Re: Απάντηση: OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης
Όταν κάποιος πελάτης θέλει να βάλει otetv έχει την επιλογή για μέσω δορυφόρου ή iptv (μιλάμε για περιοχές που υπάρχει δυνατότητα). Όσοι επιλέγουν οποιαδήποτε από τις 2 επιλογές έχουν γνώση για το τι προσφέρει ο κάθε τρόπος. Γιατί, με βάση την δική σου πρόταση, να παρέχεται δωρεάν εξοπλισμός σε αυτόν που έχει iptv ενώ ο άλλος που διάλεξε μέσω δορυφόρου τον πλήρωσε; Δεν είναι άδικο;
Επίσης, όπου υπάρχει vdsl καμπίνα δεν σημαίνει απαραίτητα πως παρέχεται και η δυνατότητα για hd κανάλια, ξέχωρα πως η επένδυση για vdsl (φαντάζομαι) πρέπει κάποια στιγμή να αποσβεστεί γιατί μην ξεχνάμε πως μιλάμε για επιχειρηματική εταιρία που σκοπό έχει το κέρδος.
Εσύ ως συνδρομητής iptv μιλάς μόνο για την εικόνα και το μηνιαίο τιμολόγιο. Για το replaytv που έχεις; Για το μικρότερο κόστος ενοικίασης ταινιών; Για το έστω και κατά ένα ευρώ λιγότερο στην υπηρεσία pvr; Για το ότι δεν τρύπησες τοίχους για να κατεβάσεις καλώδιο; Είναι λοιπόν το ποτήρι πως το βλέπεις.
εγω το βλέπω απο την μερικά του καταναλωτή. Ο όμιλος ΟΤΕ οι επενδύσεις και τα κέρδη του με αφήνουν αδιάφορο διότι ουτε μετοχές εχω ουτε φανατικός ειμαι με τον όμιλο.
Με την έλευση του νέου αποκωδικοποιητή αν δεν κανω λάθος οι δυνατότητες σε κάθε κατηγορία OTE tv εξισωνονται.
Οπότε μιλάμε για 3 διαφορετικές υπηρεσίες με τις ίδιες δυνατότητες βαση του νέου δέκτη και την ίδια τιμολόγηση αλλά με διαφορετική ποιότητα.
1) Οτε tv ευρυζωνικό ADSL με SD
2) Ote tv ευρυζωνικό VDSL με HD
3) Ote tv δορυφορικό HD
Και οι 3 παραπάνω πληρώνουν τα ίδια.
Με τα νέα δεδομένα και τις δυνατότητες του δέκτη δεν νομίζω οτι αξίζει τον κόπο να πληρώνεις τα ίδια για να βλέπεις τα pixel του SD.
Επίσης
1)Δεν πλήρωσαν όλοι για τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση.
2) Δεν έχουν δυνατότητα όλοι να βάλουμε πιάτο για χ-ψ λόγους
3) Οταν επιλέγεις SD φυσικά και δεν ξέρεις ακριβώς τι υπηρεσία θα σου δώσει.
Ουτε πόσο δεσμέυει απο την γραμμή σου λέει ουτε οτι θα σου βάλει 13αρι SNR να σου φάει το download για δήθεν σταθερότητα.
Πρόβληματα στον ήχο που δεν τα έφτιαξαν ποτέ.
Μπουκώνει η γραμμή μόλις κατεβάζεις και νεκρώνει ο δέκτης και άλλα ωραία.
Οπότε το SD ακόμη και με τα σημερινα δεδομένα του replay tv(όποτε και όπου λειτουργεί σωστά) - ενοικιασης ειναι υποδεέστερο απο τις άλλες 2 υπηρεσίες.
4)Δεν εχουν όλοι την δυνατότητα να βάλουν VDSL λόγο κόστους ή ελλειψης υποδομής δικτύου
Αυτα τα ολίγα απο την μεριά μου ως καταναλωτής