COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Re: OTE TV Kaonmedia HD

Ενώ στις 3 που άνοιξα το δέκτη είχα το νέο λογισμικό (Ιαν 2013) μόλις τώρα έκαναν downgrade στο Σεπτ 2012. κάτι δεν πήγε καλά;
Επίσης, μάλιστα το πρωί η αναβάθμιση κράτησε πολύ λίγο σε σχέση με την υποβαθμιση. Δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο οι τελευταίες σειρές στα Info
Software Download: Διακοπή
Error Info 2n: 9t: 4c: 1
Error text: Foreground Download

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia HD

Και εγώ Σεπτέμβριος του 2012 ενώ έκανα αναβάθμιση.

Ομοίως περι Σεπτεμβρίου 2012. Τελικά η αναβάθμιση έγινε και αμέσως ανακλήθηκε; Υπάρχει κάποια ενημέρωση πάνω σε αυτό;

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia HD

Διαθέσιμη η καινούργια αναβάθμιση για τους αποκωδικοποιητες

Last edited by a moderator:

ίσως θα ήταν χρήσιμο στον Τίτλο να μπει και ο τύπος του KAON,που είναι KTSF-B3202NSO

Re: OTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

εγω δεν βλεπω να γινεται αναβαθμηση σε κανενα δεκτη!dream 21 μπορεις να μας πεις τι θα γινει τελικα με αυτη την αναβαθμηση!

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Ποια είναι η τελευταία έκδοση διότι σε εμένα έχει ακόμη Σεπτέμβριος του 2012

Αυτή που έχεις.

Αφαιρέθηκαν τα τελευταία μηνύματα που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα επί της ουσίας. Αν υπάρξει κάτι νεότερο, θα το μάθουμε.

Καλησπερα σας παιδια
Διαθετω εναν kaonmedia stb ktsf-b3202nso και θα ηθελα αλλον ενα για χρηση σε αλλο σπιτι.
Απο τον Οτε δεν δεινουν με τιποτα. Γνωριζεται που μπορω να βρω καποιον? ή αν μου κανει κανενας αλλος?
Ευχαριστω

γιατί γίνεται;

Καλησπερα σας παιδια
Διαθετω εναν kaonmedia stb ktsf-b3202nso και θα ηθελα αλλον ενα για χρηση σε αλλο σπιτι.
Απο τον Οτε δεν δεινουν με τιποτα. Γνωριζεται που μπορω να βρω καποιον? ή αν μου κανει κανενας αλλος?
Ευχαριστω

Τι να τον κάνεις; Ετσι κι αλλιώς δεν θα παίξει η κάρτα του ενός δέκτη στον αλλο, με λίγα λόγια γι αυτο που ζητας θελεις ΚΑΙ δεύτερο δέκτη με κάρτα ΚΑΙ δεύτερη συνδρομή!