Cosmote TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης

Re: OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης

Μπορείς να κάνεις clone την 4η ethernet σε όποια θέλεις οπότε δεν σε περιορίζει. Θεωρητικά με αυτό τον τρόπο δουλεύει και με παραπάνω από ένα αποκωδικοποιητή.

και πρακτικα δουλευει. ;) Μενει να δοκιμάσω να συνδέσω τον δευτερο και ασυρματα για να επιβεβαιωσω οτι δουλευει. Αν γίνεται, πραγματικα τζάμπα αγοράζει ο κόσμος powerline τοσο καιρο

Καλησπέρα
Εχουμε κανενα νεο μεσω vdsl ποτε θα μπουν τα HD κανάλια στην IPTV;

Για όσους έχουν ote tv μέσω ίντερνετ να ξέρουν σύμφωνα με την εξυπηρέτηση πελατών "υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα" θα επανέλθει μόνο του.

Κι έλεγα γιατι δεν δούλευε το πρωι

Για όσους έχουν ote tv μέσω ίντερνετ να ξέρουν σύμφωνα με την εξυπηρέτηση πελατών "υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα" θα επανέλθει μόνο του.

γενικευμένο πρόβλημα με σπασίματα στην εικόνα και τετραγωνάκια; αν ναι υπάρχει εδω και μήνες το πρόβλημα απλά τον τελευταίο καιρό εγινε μεγαλύτερο..

εγω δεν εχω δει ποτε. σε τι ταχυτητα συγχρονιζεις?

εγω δεν εχω δει ποτε. σε τι ταχυτητα συγχρονιζεις?

12 άρα είμαι σταθερός χωρίς προβλήματα και 10άρι SNR επίσης σταθερό χωρίς αυξομειώσεις.

Εχει να κάνει με το DSLAM της περιοχής.. Είναι μπουκωμένο και με πολλά προβλήματα.

12 άρα είμαι σταθερός χωρίς προβλήματα και 10άρι SNR επίσης σταθερό χωρίς αυξομειώσεις.

Εχει να κάνει με το DSLAM της περιοχής.. Είναι μπουκωμένο και με πολλά προβλήματα.

αφου μπορεις να βαλεις vdsl, αν σε παιρνει οικομικα καντο. Και θα ξεχασεις ολα τα προβληματα. Ειναι μικρη η διαφορα πια.

κανα νεο για τα HD? Ιανουαριος 2015! Ημουνα νιος και γερασα

Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος αλλά την τελευταία φορά ακούστηκε για τα hd σε iptv ότι θα έρθουν σε vdsl κατά το Μάιο με Ιούλιο που θα παρουσιαστεί και νέος υβριδικός δέκτης.

Last edited by a moderator:
Για πες μας imcam ποτε ακουγεται για το hd.

Έλεος παιδιά αυτό το "ότι το HD στο IPTV δεν αργεί...." το ακούμε εδώ και ένα χρόνο. Προτίμησα να βάλω iptv λαμβάνοντας το υπόψιν και τελειώνει το ετήσιο συμβόλαιο μου και ακόμα τα ίδια ακούμε. Only in Greece...

Εδώ πολλές φορές κάνει διακοπές το. SD το HD δε πρόκειται να παίξει σε iptv

Εδώ πολλές φορές κάνει διακοπές το. SD το HD δε πρόκειται να παίξει σε iptv

μην λες οτι να ναι. Σε vdsl δεν εχει κανει καμια απολυτως διακοπη και ειναι αψογο. Και αψογο θα ειναι και το HD οταν φιλοτιμηθουν να το δωσουν

Προστέθηκαν τα γράμματα hd και στο otecinema1 διαφορά εικόνας ναι, hd όχι!

Απο 16/02/2015 θα υπαρχει η δυνατοτητα HD προβολης των καναλιων για πελατες OTE TV μεσω ευρυζωνικης συνδεσης για ορισμενους συνδρομητες VDSL γραμμης.
Δεν θα υπαρχει καποια επιπλεον χρεωση.
Προσοχη ομως, οχι ολοι οσοι εχουν VDSL γραμμη.
Το ποιοι θα ειναι αυτοι , δυστυχως δεν μπορω να το απαντησω τωρα.

Απο 16/02/2015 θα υπαρχει η δυνατοτητα HD προβολης των καναλιων για πελατες OTE TV μεσω ευρυζωνικης συνδεσης για ορισμενους συνδρομητες VDSL γραμμης.

περισσοτερες λεπτομερειες? με τον υπαρχον δέκτη?

Δηλαδή πιλοτικά σε πρώτη φάση και μετα σε όλους;

16/2 σημερα! Ακομα SD βλεπω!

@Eki πηρε παραταση και δεν θα γινει τελικα σημερα.
Δυστυχως δεν εχω και ενημερωση για ποια μερα θα γινει τελικα.