COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Re: OTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

H παίρνεις τον υπάρχον KAON παραμάσχαλα. Βάζεις και ανταπτοράκια F->IEC για πιο εύκολη σύνδεση/αποσύνδεση και τελείωσες.

ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα νεο για το pvr και ποτε θα διορθοσουν την σταθμη του σηματος?

Ευχαριστω για τις απαντησεις . Νομιζα οτι γινοταν αλλος δεκτης να παιξει με την ιδια καρτα. Εφοσον δεν γινετε θα σηκωνω αυτον αποτο ενα σπιτι στο αλλο. Το συστημα ειναι δορυφορικο.

καλησπερα παιδια!θα ηθελα να ξερω αν και σε σας δεν υπαρχουν πληροφοριες στο epg μετα το σαββατο το βραδυ????σε μενα μεχρι εκει υπαρχουν πληροφοριες!!!!

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Χθες το βράδυ που κοίταζα,είχε όντως πρόβλημα.Μέχρι Σάββατο έδειχνε.Τώρα που γύρισα σπίτι,έχει επανέλθει στα κανονικά του.

Καλησπερα.
Οι γονεις μου εχουν τον kaon και πριν απο 3 μερες μετα απο μια μπόρα, μου ανεφεραν οτι δεν εχουν εικονα (connx sat).
Ο δεκτης ελεγε οτι δεν λαμβανει σημα.
Βαζω το πεδιομετρο (FS1) στο LNB (Vtech quad), και αλλη εξοδο του ειχε σημα και αλλη οχι.
Την επομενη αλλαζω το LNB με ενα smart titanium single.

Ο kaon λαμβανει σημα 100-20 (2.E0-7) στο οτε-5 και οτε-6 αλλα ΚΟΛΛΑΕΙ εκει!
Παταω "Οκ", ή μπλε κουμπι, αλλα τιποτα. Μονο πισω στην εγκατασταση παει, "Ελληνικα"-"οθονη" κτλ!
επιλογη lnb = μονο
Στην επιλογη για diseqc, εχω το "κανενα".
Στις ρυθμισεις Lo 9750 και Ηι 10600.
Τον εκλεισα απο το πισω κουμπι για αρκετη ωρα, και πολλες φορες, και οταν αναψει παλι παει στην οθονη της εγκαταστασης.

Τριτη μερα τυραννειας!
Τι φταιει???????????????

Δοκίμασε τα ΟΤΕ1 ή ΟΤΕ2 στα ΟΤΕ 5 & 6 δεν κλειδώνει το σήμα.
Για DISEQC θα έλεγα να βαλεις Πόρτα Α

Last edited by a moderator:
Αυτα εχω ξεσκιστει να τα δοκιμαζω!
Στα ΟΤΕ1 ή ΟΤΕ2 δεν εχει σημα, μονο στα 5 και 6.
Στο DISEQC δοκιμασα και το "Α" και το "κανενα".

Αν και με το πεδιομετρο στοχευσα τη συχνοτητα 11843V, 27500, και ειχα καλο σημα-ποιοτητα, πολυ φοβαμαι οτι πετυχα αλλο δορυφορο!!!
Επειδη στο ψαξιμο του φορουμ επεσα και σ αυτο το ποστ: http://www.avclub.gr/forum/showthre...-κ-τ-λ?p=1056620436&viewfull=1#post1056620436 λεω το απογευμα να ξαναπροσπαθησω παλι στη στοχευση!!! :furious3:

Οι συχνότητες του ΟΤΕ είναι 12111, 12149, 12264, 1212226 12379 όλες DVB-S2/8PSK Vertical 27500 FEC=2/3 (με εξαίρεση τημ 12111 που είναι 3/5).
Ο δέκτης έπαιζε πριν την μπόρα ??

Τελικα πετυχα στοχο στην 12207Η που εχει και το κλασσικο Duna Tv, και ο δεκτης επαιξε κανονικα!

@imcan, σ' ευχαριστω για τα μηνυματα σου.

Σάββας

Τις τελευταιες 2 ημερες ο KAON KTSF-B3202NSO αρχισε να μου κανει πιξελιασματα, μετα διακοπη σηματος διαρκειας λιγων δευτερολεπων και προοδευτικα συνεχιζει μεχρι ολικη διακοπη σηματος.

Αν τον κλεισω απο πισω και τον ξανααναψω, ολα καλα για λιγο και μετα ακολουθει η ιδια ιστορια.

Το Service του ΟΤΕ μου λεει να κοιταξω κεραια, LNB και καλωδιο. Εγω τους λεω, πως ειναι δυνατον να ειναι απο εκει οταν τη στιγμη που τον κλεινεις και τον ξανααναβεις ολα ειναι οκ για λιγα λεπτα?

Εχει κανεις καμμια σχετικη προταση πριν μπλεξω με τους τεχνικους του ΟΤΕ?

Εχω τον παλιο της ΝΟΒΑ. Εννοεις να ελεγξω το σημα με τα FTA channels?

Αν είναι ιδιοκτησιακός της nova, δε θα σε βοηθήσει... Μπορείς να ρίξεις μόνος σου μια ματιά στην εγκατάσταση να δεις αν είναι όλα στη θέση τους.

Re: Απάντηση: OTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Ολα δειχνουν οκ, θα αγορασω ενα LNB μηπως και διορθωθει η κατασταση, οι γνωσεις μου σταματουν εκει.

σημερα προμηθευτηκα τον δεκτη και περιμενω τον τεχνικο. απλα ηθελα να ρωτησω το remote του δεκτη δεν λειτουργει πριν ολοκληρωθουν οι αρχικες ρυθμισεις; γιατι αφου τον ανοιξα δεν δουλευει παρα μονο μπορω να πατησω τα κουμπια που εχει ο δεκτης μπροστα.
μηπως ειναι χαλασμενο το remote?

Τις τελευταιες 2 ημερες ο KAON KTSF-B3202NSO αρχισε να μου κανει πιξελιασματα, μετα διακοπη σηματος διαρκειας λιγων δευτερολεπων και προοδευτικα συνεχιζει μεχρι ολικη διακοπη σηματος.

Αν τον κλεισω απο πισω και τον ξανααναψω, ολα καλα για λιγο και μετα ακολουθει η ιδια ιστορια.

Το Service του ΟΤΕ μου λεει να κοιταξω κεραια, LNB και καλωδιο. Εγω τους λεω, πως ειναι δυνατον να ειναι απο εκει οταν τη στιγμη που τον κλεινεις και τον ξανααναβεις ολα ειναι οκ για λιγα λεπτα?

Εχει κανεις καμμια σχετικη προταση πριν μπλεξω με τους τεχνικους του ΟΤΕ?

Αν η εγκατάσταση έγινε από τεχνικό του οτε τους καλείς να έρθουν να το δουν....

Μην κάνετε του κεφαλιού σας σε πράγματα που έχετε εγγύηση...

Εντάξει, μια ματιά μπορεί να τη ρίξει ο καθένας. Δε νομίζω να χάνεται έτσι η εγγύηση...

Το αλλαγή lnb και χάλασμα της σκόπευσης (όποια και αν είναι αυτή) δεν είναι απλό κοίταγμα Σεραφείμ...

Το μη κάνετε του κεφαλιού σας σημαίνει, παίρνεις τηλ την εξ.πελατών και τους λες να πάει τεχνικός να το δει... απλά πράγματα..

Αν η εγκατάσταση έγινε από τεχνικό του οτε τους καλείς να έρθουν να το δουν....

Μην κάνετε του κεφαλιού σας σε πράγματα που έχετε εγγύηση...

Φιλε AFAM, η εγκατασταση δεν εχει γινει απο τεχνικο του ΟΤΕ. Ξεκινησα με underground δεκτη πριν 5-6 χρονια, με 80αρι πιατο δικο μου.
Οταν εβαλα ΟΤΕ απλα καλεσα εναν τεχνικο και μου μετακινησε το πιατο. Εχω αλλαξει LNB πριν μερικα χρονια και δεν ειχε χαθει η σκοπευση, εχοντας μαρκαρει το skew απο πριν.

Δεν υπαρχει κανενος ειδους εγγυηση στην εγκατασταση, μονο στον δεκτη τον οποιο φυσικα και δεν αγγιζω. Σε καθε περιπτωση επειδη η ολη εγκατασταση ειναι μερικων ετων, καλεσα δικο μου τεχνικο να την τσεκαρει και θα ενημερωσω αυριο.

Επεξεργασία:
Ηρθε ο τεχνικος, βρεθηκε η βλαβη. Υγρασια στο καλωδιο.

Πριν κανενα χρονο ο σκυλος του γειτονα μου ειχε κοψει το καλωδιο. Ειχε επισκευαστει λοιπον με μια "μουφα" αν δεν κανω λαθος. Πηρε καποια υγρασια με το χρονο και ρημαξε το καλωδιο στις ενωσεις.

Εχει κανεις καμια καλη ιδεα για στεγανοποιηση? Αυτη τη στιγμη μου εχει βαλει μια ταινια καουτσουκ η οποια οπως μου ειπε πολυμεριζεται και γινεται ενα. Αν εχετε γνωση καλυτερης μεθοδου, πειτε το σας παρακαλω μπας και αποφυγω να εχω το ιδιο προβλημα ξανα.