COSMΟΤΕ TV μοίρασμα σε 3 σπίτια μέσο Ethernet

Re: ΟΤΕ TV μοίρασμα σε 3 σπίτια μέσο Ethernet

παιδια εγω θελω στο ιδιο σπιτι σε 2 διαφορετικες τηλεορασεις να παιζω διαφορετικα καναλια οτετν.
αυτο γινετε?και αν ναι τι χρειαζεται να κανω?
σας ευχαριστω.

Αυτό προς το παρόν ξεχνά το. Εάν βγάλει και ο ΟΤΕ multiview τότε θα γίνει ...

Αυτό προς το παρόν ξεχνά το. Εάν βγάλει και ο ΟΤΕ multiview τότε θα γίνει ...

με καποιο πλαγιο τροπο ισως? η γυναικα θελει ταινειες,εγω θελω μπαλα δε γινετε να πληρωνω δυο συνδρομες για ενα σπιτι...ελεος...
το nova εχει multiview?

με καποιο πλαγιο τροπο ισως? η γυναικα θελει ταινειες,εγω θελω μπαλα δε γινετε να πληρωνω δυο συνδρομες για ενα σπιτι...ελεος...
το nova εχει multiview?

Ναι αλλά χρειάζεσαι δεύτερο δέκτη, μια κάποια σχετική καλωδιακή υποδομή και συνδρομή σε αυτήν την υπηρεσία.

Ναι αλλά χρειάζεσαι δεύτερο δέκτη, μια κάποια σχετική καλωδιακή υποδομή και συνδρομή σε αυτήν την υπηρεσία.

ποιο ειναι το κοστος της συνδρομης της υπηρεσιας αυτης?

ποιο ειναι το κοστος της συνδρομης της υπηρεσιας αυτης?

δες εδω: http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-multiview/

αυτά είναι τα επίσημα, το σίγουρο είναι ότι θα το πάρεις δώρο για 12 μήνες, αν κυνηγήσεις θα πετύχεις και καμιά καλή προσφορά σε πακέτο με χρόνο ομιλίας ήδη λέει στο επίσημο site για 12 ώρες κινητά : http://www.nova.gr/ αλλά σε συμφέρει να βρεις πιο φθηνά το full pack . Από την άλλη αν φύγεις από ΟΤΕ θα χάσεις από το χρόνου τα champions-europa league μια που βλέπεις μπάλα!

δες εδω: http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-multiview/

αυτά είναι τα επίσημα, το σίγουρο είναι ότι θα το πάρεις δώρο για 12 μήνες, αν κυνηγήσεις θα πετύχεις και καμιά καλή προσφορά σε πακέτο με χρόνο ομιλίας ήδη λέει στο επίσημο site για 12 ώρες κινητά : http://www.nova.gr/ αλλά σε συμφέρει να βρεις πιο φθηνά το full pack . Από την άλλη αν φύγεις από ΟΤΕ θα χάσεις από το χρόνου τα champions-europa league μια που βλέπεις μπάλα!

σε ευχαριστω πολυ,ειναι παρα πολυ ενδιαφερον.μεχρι στιγμης προσπαθω να δω τι μου ταιριαζει καλυτερα ωστε να γινω συνδρομητης εκει.
το μεν νοβα εχει τις ταινειες που με ενδιαφερουν και το Multiview ενω ο οτε το γρηγορο ιντερνετ (εκει που μενω μονο αυτος πιανει).
εχω ελθει σε αδιεξοδο.το νοβα μονο για τα καναλια δεν αξιζει γιατι ειναι πανακριβο ενω του οτε που εχω και ιντερνετ δεν με καλυπτουν τα cinema channel του...
καμια ιδεα μηπως...?? :P

Αχμ! Αχμ!
Είναι μερικοί τρόποι... αλλά θα πληρώσεις εσύ την εγκατάσταση (γιατί δεν πρέπει να έρθει τεχνικός)
1) αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας (δικηγόρος, λογιστής κλπ κλπ - αλλά δεν τους το λες) κάνεις μια σύνδεση nova 3play full στο γραφείο σου και κρατάς εκεί τα τηλέφωνα (με τα κινητά δώρο + τυχόν επιπλέον προσφορές) και μεταφέρεις το δορυφορικό δέκτη σπίτι - κάνεις κανονικά σύνδεση με ΟΤΕ ΤV στο σπίτι. Στο καπάκι έρχεται ένας δικός σου τεχνικός και με πιάτο 80 cm, 2 lnb και ένα σπλιττεράκι σου κάνει την δουλειά δες εδω: http://avclub.gr/forum/showthread.php/85647-Συνεγκατάσταση-ΟΤΕ-και-NOVA

2) έχεις κάποιο γνωστό συγγενή σου (συνήθως ηλικιωμένο) που δεν καίγεται την ΝΟΒΑ TV, του κάνεις σύνδεση με ΝΟΒΑ 3play και του πληρώνεις την ΝΟΒΑ TV κάθε μήνα και παίρνεις τον δέκτη, μετά τα υπόλοιπα ίδια!

έτσι έχει και στις δύο περιπτώσεις προσφορές λόγω συνδυαστικών! Αυτοί είναι τρόποι που ξέρω ότι έκαναν γνωστοί μου.

Last edited:

παιδια εγω θελω στο ιδιο σπιτι σε 2 διαφορετικες τηλεορασεις να παιζω διαφορετικα καναλια οτετν.
αυτο γινετε?και αν ναι τι χρειαζεται να κανω?
σας ευχαριστω.

Πανε τελος του μηνα σε καταστημα ΟΤΕ - Γερμανος και πες τι θελεις να εχεις.
Ειναι μερες που κυνηγανε να κλεισουν στοχους οποτε αν δεν εχουν πιασμενα τα OTE TV θα σε βρουνε μια ακρη να καρφωσουν καπου ενα οτε tv των 11 ευρω ακομα.
Το σταθερο σου που ειναι τωρα;
Πχ αν εισαι σε αλλη εταιρια και πας το σταθερο σου στον ΟΤΕ παιρνεις 11 ευρω το Full pack για 12 μηνες

Πανε τελος του μηνα σε καταστημα ΟΤΕ - Γερμανος και πες τι θελεις να εχεις.
Ειναι μερες που κυνηγανε να κλεισουν στοχους οποτε αν δεν εχουν πιασμενα τα OTE TV θα σε βρουνε μια ακρη να καρφωσουν καπου ενα οτε tv των 11 ευρω ακομα.
Το σταθερο σου που ειναι τωρα;
Πχ αν εισαι σε αλλη εταιρια και πας το σταθερο σου στον ΟΤΕ παιρνεις 11 ευρω το Full pack για 12 μηνες

μολις εβαλα καινουργια γραμμη για το ιντερνετ κυριως.
και τωρα ψαχνομαι για το φουλ πακ..

θελω το ιδιο
το σπίτι το δικό μου του αδελφού μου και του πατέρα μου είναι σε απόσταση 100 μετρωνκαι θελω να μοιραζόμαστε 1 vdsl(50mbit) γραμμή του ΟΤΕ
δωσε τα φωτα σο παρακαλω

Η μεταφορά ασύρματου σηματος γινεται με μια κατευθυντικη κεραια. Όσο μεγαλύτερο το gain της, τοσο μικρότερες οι απωλειες, οσο και η αποσταση που μπορει να καλύψει.