαρά.τι κουλά ειναί αυτά?

παιδιά μπορώ και εγώ
δηλαδή να ζητήσω αντικατάσταση του αποκωδικοποιητή χωρίς χρέωση
είμαι από τους πρώτoυς συνδρομητές που το έβαλε...και εγώ
με την κάρτα τη γίνετε που είναι παντρεμένη με τον αποκωδικοποιητή ?

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia HD

Ο δέκτης που δίνει σήμερα ο ΟΤΕ (και ο καινούργιος) λαμβάνουν μόνο 200 κανάλια φιξ ή 200 κανάλια ανά δορυφόρο;

Από κλίμα ένα έως δέκα, πόσο θα βάζατε στον δέκτη από πλευράς ποιότητας; Είναι καλύτερος από τον 831 ή αναβοσβήνει σαν την χύτρα ταχύτητας;

Ευχαριστώ

Last edited by a moderator:

Τα 200 κανάλια σύνολο ισχύουν και για το νέο δέκτη??
Τελικά εκέινη η αναβάθμηση που λέγαν πως θα έλυνε το πρόβλημα της σωστής απεικόνησης σήματος δεν ήρθε ποτέ..
τουλάχιστπν στο νέο δέκτη φαίνεται σωστό επιτέλους

Last edited:
Re: Απάντηση: OTE TV Kaonmedia HD

Ο δέκτης που δίνει σήμερα ο ΟΤΕ (και ο καινούργιος) λαμβάνουν μόνο 200 κανάλια φιξ ή 200 κανάλια ανά δορυφόρο;

Από κλίμα ένα έως δέκα, πόσο θα βάζατε στον δέκτη από πλευράς ποιότητας; Είναι καλύτερος από τον 831 ή αναβοσβήνει σαν την χύτρα ταχύτητας;

Ευχαριστώ

Pace nova: 4
Kaon ΟΤΕ : 6 (ο Παλιός)
Τηλεχειριστήριο KAON: 9-10:a0210:
Δεν ξέρω πως αλλα το Τηλεχειριστήριο είναι όπως την Πρώτη μέρα!Είχα και άλλους Δεκτες αλλα το ΤΧ μετά από μήνες φαινόταν πάντα Μεταχειρισμένο.Αυτό εδώ του KAON δεν λέει να λιώσει!
Η δικη σου Χύτρα ταχύτητας αλήθεια αναβοσβήνει;:flipout:

Το λογισμικο που φοραει ο καινουριος δεκτης, ειπε καποιο παιδι οτι ειναι 23-1-2013. Υπαρχει αναλογη αναβαθμιση και για τον παλιο? γιατι και σε μενα λεει 9/2012. Επισης αναφερθηκε απο καποια παιδια οτι ο παλιος δεκτης δεν πηγαινε το σημα πανω απο 180. Να υποθεσω μονο σε αυτους γιατι εμενα απο την αρχη που εβαλα οτεtv ηταν στο 230.

Η τελευταία αναβάθμιση είναι κάπου εκεί, Σεπτέμβριο του 12, δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι νεότερο. Επίσης, με την συγκεκριμένη αναβάθμιση, "χαλάει" και η ένδειξη ποιότητας σήματος (BER) και κυμαίνεται μεταξύ 20-40% ακόμα και με τέλειο συντονισμό. Το επίπεδο, στο οποίο μάλλον αναφέρεσαι, πηγαίνει μέχρι και 255 χωρίς πρόβλημα.

το ξερω οτι πηγαινει μεχρι 255. απλα μου εκανε εντυπωση που ειπαν καποιοι οτι δεν παει σε αυτους πανω απο 180.

Πριν λιγο εκανε αναβαθμιση χωρις να χρειαστει να κανω κατι.
Προς το παρον δεν εχω παρατηρησει καποια αλλαγη.Το εχει κανει και σε κανεναν αλλο;

Κεραμε Ρεθυμνο πριν απο λιγο εκανε αναβαθμιση και εγραφε NDS MMIV....μαλλον ειναι για το συστημα της καρτας αν καταλαβα καλα.....

Βγήκε update για τον παλιό δέκτη; Κ μη μου πείτε ότι έφτιαξε η ένδειξη σήματος θα ξενερώσω, το χα συνηθίσει εκεί χαμηλά στο 20%... :flipout:

"Φαίνεται πως δεν είναι γενική αναβάθμιση, αλλά γίνεται μόνο σε κάποιους δέκτες που για κάποιο λόγο δεν είχαν πάρει την τελευταία αναβάθμιση της 30 Ιαν 2013."

30 Ιανουαρίου; Έχει βγει αναβάθμιση για τους παλιούς ΚΑΟΝ 30 Ιαν;

"Φαίνεται πως δεν είναι γενική αναβάθμιση, αλλά γίνεται μόνο σε κάποιους δέκτες που για κάποιο λόγο δεν είχαν πάρει την τελευταία αναβάθμιση της 30 Ιαν 2013."

30 Ιανουαρίου; Έχει βγει αναβάθμιση για τους παλιούς ΚΑΟΝ 30 Ιαν;

+1

Ενώ στις 3 που άνοιξα το δέκτη είχα το νέο λογισμικό (Ιαν 2013) μόλις τώρα έκαναν downgrade στο Σεπτ 2012. κάτι δεν πήγε καλά;

τι έγινε ρε παιδιά από αναβάθμιση που έγινε το πρωί μετά απο μερικές ώρες πάμε σε υποβάθμιση ξανά ?

Μία απο τα ίδια και σε μένα.Στην αρχή νόμιζα ότι διάβασα λάθος ή ότι κάποιο πρόβλημα έχει ο ΚΑΟΝ.

Απάντηση: Re: OTE TV Kaonmedia HD

Ενώ στις 3 που άνοιξα το δέκτη είχα το νέο λογισμικό (Ιαν 2013) μόλις τώρα έκαναν downgrade στο Σεπτ 2012. κάτι δεν πήγε καλά;

+1